Банята-14та тема!

• 128 237
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Банята изглежда много просторна, вероятно от цвета зависи. Семпла и стилна!
Колко кв.м. е и да пишеш после лесно ли се поддържа пода в този цвят, че последно се спрях на подобен?

# 421
  • София
Банята изглежда много просторна, вероятно от цвета зависи. Семпла и стилна!
Колко кв.м. е и да пишеш после лесно ли се поддържа пода в този цвят, че последно се спрях на подобен?
Благодаря Vali .
 newsm78 Незнам мен ли питаш.
Ако да.
Банята изобщо не е голяма 3.33м2 http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.18188888
Но е достатъчна. Всъщност, тоалетната направихме на втора баня.
Според мен лесно ще се поддържа, особено пода. Нищо не личи. Сега съм с тъмни плочки на пода и всичко се вижда, дори разни мъхчета и тем подобни.
Аз също мисля, че в някаква степен цвета допринася за усещането за простор. Затова избрах светли плочки с пъстър декор. Мъжа ми и майсотра, който му е приятел, през цялото време ми натякваха да взема още някакви тъмно кафяви плочки, за "акцент". Но аз бях категорична Naughty. Но въпрос на вкус.
Аз съм по по-изчистените линии. Прекаляването с цветовете не винаги води до добър краен резултат.

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 15:00 от geryger

# 422
Здравейте момичета,след дълго надничане във темата дойде и моя ред да се включа.Предстои ни цялостно обзавеждане на на апартамент.Пускам два проекта на баня с тоалетна и само тоалетна.Ще чакам коментарите и идеите ви.Варианта с тоалетната е почти окончателен.Съмненията ми са около тъмните плочки на мивката(тя ще е със сифон не като на снимката) и малките фризове -там където са в момента или накрая на кафявото newsm78
http://www.snimka.bg/?profile,albums
Банята с тоалетната в лилаво
На нея са заложени само местата на санитарията и душа.Давайте идеи Praynig

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 09:43 от stelliana

# 423
stelliana ми аз пак не виждам Sad ... праща си ме в моя профил... може и грешката да е в моя телевизор де, явно Dai4eto ги е видяла

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 12:42 от new leaf

# 424
Страхотна баня, страхотна кухня и гардероб  Laughing   bouquet

# 425
Здравейте  Hug
Банята е готова от около месец но все не ми оставаше време за снимките  Crazy ooooh!
Ето сега можете д а я разгледате  Grinning

http://cvetitisho.snimka.bg/architecture/banyata.523417

# 426
Много е хубава! И имате същите плочки като нашите Hug!

# 427
А някакви мнения за вентилатори за баня?
Разбира се, да са безшумни, мощни и сравнително евтини.
Ей такива, че да не ви е яд, че сте си ги купили Simple Smile))?
Май имаше подобна тема или пък  в някоя от темите
за баните някой беше споделил опит... newsm78

# 428
Здравейте!:bouquet:
  tishoo, поздравления, много хубава баня! Душ кабината е в много нестандартен вид. Може би за максимално оползотворяване на мястото. А по поръчка ли е правена?

# 429
  • Варна
На повечето вратите май са ПВЦ  newsm78 Нашата е дървена, май МДФ, мъжът ми отвътре я лакира с яхтен лак да не се подува. Дано да има ефект....

# 430
tishoo
Много хубава и свежа баня!

# 431
на Геригер банята е ок стил, класа
ама на Тишо  ooooh! циркаджиска баня ,верно сте много лицемерни  тук , само не ми казвайте че бихте си сложили тия 4 вида плочки.....у вас

# 432
на Геригер банята е ок стил, класа
ама на Тишо  ooooh! циркаджиска баня ,верно сте много лицемерни  тук , само не ми казвайте че бихте си сложили тия 4 вида плочки.....у вас

Не е така. Всеки си има различен стил и харесва различни неща. Не може всички да харесваме едно и също. Аз също имам подобни 4 вида плочки като на Тишо в моята баня и си я харесвам.

# 433
На мен също ми харесва банята на Тишо - весела и създава настроение-да се къпеш с кеф!
Нямаш право да ни наричаш лицемерни , а банята - циркаджийска , защото на теб не ти харесва!
 В къщата имам 3 и всяка е различна и ми носи различни емоции:
1.- стилна- капучино и орех със стилизирани цветчета
2.-романтична-бяло и нежно розово със седефено розови цветя и бяла вана
3.- весела-екрю и светло оранжево с декор цветя лилиуми
ОБИЧАМ И ТРИТЕ!
Грозно е да обиждаш нещо , което друг е създал с желание и труд!

# 434
tishoo от къде е поставката за тоалетна хартия, заедно с четката за тоалетната. Скъсах се да търся около нас ама няма никъде. Видях в Комо, че има. Ти от къде я взе?

Общи условия

Активация на акаунт