Банята-14та тема!

• 128 243
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
на Геригер банята е ок стил, класа
ама на Тишо  ooooh! циркаджиска баня ,верно сте много лицемерни  тук , само не ми казвайте че бихте си сложили тия 4 вида плочки.....у вас
Я като толкова знаеш дай да видим твоята баня! Много ми е интересно да видя една хубава баня, че явно ние тука нищо не разбираме!

# 436
И аз бих желала да видя банята на дамата,  Peace която ни обвинява в лицемерие и циркаджийство( чувствам се лично засегната, защото в моята цветовете са повече дори) Mr. Green

# 437
И аз имам въпрос към Тишо-какви са размерите на банята?На мен ми харесва, още повече, че е намерено място за всичко и е приветливо и просторно.Пък банята не ми изглежда голяма.

# 438
на Геригер банята е ок стил, класа
ама на Тишо  ooooh! циркаджиска баня ,верно сте много лицемерни  тук , само не ми казвайте че бихте си сложили тия 4 вида плочки.....у вас
Я като толкова знаеш дай да видим твоята баня! Много ми е интересно да видя една хубава баня, че явно ние тука нищо не разбираме!

наистина не четете !!
и какво нямам право на лично    мнение
ми скапана е банята на тишо /да ме прощава/ ама е за ремонт

# 439

наистина не четете !!
и какво нямам право на лично    мнение
ми скапана е банята на тишо /да ме прощава/ ама е за ремонт

Как може една чисто нова баня да е за ремонт?

# 440
Лично мнение може да се изрази с повече такт и проява на възпитание.
Идеята за ремонта на  банята идва явно да подчертае колко ужасна
е шаренията и колко хубаво би било да се извика фирма "кърти-чисти-извозва".
Tishoo, със здраве да си ползвате цветната баня!

# 441
tishoo от къде е поставката за тоалетна хартия, заедно с четката за тоалетната. Скъсах се да търся около нас ама няма никъде. Видях в Комо, че има. Ти от къде я взе?

Виждала съм такива в Айко!
Относно дискусията по-напред, не се карайте! Всичко е наистина супер относително. И аз някой път се изумявам, как на някой може да му харесва нещо си, ама щом го е направил по-този начин , значи си му харесва . В крайна сметка той ще си го ползва  Wink В такива случаи просто си замълчавам.
На геригер и на мен ми харесва банята  Peace

vivaldi , разбираш ли разликата  Wink

# 442
И аз някой път се изумявам, как на някой може да му харесва нещо си, ама щом го е направил по-този начин , значи си му харесва . В крайна сметка той ще си го ползва  Wink В такива случаи просто си замълчавам.
Взе ми думите от устата Simple Smile

# 443
едно по-прозаично запитване :о)
кой изнесе боклука (старите плочки и други стоителни отпадъци) от ремонтираната ви баня? Има ли специализирани фирми за това, какви са горе-долу цените? За сега сме се ориентирали към един познат приятел - майстор за ремонта  и не мисля, че ще може да се справи сам с тази задача  ooooh!

# 444
кой изнесе боклука (старите плочки и други стоителни отпадъци) от ремонтираната ви баня? Има ли специализирани фирми за това, какви са горе-долу цените? За сега сме се ориентирали към един познат приятел - майстор за ремонта  и не мисля, че ще може да се справи сам с тази задача  ooooh!
На мен всички боклуци ми ги изнесоха майсторите, които ми правиха апартамента. Апартамента всъщност е нов и нямаше къртене на плочки и много други боклуци. Мислех, че всички така правят, като ти начисляват някаква сума към тази за ремонта.

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 14:53 от zorrytta

# 445
кой изнесе боклука (старите плочки и други стоителни отпадъци) от ремонтираната ви баня? Има ли специализирани фирми за това, какви са горе-долу цените? За сега сме се ориентирали към един познат приятел - майстор за ремонта  и не мисля, че ще може да се справи сам с тази задача  ooooh!

Ние се обадихме на фирма докара контейнер, остави го за 24 часа, ние си изхвърлихме боклука в него и на другия ден тя дойде и си го вдигна. Цената беше 75 лв. Ама това беше пролетта. Сега не знам дали са същите цените.  Peace
Ама само да уточня, че ние сами си правихме банята. Не сме викали майстори. При майстори може да е друго положението.  Thinking

# 446
Има фирми, които се занимават точно с "кърти, чисти, извозва".
Поогледай се на някоя спирка или стълб за разлепени реклами.

# 447
Не знам от къде си, но в София минава специялен камион, за събиране на строителни отпадъци.Другия вариант е да се свържеш с фирма която извършва такива превози до депата за отпадъци

# 448
И аз бих желала да видя банята на дамата,  Peace която ни обвинява в лицемерие и циркаджийство( чувствам се лично засегната, защото в моята цветовете са повече дори) Mr. Green

И аз.  ooooh! Добре, че не е видял моята зелена баня.  Laughing

# 449
  • София
кой изнесе боклука (старите плочки и други стоителни отпадъци) от ремонтираната ви баня? Има ли специализирани фирми за това, какви са горе-долу цените? За сега сме се ориентирали към един познат приятел - майстор за ремонта  и не мисля, че ще може да се справи сам с тази задача  ooooh!

Към 80лв излиза контейнер за строителни отпадъци.Мога да ти изпратя тел на един познат на лични,за да не е реклама.

Общи условия

Активация на акаунт