Отново стриите

• 74 032
  • 345
  •   1
Отговори
# 150
Моите са бели и са вече на 1г. Незнам дали ще помогне вендузния масаж? Ти имаш наблюдения върху бели стрии?

# 151
след един месец процедури заради целулита, мога да кажа че помага за целулита, но не мн за стриите, има минимален ефект, само първоначалния, но белите ми стрии са си пак на местата си и огромни  #Cussing out #2gunfire

# 152
след един месец процедури заради целулита, мога да кажа че помага за целулита, но не мн за стриите, има минимален ефект, само първоначалния, но белите ми стрии са си пак на местата си и огромни  #Cussing out #2gunfire
Права си, аз погледнах крема срещу целулит си за мазане в къщи- пише, че като страничен ефект намалявал стриите. Аз го мажа също след серия много успешни антицелулитни масажи с вакуум в салон. Купих си го да продължа със същия професионален продукт масажи и у дома. Обаче ефекта от масажи на професионалист беше голям и не може да се сравни с моето разтриване...

# 153
Момичета, искам да споделя с вас, че по време на бременността ползвах козметиката на Мустела и съм много доволна, при наддадени 20 кг  Confused нямам стрии. Сега съм с 16 кг по-слаба и кожата не ми се нацепи. От серията за бременни Мустела има и серум с двойно действие за заличаване на вече съществуващи стрии. Опитайте. Беше ми много скъпо да давам по 37 лв. за лосион на Мустела, но при мойта чувствителна кожа само това ме е спасило от стрии.
Още нещо- сега ползвам серумите за отслабване и антицелулулит на Евелин, те предпазват и намаляват и стриите. Успех на вас!

# 154
според мен най-важното си остава мазането с подходящи кремове непрекъснато при качване и сваляне на килограми и особено след бременност.
10 минути дневно да се намажеш винаги можеш!
http://www.malinka.bg/bebeta-i-mami/saveti/8-nieshcha-koito-iedn … s-briemiennostta/

освен това качествената козметика в случая с кремовете за тяло в такъв период винаги се изплащат стократно!  Peace

# 155
Е какво стана сега действа ли..Simple Smile Изчетох всичко..някой по-постоянен ако може да сподели мнение.. Забравихте темичката..Иначе ми хареса като идея ..Моля за опитно мнение... Колко време...какъв ефект... Благодаря   bouquet

# 156
Моя син, който е на 16 г, висок и много слаб, ребрата му се броят, преди около 2 години получи стрии на гърба Sad хоризонтални, големи стрии. Сега смятам да го накарам да пробва рецептата с кафето и мумиото, да видим. Първо ще пробвам на себе си, аз имам малко стрии, да видим дали ще има ефект. Покрай проблема на сина ми, започнах да гледам младежите и забелязвам, че доста млади хора имат стрии, защо се получават на млади и слаби хора?

# 157
Иска ми се да дам цитат от книгата на Мириманова, където точно описва процедурата:

"Сапунисайте тялото си с обичайния душ гел или сапун и сипете в дланта си малко кафе. С кръгообразни движения започнете да го втривате в кожата на корема (по посока на часовниковата стрелка), седалището (от гръбначния стълб към външните части) и бедрата и ръцете (по посока на лимфотока - от долу нагоре). Бихте могли да го използвате и по краищата на гърдите, но без да натискате".

Талията пък се трие от гърдите надолу - да добавя.

"Най-добре е да правите масаж с мумийо веднага след скраба с кафе, ако това е възможно, но при всички случаи е желателно да се нанася върху чиста кожа".
Мумиото се разтваря в малко вода и може да се смеси със зехтин, лосион за тяло, или директно да се втрие. Аз разтвореното мумио си го смесвам с лосион за тяло, който е силно ароматизиран (портокал), за да убие миризмата на мумио.

..............трябва да опитам...щом като има такъв ефект...мумиото на лошо ли мирише?

# 158
На скоро гледах " На кафе" и там откачения доктор Кирчев показваше някаква карбокси-мезотерапия Thinking Нагледно полаза за какво става дума, като каза че са нужни 3-4 процедури. Интересно ми е някоя от вас пробвала ли е подобно нещо и какви са впечатленията?

# 159
мумиото лошо ли мирише?

# 160
мумиото лошо ли мирише?
Мимуото мирише  гадно, доста натурално.

# 161
защо се получават на млади и слаби хора?

От бързото израстване е, кожата се оказва недостатъчно еластична  Peace

# 162
Момичета, как върви с мумиото?
Може ли някой да се похвали, че са му се махнали с кафето и мумиото и колко време го е ползвал?
Аз лично го пробвах, малко поизбледняха стриите сякаш, но не изчезват още. При вас как вървят нещата, има ли някакув ефект изобщо?

# 163
здравейте дами,
от вчера и аз съм в групата с мумиото и кафето.Направих всичко и ще чакаме само добри резултати.
Между времено се замислям и за ампулите на лирак,но нз дали е добре да се смесват двете лечения newsm78?Идеии..?!!

според мен няма никакъв проблем да се смесват, например сутринта след душ едното, а след вечерния душ - другото.
Аз обаче предпочетох да правя един курс на лечение с едното, после един курс с другото.
Имам още 12 дни да мажа с ампулите на Лирак и стават точно 2 месеца.
след това ще продължа с Мумиото и крем дева против стрии, както и хидратиращи кремове.

От ампулите имам съвсем малко повлияване, просто моите стрии са наистина много, широки и дълбоки. Имам ефект със сигурност, но не е голям.
Най-хубаваото е, че си създадох навик да се мажа и сутрин, и вечер и ще продължавам така. Според мен това е най-важното - постоянната поддръжка.

Mnogo me vpe4atlihte i az 6te kopuvam kafeto i mumioto... Praynig Praynig no moje li da znam ima li efekt ili samo deto 6te tarkam v baniata......niakak vazlagam nadejdi 4e tozi korem e prosto ko6mar i se 4udia ako zapo4na s koremi presi dali 6te se svie malko tazi koja detooooo Embarassed Embarassed Embarassed

# 164
Аз искам да попитам как процедирате с гърдите, в началото прочетох, че не трябва с кафето да се масажира, а само с мумойото така ли?

Общи условия

Активация на акаунт