Отново стриите

• 74 014
  • 345
  •   1
Отговори
# 210
  • София
monika89 нали знаеш, че мимиото е противопоказно при кърмене. Да си знаеш ако кърмиш, виждам, че бебчето на снимката е мъничко...

# 211
знам прочетох Peaceама ние вече не се кърмим Rolling Eyes

# 212
  • София
Знаех си, че сте измислили нещо ново.  Laughing Мумио, ролки... записвам се да следя.

# 213
и аз вече го използвам от няколко дни и забелязвам,че целулита ми намалява.Надявам се да помогне и за стриите.Успех на всички и ще чакаме хубави резултати newsm44

# 214
  • София
Здравейте. Имам едно питане...
Бременна съм в 5тия месец и преди няколко дена забелязах, че са започнали да ми се появяват стрии по гърдите (те доста наедряха през последните месеци)... понякога почти не се забялязват, но понякога са червено-синкави. Поуплаших се доста. Дали мога да започна метода с кафето и мумиото сега за да спра 'развитието' им и евентоално да ги махна.. и има ли значение, че съм бременна? Как мислите? Също се чудя.. от значение ли е носенето на сутиен за появата на стрии. В къщи обикновенно ходя без сутиен и си мисля дали може и това да благоприятства появата на гадовете...така де.. заради тежестта и тн.

# 215
  • София
pow мумиото е противопоказно за използване по време на бременност!Задължително е да носиш хубав поддържащ сутиен, защото без добра опора стриите ще са най-малкия ти проблем - от тежестта бюста може да увисне....Пробвай да ги мажеш с масло на Икаров за стрии, не мирише много добре, но имаше момичета в темата, които се бяха похвалили, че при тях са изчезнали новите стрии с него  Peace

# 216
  • София
Ще си взема това на Икаров, мерси endira. Аз имах на Икаров едно друго - бадемово масло и се мажех с него, сега се мажа с едно на хип за бременни.. една приятелка ми го даде - купила го по грешка вместо бебешко олио, но ще взема и това на Икаров щом казваш че има ефект.

# 217
Здравейте! Случайно намерих тази тема..не съм чела всички страници, но искам да попитам какво помага за премахването на БЕЛИ СТРИИ? Имам бели стрии по раменете,гърдите и корема  #Cussing out и са огромни.На раменете самата кожа ми се е нацепила...абе грозна гледка. Моля ви, споделете нещо изпробвано от вас и ефикасно.

П.С. и ако някой се е подлагал на процедури с лазер или тем подобни, също да пише!

# 218
Здравейте и от мен Simple Smile И аз започнах  борбата със стриите, въпреки че ги имам от доста време  Sad Преди няколко дена обаче забелязах, че върху няколко стрии са мии излезли малки червени пъпчици. Нямам си никаква представа от какво може да е и дали е лош или добър знак. На някоя от вас случвало ли се е това?

# 219
Здравейте момичета,радвам се че има такава тема с интерес ще я следя.Дано ги преборим тези стрии някога .ИСКАМ ДА СЪМ МЪЖ

# 220
  • Ямбол
~betta~,оооо ти явно не си виждала мъж със стрии мила,страшна гледка  Shocked

# 221
~betta~,оооо ти явно не си виждала мъж със стрии мила,страшна гледка  Shocked
+1 аз съм виждала мъж със стрии по шкембето...ужас  ooooh! no #Shocked Sick

# 222
  • София
Да... и стрии и целулит съм виждала на мъж, че е възможно възможно е... друг е въпроса, че те не бременеят та да им се преразтегне кожата за няколко месеца та да им се нацепи..... рядко се среща.

И все пак си ми харесва да съм жена Simple Smile Не бих искала да съм мъж!

# 223
  • Ямбол
Ами и аз още преди години,като бях ученичка и отслабнах драстично и без да съм била бременна ми се появиха стрии под дупето

# 224
Стрии имат и мъже, които тренират и правят мускули за много кратко време, оня ден на плажа имаше един фитнес-маниак нашарен като зебра  Twisted Evil Аз, си поръчах дерморолерите/по напред в темата се коментираха/, сега ги чакам и от есента, като приключа с плажа започвам. Ще пиша непремено дали има резултат при моите стари, стари стрии.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт