Отново стриите

• 74 055
  • 345
  •   1
Отговори
# 195
Нее,говоря за домашна употреба.Принципът е да се "нарани"деликатно кожата,за да може след това тя да започне да се възстановява и най-важното да се стимулира производството на колаген.При тези процедури може да се използват спец.продукти,които при процедурата по-лесно проникват в кожата.Някои прилагат и локални обезболяващи средства,но аз не ползвам.Накратко правя следното:
-дезинфекция намястото,което ще се третира,а също и на ролката
-третирам мястото-4 движения вертикално,4 хоризинтално и по още 4 по диагонал
За лицето ползвам ролка 1.5мм,а за стриите 2.5мм.
След процедурата е възможно да избият малки капчици кръв.Минавам мястото с розова вода и намазвам с Био Ойл.Правя всичко това вечер и на другата сутрин вече няма зачервяване нито пък следи от нараняване.
Нормално е да се прави на период от около 1 седмица,то се усеща кога кожата е отново готова.
Състоянието на лицето ми се подобри значително-кожата е видимо по-гладка и чиста.След първите две процедури имах леко белене.
По отношение на стриите-моите са много стари и релефни и въпреки това на моменти се вглеждам в тях и трудно ги забелязвам.В никакъв случай не са изчезнали,но някак си се изравниха с кожата и цвета им не е толкова отличаващо се бял на фона на другата кожа.
Но аз съм все още в началото-имам ролерите май от месец,което означава да съм направила 4-5 процедури.

# 196
Аз се ексфолирам с обикновено кафе, като го смесвам с малко душ гел. 1-2 пъти в седмицата (и то не всяка седмица редовно) се мажа с мед и си "отлепвам" кожата.
След баня се мажа с едно мазило на Кокона&Майка за стрии (3-4 пъти в седмицата), то май можело и всеки ден  newsm78
А иначе всеки ден се мажа с бебешко олио.
Освен всички тези измишльотини, ходя 2-3 пъти в седмицата на фитнес, задържам се около 30 минути на кростренажора.

Стрии имам основно на вътрешната страна на бедрата, но започнаха да поизчезват. В началото даже започнах да си мисля, че си внушавам, защото си викам "Хората цял живот се борят и не могат да ги разкарат"..   Mr. Green

# 197
Здравейте!Тази тема е много интересна и искам да ви споделя начина по който аз се преборих със стриите.Преди година и нещо отслабнах с 10 килограма Embarassed .Бях 65 а сега съм 55  Party и естествено ми излезнаха  стрии ...,макар че отслабвах бавно  Naughty!Майка ми още преди години откри перфектният билков крем!Взима го от един билкар и сме изключително доволни!Той помага за всякакви белези,стрии и много други неща!Когато започнах да се мажа с него само за няколко дни аз видях ефекта!Много съм доволна от него!За мене това е перфектният начин за премахване на стрии!Помага ми също и за всякакви пъпки по лицето кито ми излизат  Flutter Flutter !!!

# 198
Здравейте!Тази тема е много интересна и искам да ви споделя начина по който аз се преборих със стриите.Преди година и нещо отслабнах с 10 килограма Embarassed .Бях 65 а сега съм 55  Party и естествено ми излезнаха  стрии ...,макар че отслабвах бавно  Naughty!Майка ми още преди години откри перфектният билков крем!Взима го от един билкар и сме изключително доволни!Той помага за всякакви белези,стрии и много други неща!Когато започнах да се мажа с него само за няколко дни аз видях ефекта!Много съм доволна от него!За мене това е перфектният начин за премахване на стрии!Помага ми също и за всякакви пъпки по лицето кито ми излизат  Flutter Flutter !!!
       Браво  Peace Peace  дай повече инфо......

# 199
Ами крема помага за : рани,стрии,белези,хрема,при настинка,хемероиди,при стомашни възпаления се пие 1ч.л. от крема плюс 1ч.л. мед може и повече мед ако искаш и също така помага и за декубитос (рани при залеваване) ! Крема е на билкара Еньо Миланов  от квартал Симионово!  Peace Изобщо става за всичко, много съм доволна от него!

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 11:00 от RoRo115

# 200
Ами крема помага за : рани,стрии,белези,хрема,при настинка,хемероиди,при стомашни възпаления се пие 1ч.л. от крема плюс 1ч.л. мед може и повече мед ако искаш и също така помага и за декубитос (рани при залеваване) ! Крема е на билкара Енчо Миланов от квартал Симионово!  Peace Изобщо става за всичко, много съм доволна от него!
     Благодаря....а къде точно в симионово и каква му е цената......ама той се пие не се маже така ли? newsm78

# 201
  • София
За балсам "Жули" ли става въпрос? Аз съм се мазала с него за здравословен проблем/пък и пише, че е за такива/.

# 202
Ами при настинка,хемероиди,при стомашни възпаления се пие 1ч.л. от крема плюс 1ч.л. мед може и повече мед ако искаш! Ето ти сайтче от където можеш да се свържеш с него! Малко съм объркала името му smile3555 Казва се Еньо Миланов! http://antiban.proektite.eu/%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8 … %D0%B0%D1%80.html

# 203
Пробвала съм доста козметика за стриите и нямам никакъв резултат,сега ще пробвам с кафе и мумио,всеки ден ли ако се прави може да има ефект,не можах да прочета цялата тема.

# 204
  • София
RoRo115, за балсам Жули ли става въпрос или за друг?

# 205
  • София
момичета ползвали ли сте тези ампули http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=9148

# 206
  • София
Да, ползвала съм ги още когато стриите ми бяха лилави. Ами не станаха колкото косъм  Wink Според мен нямаше никаква разлика от преди и след ползването на ампулите, а бях много стриктна.

# 207
  • София
endira   bouquet

# 208
Да, ползвала съм ги още когато стриите ми бяха лилави. Ами не станаха колкото косъм  Wink Според мен нямаше никаква разлика от преди и след ползването на ампулите, а бях много стриктна.

при мен също не дадоха резултат.

# 209
ще взимам и аз кафе и мумио и ще почвам ще пиша за ефекта Partyмоите са пресни още дано имам успех

Общи условия

Активация на акаунт