Отново стриите

• 74 011
  • 345
  •   1
Отговори
# 180
На българския пазар не можах да намеря и си ги купих от тук
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1311& … ee-All-Categories
Моите са тези със зелената ролка и вършат добра работа.

# 181
  • София
И аз си купих дермаролери-един от 1.5мм и един 2.5мм.Първият го ползвам за лицето,а втория за стриите.Мисля,че има страхотен ефект.Правя процедурите от около месец един или два пъти в седмицата,а след това се мажа с био олио.Много съм обнадеждена.
2 пъти седмично с 2,5мм? Не се ли зачервява кожата ти? Вероятно го използваш съвсем повърхностно без никакъв натиск иначе кожата се разранява и е невъзможно толкова бързо да се възстанови. За лицето не съм пробвала още, но мисля и аз да опитам. Като се направи процедурата на лицето, не е ли противопоказно след това да се излиза на слънце?

# 182
Ами то се усеща кога можеш да направиш следващата процедура.Обикновено кожата ми се зачервява,дори избиват малки капчици кръв.Минавам с розова вода и после слагам от олиото.На другия ден има почти незабележима червенина и е леко чувствително и много бързо минава след това.А по принцип кожата става май фоточувствителна и трябва да се пази.

# 183
  • София
Обезболяваш ли с нещо преди това /за тялото/?
А на лицето дали ще помогне за леки бръчици около очите?

# 184
Не,с нищо не обезболявам,по тялото не боли толкова много.Но на лицето е друга работа,потичат ми даже и сълзи,но трая.Откакто ползвам ролера кожата ми много се изчисти и освежи.Ако процедурата се направи по-интензивно кожата след това се бели леко,но незабележимо.

# 185
Не,с нищо не обезболявам,по тялото не боли толкова много.Но на лицето е друга работа,потичат ми даже и сълзи,но трая.Откакто ползвам ролера кожата ми много се изчисти и освежи.Ако процедурата се направи по-интензивно кожата след това се бели леко,но незабележимо.
      Това много ми допадна но няма как да си го порачам..... #Cussing out #Cussing out

# 186
Масло на Икаров против  стрий,на мен ми помогна и не ми излязоха през първата бременост, сега се мажа с Мустела ще видиме как е.

# 187
И аз съм се мазала с маслото на Икаров от лавандула,но не ми помогна.Ти кое точно си ползвала  Simple Smile

ПП:Една приятелка имаше на гърдите,току що излезли и и минаха с него,но моите са стари и може би заради това

# 188
И аз съм се мазала с маслото на Икаров от лавандула,но не ми помогна.Ти кое точно си ползвала  Simple Smile

ПП:Една приятелка имаше на гърдите,току що излезли и и минаха с него,но моите са стари и може би заради това
       И моите са стари.....таман на 8 години  Embarassed Embarassed Embarassed

# 189
  • БГ
Вижте какво намерих http://cgi.ebay.co.uk/Derma-Skin-Acne-Scars-Wrinkles-Microneedle … sh=item4aaa13db25
дали ще върши работа или е просто евтин китайски ментак?

# 190
Уверявам те,че върши чудесна работа.Моите ролери са точно такива,взех си две големини за да мога да третирам различни места.

# 191
  • София
Може ли малко повече инфо! Praynig

# 192
  • Провинция
Може ли малко повече инфо! Praynig
Praynig

# 193
Кажете какво точно ви интересува и ще се опитам да помогна с каквото мога.
Ето малко информация:
http://dermamirabel.com/bg/products/view/4/13

# 194
  • София
Уверявам те,че върши чудесна работа.Моите ролери са точно такива,взех си две големини за да мога да третирам различни места.

Нали все пак не говорим за професионална употреба?
Аз бих попитала как се използва в домашни условия? С какви продукти? Продава ли се в БГ(в магазини има предвид) или само в интернет? Изгледах клипчето но нещо не разбрах каква е инжекцията  Thinking

Абе общо взето който го е ползвал да разкаже личния си опит и как процедира, че наистина ми стана много интересно!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт