Отново стриите

• 74 009
  • 345
  •   1
Отговори
# 165
Моля ви, дайте ми съвет за евтино мазило против стрии Praynig
Не ми се дават по 20-30лв и искам да не е като крем или лосион, а да е нещо като олио. Най-точно да е като замръзнала мазнина. От кремовете ми се запушват порите и ми излизат пъпки. А да се мажа със свинска маз не ми допада Confused

# 166
  • Ямбол
Аз ползвах това олио на Бюбхен
http://www.babyland.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B … %D0%B5%D0%BD/163/
останах доволна,при мазане всеки ден ми стигна за около 3 месеца,нямам стрии

# 167
Моля ви, дайте ми съвет за евтино мазило против стрии Praynig
Не ми се дават по 20-30лв и искам да не е като крем или лосион, а да е нещо като олио. Най-точно да е като замръзнала мазнина. От кремовете ми се запушват порите и ми излизат пъпки. А да се мажа със свинска маз не ми допада Confused

Имам това кокосово масло и е точно като замръзнала мазнина. Е, като стане над 25 градуса лятото става течно, така че тогава трябва да си го държиш в хладилник.
http://www.iherb.com/Now-Foods-Coconut-Oil-100-Natural-7-fl-oz-207-ml/516?at=0

Доставката е 4 $, така че ако си го поръчаш с още няколко неща, ще излезе изгодно.

Има и много кодове за отстъпка 5 $ от първата поръчка. Моят е VET338 (когато някой го ползва, аз получавам няколко процента бонус, не помня точно колко Simple Smile )

# 168
  • Ямбол
Hellena_,но той не е точно за стрии нали ? И аз имам нещо подобно,много е ароматно но е дооооста мазно.

# 169
Хей искам да попитам какво стана момичета с кафето и мумиото,знам че сте писали миналата година,но все пак какво стана имахте ли всички ефект???

# 170
И на мен ми е много любопитно,днес проследих цялата тема.Ако те не се обадят, мисля да пробвам и ще видим дали има резултат,защото от всико казано това ми се струва най-надеждно,като изкл. професионалните масажи Simple Smile Нищо не губим ... Peace

# 171
  • София
и на мен ми е интересно дали останаха ентусиасти от тогава, защото и аз бях една от тях ама нещо бързо ми мина мерака! Embarassed Ще взема да възобновя процедурите, че идва лято вече, но все пак ако някой каже дали е имало ефект ще съм много благодарна! Wink

# 172
и на мен ми е интересно дали останаха ентусиасти от тогава, защото и аз бях една от тях ама нещо бързо ми мина мерака! Embarassed Ще взема да възобновя процедурите, че идва лято вече, но все пак ако някой каже дали е имало ефект ще съм много благодарна! Wink
     И аз ще чакам резултата.... Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 173
и аз съм от тези,които уж се мазаха,но не бях постоянна.затова нищо не мога да кажа.
знам само че за есента ще се заредя с третиноин-поне за него съм сигурна че действа. Grinning

# 174
и аз съм от тези,които уж се мазаха,но не бях постоянна.затова нищо не мога да кажа.
знам само че за есента ще се заредя с третиноин-поне за него съм сигурна че действа. Grinning
       Какво е това? Дай повечко инфо Praynig

# 175
третиноина съдържа витамин А.но тук в бг не се продава-поръчва се от чужди сайтове.преди имаше 3големи теми за стриите и използването на този крем за тях.той също се ползва и за акне и дава много добри резултати.говорих и с едно момиче което сега се маже с него и е доволна.но не бива да се маже през лятото,защото по принцип след мазане с такъв крем не е хубаво да се излага кожата на слънце.
така че тъй като изпуснах тази зима ще се заредя за следващата.

# 176
третиноина съдържа витамин А.но тук в бг не се продава-поръчва се от чужди сайтове.преди имаше 3големи теми за стриите и използването на този крем за тях.той също се ползва и за акне и дава много добри резултати.говорих и с едно момиче което сега се маже с него и е доволна.но не бива да се маже през лятото,защото по принцип след мазане с такъв крем не е хубаво да се излага кожата на слънце.
така че тъй като изпуснах тази зима ще се заредя за следващата.
     Аха.....ще проуча и аз някои неща...благодаря

# 177
  • София
Eто какво правя аз, но също само зимата. И след всяка процедура е хубаво мазането с този третиноин. Ще си поръчам от него за наесен. Ефект има, но трябва упоритост. Опитах се да почна с мумиото, но не ми се получи да съм постоянна. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=530469.0

# 178
И аз си купих дермаролери-един от 1.5мм и един 2.5мм.Първият го ползвам за лицето,а втория за стриите.Мисля,че има страхотен ефект.Правя процедурите от около месец един или два пъти в седмицата,а след това се мажа с био олио.Много съм обнадеждена.

# 179
И аз си купих дермаролери-един от 1.5мм и един 2.5мм.Първият го ползвам за лицето,а втория за стриите.Мисля,че има страхотен ефект.Правя процедурите от около месец един или два пъти в седмицата,а след това се мажа с био олио.Много съм обнадеждена.
       Бравоооо от къде си го купи и каква му е цената?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт