Отново стриите

• 74 275
  • 345
  •   1
Отговори
# 270

Не, не съм забелязала да имам някакви петна по дрехите, но аз си разтварям таблетки в лосиона, при натуралното мумио може и да се получава този "ефект"... Сега търся из аптеките натурално, но ми казаха, че от известно време не им го доставят от Русия, защото имало някакъв проблем... Не разбрах какъв.

# 271

Не, не съм забелязала да имам някакви петна по дрехите, но аз си разтварям таблетки в лосиона, при натуралното мумио може и да се получава този "ефект"... Сега търся из аптеките натурално, но ми казаха, че от известно време не им го доставят от Русия, защото имало някакъв проблем... Не разбрах какъв.

и на мен така ми казаха в аптеката,обаче аз питах за таблетки.Явно не сме се разбрали с жената newsm78

# 272
Не цапа дрехите,аз го разтварям във вода,но наистина мирише отвратително.От довечера започвам пак и този път ще съм редовна,щото незнам как ще се покажа лятото Tired

# 273
Не цапа дрехите,аз го разтварям във вода,но наистина мирише отвратително.От довечера започвам пак и този път ще съм редовна,щото незнам как ще се покажа лятото Tired

Къде са ти стриите?Щото аз НЯМАМ по гърба и от коляното надолу  #Crazy
Каква е тази мойта кожа-незнам newsm78

# 274
Относно стриите, моята дерматоложка е повече от уверена, и съм склонна да й се доверя, че няма как да очаквате ефективен резултат, ако ги третирате повърхностно.
Защото стриите са скупчена съединителна тъкан, в която няма еластични влакна, като в останалата част от кожата - т.е. те са със структурата на белег. А белезите колкото и да ги мажеш - все са си там.

Лазерът в Хил клиник май е единственото читаво, и като гледам как обсъждате козметика за 500 лева, май даже не е и толкова скъпо средство.

Thinking

# 275
Мумиото е 10лв Laughing,аз не давам много пари за козметика.
СТриите ми са отпред на бедрата,получих ги в 9 месец и то буквално за седмица,големи гадни стрии точно отпред Cry.Имам и на корема,но те като че ли избеляха.
Само да кажа,че в 9 клас също имах стрии,отстрани на кръста и незнам как изчезнаха,тогава ги мазах с един крем на АVON,щом тогава изчезнаха си мисля,че все пак мога да ги изтребя някак си Peace

# 276
Относно стриите, моята дерматоложка е повече от уверена, и съм склонна да й се доверя, че няма как да очаквате ефективен резултат, ако ги третирате повърхностно.
Защото стриите са скупчена съединителна тъкан, в която няма еластични влакна, като в останалата част от кожата - т.е. те са със структурата на белег. А белезите колкото и да ги мажеш - все са си там.

Лазерът в Хил клиник май е единственото читаво, и като гледам как обсъждате козметика за 500 лева, май даже не е и толкова скъпо средство.

Thinking

Моя приятелка, пък се подложи на въпросните лазерни процедури, които и ги препоръча също нейната дерматоложка, но ефект нямаше. Аз лично я следях стриктно, защото ако имаше ползва смятах да отделя пари и аз за процедури, но явно лазерът е поредната илюзия. Вярно, че кожата и стана по-гладка от него и кадифена на допир, но стриите дори не и ги сви  ooooh!

# 277
Ми не знам, аз си правех белег от операция на бедрото с този лазер. Ама белег-белег, 6-7 см шевове. За три процедури ефектът беше повече от 50%... Пък нали белезите и стриите са от едно и също направени?

Не знам  Thinking

# 278
Моя белег от секциото се заличи на половина,без да съм правила нещо,но гадните стрии не искат #Cussing out
Чудя се,ако ходя на солариум дали ще избелеят малко newsm78

# 279
Моя белег от секциото се заличи на половина,без да съм правила нещо,но гадните стрии не искат #Cussing out

От солариум и изобщо щом кожата е с тен стриите личат още повече. Стриите остават бели и изпъкват на иначе почернялата кожа.

От опит мога да кажа - примирете се. Стриите не се оправят. Пробвала съм всичко на пазара и скъпо и по-евтино - ефект не съм видяла. Накрая русата ми глава измисли девиза, по-добре стрии отколкото целулит( успокоявам се , щот си нямам). и с времето забравих за тях, свикнах и си ги нося.

# 280

От солариум и изобщо щом кожата е с тен стриите личат още повече. Стриите остават бели и изпъкват на иначе почернялата кожа.

От опит мога да кажа - примирете се. Стриите не се оправят. Пробвала съм всичко на пазара и скъпо и по-евтино - ефект не съм видяла. Накрая русата ми глава измисли девиза, по-добре стрии отколкото целулит( успокоявам се , щот си нямам). и с времето забравих за тях, свикнах и си ги нося.
Peace

# 281
Първите ми стрии излязоха от вътрешната страна на бедрата, когато влязох в пубертета  и започнах да дърпам на височина и на широчина  Mr. Green Бяха ужасни, големи, кървавочервени, изглеждаха така, сякаш всеки момент ще ми се пръсне кожата.

Сега от тях няма и помен, все едно никога не ги е имало, а нито съм ги мазала с нещо, нито нищо-а съм си все така пълна, даже си имам нови "красавици" по корема. За сметка на тези на краката, стриите отстрани на талията си стоят-бели, но все пак стоят белезите.  newsm78

Не мога да си оябясня как така изчезнаха тези на краката и до ден днешен.

# 282
И аз бях така в пубертета имах ужасни стрии,после незнам как изчезнаха Shocked
Но след бременността ми излезаха отново и не са се махнали,съмнявам се и да се махнат,ще си ги нося какво да правя Rolling Eyes

# 283

Присъединявам се към мнението и аз, че със солариум повече си личат,защото остават по-слетли на иначе тъмната кожа. Ефект за напълно заличаване и аз мисля,че няма, но има продукти, които поне малко ги "свиват" .

# 284
  • Sofia
Какво ще кажете за кокосовото масло и стриите ?

Общи условия

Активация на акаунт