Нико и Бени още ги няма - Любители на котки - тема 39

• 38 590
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Lina dm,
и тук да кажа честит сладур Simple Smile Не е вредно киселото мляко, давай му да яде на воля.

Трейси,
може и да е от консервата проблемът Confused В смисъл не е задължително да е развалена, но явно не му е понесла. Предполагам, че като се събуди всичко ще е ок, щом е игрив.

Елинор 777, Tia_e,
вашите котета компютърни маниаци май, чак и на компютъра спят Joy

Теди,
дано мъжът ти да се съгласи официално и отговорно да задържите папагалчето, и аз мисля, че то е подарък от съдбата, би било прекрасно да остане при вас Heart Eyes

Бекси, Мери и всички останали, гуш от нас с Кетя Hug

# 196
  • Costa Rica
Добре дошли на новаците!

Черната маца е прекрасна Heart Eyes

Лина, честито бебе Heart Eyes Няма лошо да яде кисело мляко щом му харесва. Моите също обичат, дори съм заварвала маца завряна в кофичка да облизва остатъците. Повечето котки имат вграден качествен контрол и няма да хапнат нещо, ако не е добро за тях.

# 197
Tia_e, ето това е Мако (на галено, защото името му беше бая дълго  Mr. Green), но той почина началото на април, още не мога да го преживея, но Заки значително ми помага  Hug Давам първата изпречила ми се снимка, че още не ми се ровят из неговите   Blush

Та от него ми идва слабостта към черни котки, но не исках черна по обясними причини, аз даже и котка не исках, ама малката лудетина е факт, много ме радва. Не мога без котка аз  Naughty

# 198
  • София
Оф и моя не мога да го разкарам от бюрото ми. Е сега пак е легнал да спи до мен на бюрото и обича да се разтяга и да бута разни неща Simple Smile Шерко си му е любима спалнята , но Тобчо където съм аз и той там.
Най-голямата им страст обаче си остават кашоните, като малки деца се радват като има кашон в нас. Започва една борба кой ще легне на кашона , абе заминаваме детската градина Crazy.
http://dstlp.snimka.bg/animals/sheryl.287684.15855256
http://dstlp.snimka.bg/animals/sheryl.287684.9215051
http://dstlp.snimka.bg/animals/sheryl.287684.9018013

# 199

Ето още клавиатурни изпълнения от Звяр и Дира...мдаа, А Егс и Бейкън обичат да спят върху мен, когато съм с лаптопа в скута...по едно коте под всяка ръка ама сега като надебеляха едва стига до клавиатурата Crazy

Повечето котки имат вграден качествен контрол и няма да хапнат нещо, ако не е добро за тях.
за съжаление, не и моите...преди няколко дена в играта се метнаха върху холната масичка и счупиха стъклена чаша...обрах аз по-едрите стъкла, и  се връщам с прахосмукачката за дребните...Егс примлясква нещо, заглеждам се да видя какво, стъкло Shocked Като обезумяла му креснах, изплю го и се кри цял следобед Laughing

# 200
  • In a surreal moment!
MissNellie - мисля, че не искал да го изяде, а вероятно си е играл....Те нали така захапват нещо, подхвърлят го във въздуха - играят си. Днес прахосмуча и обирам едно от ъгълчетата на хола-пълно с кабели..и като притрака нещо...люмбур, люмбур...Гледам камъче  Crazy  кръгличко ,гладичко....Футболистката...направо с уста ги носи отвън...

# 201
  • Варна
Мдаммм, Кетя наскоро извади изпод хладилника гроздово зърно - порядъчно стафидизирано Crazy Крие си разни неща маймунката и от време на време току измъкне нещо Laughing

# 202
Баш си се мъчеше да го сдъфче, Токачке, мойто глупи! Постоянно ги хващам да се опитват да ядат какъвто боклук намерят, това освен чче нападат кофата за обелки от тиквички, от кочани царевица и тем подобни Tired

Хихиихи, Кетя съкровища си крие, познато....Правихме пролетно почистване и местихме печката да изчистим отдолу...Какво да ви разправям  - 10тина мишки играчки, една костилка от праскова, топче, и около 20 шноли за коса Crazy Нали ви се оплаквах че ги хванах че ми крадат шнолите и аз все купувам нови щото си мисля че ги губя...ей на къде ги крили....

# 203
Жалко, че пускайки лампата да я снимам я разбудих, беше заспала ей така - половината висяща... Laughing Laughing Laughing

# 204
  • Варна
Хахахах, сладурана Joy
Да се чудиш как им е удобно да спят така, Кетя редовно пада от перваза, докато спи, но пак се намества там. И как иначе, току виж изтървала някоя клюка Crazy

# 205
Ма моля ти се, двата крака и дупето й висят, а тя кърти... Laughing
Вчера я гледам, легнала на леглото, но главата и предните лапи й висят. И се пързаля леко, и се пързаля, и докато скоча да я хвана беше тупнала по глава на земята. Неприятно събуждане... Laughing

# 206

А ето и едно видео,
с което да придобиете представа за цялостното й поведение. Laughing Laughing Laughing
Бебешор. Heart Eyes

ГРРРРРР, ПУСНИ МИ ВЕСТНИКА! КУПИ СИ СВОЙ!!!

П.С. След края на видеото въпросният вестник беше накъсан на малки парчета под леглото и разнесен по всички стаи.
В суматохата беше изядено солидно количество статии! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
По време на заснемането му не е пострадала нито една котка.

# 207
Добре дошла на Белла, страхотна е!  Heart Eyes И клавиатурните ви маци са сладури. Аз не мога да се разпиша с такава снимка, защото седна ли на компютъра Богданка ми скача в пазвата, на него не му обръща много внимание. Освен това й е забранено да ми се качва на бюрото, и след няколко инцидента със стратегически заложено тиксо, и се отщя  Twisted Evil Ама много беше смешна с тиксо по муцуната, муахахахаха!

И аз не вярвам, че котките имат качествен контрол. По-скоро са капризни. Набелязват си нещо, че им харесва, и друго че не им харесва, пък кое е качествено и кое не, както се случи. Толкова истории имаше тук за котки, обожаващи евтини консерви и неискащи "качествените"... Богданка яде найлон и станиол, ако успее да се докопа до тях. Веднъж даже повърна от станиола (пълно беше с парченца повръщаното), защото не й идва на кратуната че това не се яде. Уж крием такива материали, но тя е много надобряла в намирането им  Confused

Ето още една обнадеждаваща история за Теди:

http://www.austriantimes.at/news/Around_the_World/2010-06-23/244 … to_purrfect_home_

Котка изминава 3200 км за 2 години, за да се върне при стопаните си! И, Теди, котката е мъжка  Wink

# 208
  • София
Леле, аз знам  случай за котка, оставена в Бургас и след три месеца е в София, на мъжа ми колега я е оставил, ама са 500 км   Thinking, а  3200  Shocked

# 209
Влизам, за да прочета какво е станало с Бени и Нико и черният красавец.
Теди, звучиш мн ведро, радвам се за теб.

Общи условия

Активация на акаунт