Нико и Бени още ги няма - Любители на котки - тема 39

• 38 591
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Eх,прииска ми се и на мен малко коте!Сега ужасно ми липсва Бекс!Пратихме го в командировка,защото ще заминаваме на почивка и много ми липсва!

# 181
  • In a surreal moment!
gerche - ама какво тлъсто оранжИво парче е станал, малееее...слядур!
А вие махнахте ли топките , че нещо съм позабравила?!? Писанчо скоро ще се прости...тази вечерпак наби Стуен и сега наблизо врещи и още някой...оф ,не мой така повече!

# 182
Вили,топките още са си на мястото(засега Grinning) ето ги Laughing
А ето снимки преди
сега

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 01:07 от gerche

# 183
Кръстихме котето Моджо Джоджо.Обаче Моджо има рядко щастие какво се прави в такава ситуация?"Окъпахме" го с мокри кърпички гледах му акото май нямаше глисти-забравих да попитам дали са ги обеспаразитявали но едва ли...всяко  бебе ли има глисти?То милото от сутринта до сега се изпиша и изака един път нормално ли е?И аз го слагам в тоалетната...само не се сеща сякаш и само мяка.

Честито! Не всяко бебе има глисти автоматично Grinning АКо майката е домашна и обезпаразитена, сигурно няма да има...ВЪпреки това е хубаво да му давате хапченца за вътрешно опезпаразитяване, във всяка зооаптека ще ти препоръчат за неговата възраст. Като отрасне - и ваксини при вет. Не ми се струва ненормално да е пишало и акало по веднъж, то зависи и колко яде де, но акане по веднъж дневно доколкото знам е нормално newsm78 С какво го храните? ако му давате прясно мляко, сигурно от него му е разтройството. вземете му някакви гранули за малки котета и трябва д аму мине след някой ден...

ganbg браво, заформихте едно пухкаво семейство Laughing

Бекс наистина, какво тлъсто парче е станал Heart Eyes А Маца е стройна фиданка  Wink

# 184
  • София
Вили,топките още са си на мястото(засега Grinning) ето ги Laughing

Сега вече ти повярвахме  hahaha. И наистина е станал голям хубавец  Grinning!

valito 79, Мъро също веднъж дневно ги върши тези работи, но е възрастен. Не съм сигурна бебетата дали не трябва по-често да ходят  newsm78. Колкото за разстройството - персийчетата са с много деликатно коремче и освен от мляко, може да се разстроят от почти всяка храна различна от гранули. Прочети темата от начало - поне 2-3 котета/без да са персийци/ имаха такъв проблем и писаха как са се справили. Глисти едва ли има, тъй като не е взето от улицата, но както Нели ти е писала, дават се профилактично обезпаразитяващи хапчета или пастички.

Ех, тази Маца! Всеки път много й се радвам - хем хубавица, хем си има чудна градинка!

Ган, завиждам на идилията ти - да спиш с 2 пухчета едновременно! И това, че Сода е по-спокойна, нежна и мъркаща е чудесно!

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 02:10 от tania67

# 185
  • София
Добро утро, Герче, Бекс голям станал, на мен ми се вижда по скоро дълъг, отколкото тлъст, приятна почивка  Hug, Ган, ще взема и аз на Мери едно другарче, че от скука лежи по цял ден и дебелее  Grinning, Токачка, моят мъж като е бил малък , тука в къщата им е влизала змия, събличала си кожата на леглото и изчезвала, ама то 1960 година Редута си е било края на София  Mr. Green
Любимото ни скривалище  Grinning

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 11:03 от margita

# 186
  • In a surreal moment!
Токачка, моят мъж като е бил малък , тука в къщата им е влизала змия, събличала си кожата на леглото и изчезвала

Ох, божке леле....втрещяващо противно...ама и то живинка....оффф..потръпвам, че и аз само това си представям. Майка ми викаше да затварям ,че ще се събудя със змия в леглото....че те нали търсят топличко...Сега затварям, дигнах нависоко всички саксии, които бяха наредени покрай къщи по цимента и като излизам първо се оглеждам на всички страни...следя как се държат дИчата и кучетата....
Ама да ви споделя, че след случката така ми беше смешно поведението на Стуен и Маша и нашето с мъжо - идентично. Стуен/мъжо - отпред, Маша/аз изотзаде им надничаме...Те са правят на безстрашни... Simple Smile ние сме плахите и любопитните....какво нещо...

# 187
Приемате ли новодшли във вашата тема? Hug
От както се помня винаги съм имала котки,а от година си имам тази красавица.Казва се Белла,спи по гръб,целува ме всяка вечер като си легна,къпе се редовно сама  и от време на време си смуче опашката Mr. Green
Тук  е малка и гризеше разни неща
голямата и страст-всякакъв вид торбички
любимото място а спане
тук вече заспива

# 188
Добре дошла. Hug

Котето е уникално, сладур. Simple Smile
И мойто спи така по гръб, със свити крака, явно си ги кефи... Laughing

П.С. А очилата ти колко ми харесват, не е истина... Crazy

# 189
Tia_e - ...та като дойда да ти крада дрехите, както обещах в друга тема, ще отнеса и пуха  Mr. Green Имам и винаги ще имам слабост към пухкави, черни котки. Едната е Сингарела от тази тема, другата е вече Белла  Simple Smile Само дето не са котараци, но нищо  Crossing Arms

пп - и покер ли играеш  Party

# 190
Тиа малката и тя стилна мацка като теб,а Laughing Hug

# 191
Леле, тази черна красавица направо ми разби сърцето  Heart Eyes
Моя котарак също редовно спи на копмпа, че даже ми го и превзема  Laughing

# 192
Моя Зак пък повръща досега...  Confused Снощи забелязах, че е свършил консервата, пратих да му вземат, но беше късно и зоомагазините бяха затворили, та от хранителен...имало е само на Аро на Метро дето са. Аз още с Мако съм имала проблеми с тая консерва - отказваше да я яде, но нямало друга. Та ял е 3 пъти от нея - снощи и 2 пъти днес и се почна  Sick Иначе се побърка от игра, дадох му повечко вода и кисело мляко и сега спи. Консервата е изхвърлена, не знам от нея ли е, внушавам ли си, но сега ще го следя, дано не е нищо сериозно  Peace

# 193
Ето ни и нас - това е Пухчо,така го кръсти щерката,у дома е от 4дни и вече обикаля навсякъде,много е игрив и гальовен.
http://media.snimka.bg/6563/019380868.jpg
Имам една питанка - много обича кисело мляко,дали не е вредно за него или така го замества с майчиното,защото докато го взехме още сучеше,но пък и яде и обща храна?

# 194
Благодаря момичета Hug

Жбрициела , аз също си ги харесвам очилата,нищо ,че вече са малко надъвкани Whistling
•ºtreisyº• и аз ги обожавам черните котки. А Белла като я видях за първи път едни две малки госпожици на около 4г. и бяха сложили рокля от една кукла и я возеха в една бебешка количка Mr. GreenКолко ли пъти са я ползвали вместо Барби не знам Mr. Green
А къде е тоята Белла?Има ли снимки или съм пропуснала да ги видя?(на мен все ми се смеят като им кажа ,че черната ми котка се казва Белла) Thinking
MissNellie , Hug.Даже редовно си отваря гардероба и спи  вътре Blush
Елинор 777,гледам удобно му е на твоя красавец-как си ползва мишката за възглавница.Моята освен там спи и върху  лаптопа,направо върху клавиатурата-редовно натиска поредица клавиши  Joy

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 18:42 от Tia_e

Общи условия

Активация на акаунт