Нико и Бени още ги няма - Любители на котки - тема 39

• 38 560
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
И аз се влюбих в белия пух (Тил)  Heart Eyes

# 271
Добро утро .Белият пух Тил е страхотен.Моята хубавица обича когато сме измили банята с Доместос да се търкаля там.Най много обича да яде сладолед.Завиждайте ми тази сутрин получих подарък полужива мишка.Избяга рано на двора и ми я донесе отнякъде в леглото.

# 272
  • София
Много сладък бебо Тили. И аз искам такъв бебешор за мачкане.
Тоби също е любител на маслинките, но предпочита костилките им. Надушва ги от далеч. Но голямата му страст са обелки от ябълки. Той ни е детектор за хубави ябълки. Някой път ги гледам едни хубави, сочни на външен вид, а той не ги поглежда и наистина не са хубави за ядене. Фен е на най-обикновените сортове, тези дето си ги гледат по градините хората.

# 273
grigori ,страхотен подарък си имаш....котката на баба ми се отчиташе по този начин, като носеше мишките пред вратата , така , че да ги види и съответно да получи храна различна от мишките. Котешка работа  Hug

# 274
  • София
 grigori , то си е за завиждане - имаш си истинска котка  Hug. Не като нашите глезльовци, дето не подозират за съществуването на мишоците.

Вие с тез маслини ме замислихте  Thinking ...Всички обичали маслини. После ще предложа на Мишелка, да видим дали ще ги одобри.

# 275
А масло знам че им помага за топките косми, даже погледнах състава на пастата която им даваме за космите - ми то само мазнина и вкус 'риба'! пък струва колкото 1 кило масло ooooh!

Ей, какво нещо е инстинкта  Shocked Мишльон имаше наскоро проблеми с топките козина, пастата с триста зора така и не успях да му я дам, а приблизително от тогава му се роди страстта да ближе мазнини  Rolling Eyes
Природата си знае работата  Peace

# 276
А масло знам че им помага за топките косми, даже погледнах състава на пастата която им даваме за космите - ми то само мазнина и вкус 'риба'! пък струва колкото 1 кило масло ooooh!

Ей, какво нещо е инстинкта  Shocked Мишльон имаше наскоро проблеми с топките козина, пастата с триста зора така и не успях да му я дам, а приблизително от тогава му се роди страстта да ближе мазнини  Rolling Eyes
Природата си знае работата  Peace

Аз снощи те прочетох и му дадох малко масълце  Laughing Че трева не пасе  Crossing Arms

# 277
Трейси, и моите не щат трева. Посяла съм им в едно сандъче и обикновено жито, и котешка трева- тц, само Снежинка благоволява да спи понякога върху нея  Naughty

# 278
Не хващат ли разстойство от олиото ? Rolling Eyes

# 279

Не, бе, не сме имали такова чудо. Той ближе контрабанда, не съм му предлагала в купичка  Mr. Green Щом не е вредно, довечера ще му сервирам масълце с гранулките, да се облажи дятиту  eat

# 280
  • София
Щом не е вредно, довечера ще му сервирам масълце с гранулките, да се облажи дятиту  eat
  Joy ох като ви "слушам", направо на мене ми се прияде  Mr. Green

# 281
Трейси, и моите не щат трева. Посяла съм им в едно сандъче и обикновено жито, и котешка трева- тц, само Снежинка благоволява да спи понякога върху нея  Naughty
Нашата също не ядеше котешка трева и жито, но примираше за ечемик. Аз не го сеех, а го слагах в навлажнен памук. За няколко дни ставаше готов за "пасане" и тя беше неудържима като го надуши.

ПС Аз нахлух в темата без да се представя, но съвсем наскоро ви открих, а вече си нямаме писана, но пък ми е притно да ви чета.

# 282
  • София

Grinning  Мацо веднъж беше докопал олиото от рибна консерва от тези, където рибата е само в олио  hahaha. Какво с..не беше  ooooh!. Масло май всички котки обичат, особено ако е краве, а не фалшиво  Mr. Green. И олиото от салатата редовно ми е облизано, но предпочитанията са към "краставично"  Grinning.

*sapunci*, Тили е невероятно сладък!  Heart Eyes

Григори, завиждам за подаракът ти  Mr. Green! Заслужава награда за свършената работа!  hahaha

# 283
Масло май всички котки обичат, особено ако е краве, а не фалшиво  Mr. Green. И олиото от салатата редовно ми е облизано, но предпочитанията са към "краставично"  Grinning.

Моето гаранция е фалшиво  Mr. Green Реже се меко, а от хладилник вадя - идеално за котката, ама ако пак ще хваща разстройство от това - а не! Още помня ония десетина дена  #Crazy Та да му давам ли малко масълце през определено време или да ще се разстрой пак  Twisted Evil

# 284
Григори, завиждам за подаракът ти  ! Заслужава награда за с … ота!   Наистина си е за завиждане,беше много доволна ,такова мъркане му дръпна,получи и подарък от любимата си консерва.

Общи условия

Активация на акаунт