Нико и Бени още ги няма - Любители на котки - тема 39

• 38 594
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Мими много сладко! Crazy

А иначе за палавите ни котенца, наистина се надявам да се успокоят малко, щото вече не се издържа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 151
Лекарството за справяне с диво коте е да му подарите другарче  Mr. Green Гарантирам, че вие вече няма да сте интересни и енергията ще се насочи към другото пухче  Wink Моите в много редки случаи се заиграват с човек, играят си един с друг и нас изобщо не ни отразяват. Приемат ни като част от мебелировката  Laughing Докато гледах само Мишо, целите бяхме нахапани и издрани, защото ни нападаше и тероризираше много. Сега не ни брои за нищо, търси си ближните  Laughing
Не съм подстрекател, изобщо дори  Whistling

# 152
  • Costa Rica

Не съм подстрекател, изобщо дори  Whistling
Laughing Хич даже... Whistling
Верно е така. Сикозу щеше да ми разруши апартамента; откакто и подарихме Уискас и се вживя в ролята на алфа-котка, агресията е насочена в друга посока.
Между другото, с Уискас е много внимателна - уж се бият, но само бяла маца да писне жално и пердахът спира и почват да се утешават с близане.

# 153
Подкрепям, сивите лъвове по цял ден се бият един с друг, не ми се мисли ако всичката тая агресия беше насочена към нас Crazy лошото е ча имат навика посред нощ да почнат да се бият върху нас на спалнята примерно...

# 154
Даааа бе,
какво ще правя ДВЕ палави котки? Laughing Laughing Laughing

Чара много мечате са свобода и волност и напоследък само чака да отворим прозорец да проветрим - и първа се качва на външния перваз, и само наднича надолу да види в двора какво се случва, а на мен кръвта от главата ми слиза в петите от ужас да не се метне, защото е адски невнимателна.

Щракнах само една снимка, защото се уплаших, че ще направя следната фотосесия - Чара на перваза => Чара полита от перваза => само перваз.  Laughing
Знам, знам, че се притеснявам излишно, че това е котка все пак, но Чара абсолютно никакво равновесие не умее да пази, пада откъде ли не... Laughing И то защото не преценява възможностите си и си мисли, че всичко е много лесно... Laughing

# 155
Жбрициела по-добре се притеснявай...нашия Звяр миналото лято падна от перваза на терасата (аз дори не подозирах че се качва на него, перваза беше много по-висок от нормалното) 5ти етаж, долу бетон...не оживя Sad сложете си комарници Peace

# 156
В  къщи прозорците съм ги завързала така, че да се отварят само на около 7-8 см  (щото тя си похапва сериозно и вече е Белла-Дебела с голямата гъзуна и бирено шкембе Wink  и не може да се промъкне) Mr. Green. По-нашироко отваряме само,  ако има някой до прозореца и пази, защото гадинката усеща, че е отворено и влезе ли в стаята, от вратата с бесен галоп се втурва направо към прозореца ....  Shocked Ето я - много умее да се направи на невинна с жален поглед, стига да и се върже някой  Laughing

от тук нататък има още малко снимчици
Малко ми се отщява да пиша, като виждам, че заглавието на темата не се променя Sad , но много са красиви всички мацинки, които показвате  Hug   Каквото и да правят, каквито и грижи да създават, когато истински ги обичаш,  тези животинки носят само положителни емоции ...   и така ти влизат под кожата, че няма отърване  до живот Simple Smile

# 157
MissNellie,
ти това трябваше да ми кажеш - няма да проветрявам повече! Laughing
Комарници не искам, вкъщи цял живот сме имали, винаги съм ги мразила... Laughing
Много е неустойчива, като види, че е високо, почва да трепери,
ето - преди малко се качила на един висок рафт, заиграла се с жисиема, странен шум, туп и мяу, и двата субекта бяха на земята Confused Confused Confused
Понякога си залсужава огромен пердах, ама пусто, много съм жалостива... Rolling Eyes

# 158
Големи пакостници имате значи  Laughing Ама как да им се сърдиш, с тия (уж) невинни изражения, хехе. Като ви чета приключенията, се радвам на късмета си че Богданка беше вече голяма като я взехме, защото първоначално бяхме тръгнали за малко котенце, и то едно. За следващия път ще знам - малко ли е, взимаме две!

MissNellie, ще ти препоръчам много ефикасен метод за предотвратяване на среднощни атаки  Mr. Green Взимаш едно спрей шишенце с вода, и го слагаш на нощното шкафче. Усетиш ли борба върху главата си - пръскаш веднага. Мноооого помага! При нас борби няма, но закуската е по часовник точно в 8 като станем за работа. При което, естествено, още от 7 се започва едно мяяяааааауууу, мяяяаааааааоооууууу до побъркване. Едно единствено напръскване беше достатъчно, и после ни гък ни мък  Twisted Evil

# 159
  • София
Добро утро, аз пък винаги си слагам до леглото един дезодорант , толкова го мрази и само да отворя капачката , прекратява тирадата върху да речем вратата на детската, там не я пускаме, като няма никой, че обича да гризе кабели, включително и захранващия на компа  Wink

Белла има много сладка муцунка, а как невинно гледа  Flutter

# 160
При нас и пръскане с вода не помага за да ни остави на мира.Когато си науми нещо,нито скарване,нито шамарче,нищо не може да го спре.Вече е почти на 1 година,а си е същото диване,разликата е,че сега боли повече.
Ето да ни видите как се къпем:

# 161
  • Варна
Здравейте и от нас.За първи път пиша в тази темичка..подариха ни  сивичко персийче -полуекстремал на два месеца.Без ваксини е -сега ще се слагат.Кога мога да го изкъпя,защото има изсъхнало на дупето щастие ,как се гледа такова коте-с какво да го храня,и т.н,витаминки ..има и гурелчета на очичките-тях ги ибърсах с тампон със среб.вода.А като почне да си остри ноктите на килима...какво да направя.? Simple Smile

# 162
  • София
valito 79 Можеш с мокра кърпичка да и избършеш дупето или да и го подстрижеш  Peace
За ноктите все някъде трябва да си ги поддържа  Laughing , ако нямаш възможност да и вземеш драскалка , то едно по-голямо пънче ще свърши работа.
За храната както ти си прецениш, мойте се хранят с РК или Хилс и от време на време консервичка. Насадила съм им котешка тревичка, много обичат да я пасат  Laughing

gerche Много сте мирни по време на баня. Ние се затваряме в банята и започва луда гонитба с душ слушалката  Mr. Green

Жбрициела След падане на 2-та ми мъже сложихме комарник на вратата на терасата. Единия пада 5 етажа , разбил си беше муцунара отпред до месо. Да не говорим, че едвам го намерихме понеже на 3-я етаж имаше само един обитаем апартамент. Отне ни 5-6 часа претърсване на квартала и блока.
Малкия пък падна 2 етажа само и си навехна лапата леко. То и двамата са ми смотани, Тоби особено често пада от бюрото ми и от спалнята  Crazy

# 163
Не ти препоръчвам да го къпеш толкова малко, аз веднъж съм правила тази грешка, хем пазих ушите и т.н.  Naughty Може да го забършеш с мокра кърпичка за бебета, т.е. без алкохол. Аз купувам промишлени количества заради Заки  Laughing Ноктите ще си остри дето реши, може да пробваш да увиеш едно по-дебело дърво с мокет и да стискаш палци там да го прави  Peace За храната - аз намачквам храна от консерва + счукани гранулки, накиснати с вода или адаптирано мляко, стават на каша. Въпреки че може да си дъвче (и то как  Mr. Green), ама за всеки случай. Гранулките са за малки котета с някакви витамини уж, консервата е каквато хвана от щанда  Peace Не му давай краве мляко, почти сигурно ще го хване рядкото "щастие". Моя Зак е бил дохранван с краве мляко - е както му дадох 2 пъти + смяната на храната, над две седмици беше разстроен - голям ужас беше. Учи го на тоалетна - нея гледай да я сложиш в някой скатан ъгъл - моята сега е зад вратата на банята, ама той сам си избра това място, първите пъти се случи тоалетната да е по средата на хола и той я ползваше, ама добре че сам се научи на друго място, че...не беше много естетично...меко казано  ooooh! И вече му е време за обезпаразитяване, но затова на ветеринар, аз също трябва да отида  Whistling

# 164
Снощи сънувах, че мъжа е върнал Нико и Бени ...толкова реално беше, така се радвах и си ги гушках и мачках...

Общи условия

Активация на акаунт