Нико и Бени още ги няма - Любители на котки - тема 39

• 38 610
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Ооо още едно изчезнало котенце Cry Александрина, аз съм в Борово срещу Джъмбо - оглеждам се непрестанно Cry Cry Cry

А Нико и Бени  Sad Cry Хайде милички, покажете се вече Praynig Praynig Praynig

Ето го моя Пуки. Ама не мога да разбера всички казват, че е на повече от 6 месеца, а той е само на 3 пък е доста едър! Няма защо да са ме лъгали хората, от които го взех, тъй като страшно много хора го искаха. Почти 2 кила е Rolling Eyes не го прехранвам или нещо такова. Какво ще кажете?

# 136
  Ох, много ги харесвам тия котета с окраска  като на скумрийки LaughingПуки е  страхотен пич!

# 137
Мерсии Flutter

Обаче започнах да се притеснявам - прекалено е буен, направо прави котешкия гръб, започва да скача на 4те лапи, напада ни... не мога да си обясня! Живял е при добри хора, ние се отнасяме с него като с равен член от семейството! Искам да помогна на животинката, да не би да се страхува или нещо да е нервен newsm78 Не виждам от какво ooooh!

# 138
Мерсии Flutter

Обаче започнах да се притеснявам - прекалено е буен, направо прави котешкия гръб, започва да скача на 4те лапи, напада ни... не мога да си обясня! Живял е при добри хора, ние се отнасяме с него като с равен член от семейството! Искам да помогна на животинката, да не би да се страхува или нещо да е нервен newsm78 Не виждам от какво ooooh!

То нашето е същото, просто е ненормално или както се изрази баща ми "Има гюле в главата  Mr. Green" Заки поне така си играе, преди час се бях свряла в ъгъла и не на шега се разревах (малко и от лигня де...), защото така се разбесня и така ме нападаше, че само като мръднеше...  Crazy А погледът му е много психарски в такива моменти  Mr. Green

# 139
Тя е пъргава.
Тя е мистериозна.
Тя е потайна.
Тя стои и не мърда.
Тя се слива със средата.
Тя е фантом.
Ако не се вгледаш - няма да я забележиш.

Хей, ти - който си на дивана!

ОТКРИЙ КОТКАТА ,
изпрати СМС с текст "КОТКА - ОТКИРТА!" на номер 3.14
и участваш в тобмола за потупване със лапа!

# 140
Жбрициела - колко е пухкава! А опашката е направо  Crazy Crazy Crazy

Трейси - Лелеле и аз се чувствам така - една вечер като си легнахме много започна да ни скача и да ни напада - дере, хапе... И тогава и аз се разплаках Sad дали ще се укроти след кастрацията? Твоя на колко е?

# 141
Меморгана, явно и трите с Трейси сме попаднали на котки - терминатори  Laughing

И мойта прави котешкия гръб постоянно и подскача заплашително. Ама аз не й се впрягам много ... мисля, че си е от възрастта (на 3 месеца е). Те са  като хората в известна степен - някои са по-тепмераментни, а сега са най-пълни с енергия.

Относно възрастта на твоя Пуки - и на мен ми се вижда по-голям. Той и в обявата ми се виждаше на повече от два месеца. Има ли значение, все си е красавец.

Жбрициела, пухкавелка на всички снимки е с такава палава физиономия, сякаш самодоволно се подсмихва на поредния замисъл, който плете  Twisted Evil

# 142
Хах, да, има нещо вярно - адски е дива и непослушна, и постоянно кръшка нанякъде, ходя и я търся като дете желирани бонбони под масата... Laughing
Качва се на всички възможни и невъзможни места, опитва се да бяга, напада те в гръб, тъпче с лапи върху корема ти (нагаждайки се да легне) докато спиш, втълпява си несъществуващи конспирации и в общи линии е голяма драка... Laughing Laughing Laughing

Галя я - чисти се.
Изцапа се - идва да я погаля.
Не я разбирам. Laughing
Има интересни разбирания за хигиена. Laughing

А, когато й се доспи - пада и заспива. Без значение къде. Laughing

Хубавото е, че бързо й се хабят батериите.
И обича да спи много. На мен се е метнала. Laughing

# 143
Здравейте. Извинявам се че нахлувам така в темата ви, имам котка от няколко дни.Персийка е на 3м. имам един може би глупав въпрос.Възможно ли е след прием на консерва от хладилника да му стане нещо, защото забелявам че нослето му е леко сухичко и очите му сълзят? Благодаря ви  bouquet

# 144
memorgana още няма два месеца  Mr. Green Точно в момента е в лудата си фаза, виждам само една прелитаща котка, чувам звук от закачащи се нокти, тук там ги усещам и се спира само до пицата ми в опит да я открадне  Laughing Чакам го да заспи, че да седна да зубря малко...иначе не става...

Мимиии
- никога не му давай храна от хладилника, нито гореща, аз затоплям за 10-20 секунди, за да стане на стайна температура, иначе дразниш стомаха му. Ама сълзенето на очите едва ли е от това... Rolling Eyes

# 145
  • София
Мимиии Имах женска персийка /без родословия са мойте/ с малко носле дето ги водят полу екстремали и на нея и сълзяха очите понякога. Водих я на вет-а и той ми каза, че има много леко възпаление и няколко дена и капех капки за очи, но като цяло за тях сълзенето на очичките е било нормално. Мъжете ми се водят класически и при тях не сме имали този проблем . Все пак ако можеш заведи я на ветеринар да я погледне.

# 146
Благодаря ви момичета  bouquet Явно сълзенето е нормално и днес вече го няма, но за всеки случай ще отидеме до ветеринара.
Надявам се да ни приемети при вас, вероятно ще задавам глупави въпроси, но не съм имала до сега котенце.Ще се уча от вас  bouquet

Ето ни и нас

# 147
Мимиии ама е много хубаво котето  Heart Eyes

# 148
Ох, какви хубави сивушковци има на последните страници  Heart Eyes
Разбеснян котаран е най-сладката картинка, като се наежат и скачат настрани, направо ме убиват от смях  Mr. Green Опашките им стават като четка за тоалетна- това е сравнение на майка ми, което е много точно  Mr. Green

# 149
  • София
елиас  Това за опашката е много точно сравнение, особено сега като на Шерко на върха има само косми. То и на Тоби така му подстригах опашката ама неговата има по малко косми накрая  Whistling

За палавите котенца, ами нормално е за възраста им. Нашия Шерко докато беше малък се беше научил спи при нас на спалнята и сутринта му прещрака нещо муши се под завивките и бясно хапане какво види  Mr. Green Веднъж беше ухапал и половинката по носа  Crazy След няколко такива сутрини му беше забранено да спи повече с нас докато не се укроти. Като малък беше такъв звяр ще те изяде ако го пипнеш, но пак имахме други котки и с тях си играеше. След няколко месеца го хвана мързела и сега го мързи си дигне дупето. Докато имахме малки котета си играеше с тях, като ги раздадохме по цял ден се опъва на спалнята.

Общи условия

Активация на акаунт