Нико и Бени още ги няма - Любители на котки - тема 39

• 38 568
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Че по и-бей си продаваха бабата, защо не и котката  Mr. Green

# 256
И Бела яде маслини, но най-много обичаше портокали и мандарини. Щом им усети миризмата веднага се измъква от скривалищата, където почти винаги се крие като Осама Б. Ладен. (много мрази да я мачкаме и трудно се прежалва да дойде доброволно и да се остави да я погалиш - проклетия голяма е това коте). Confused  Но ако имаш да вършиш нещо -  като подреждане, опаковане и пр. и се появят наоколо кутии, кашони,  хартия някаква (пристрастена е към нея), Simple Smile  найлонови торбички,  винаги е на първа линия и в центъра на събитията. Сгъваш си прането например, а тя отива да полегне върху дрехите и да те следи по-отблизо какви ги вършиш. Миеш чинии -  тя ти е до краката, ако си в банята - то е легнало пред вратата и те чака ... Та под постоянно наблюдение сме.  Laughing

# 257

елиас , мухите и ние ги гониме, само че не съм я видяла да ги кльопа   Thinking Трябва противопаразитната паста да им се дава в такъв случаи, нали мухите пренасят яйца и др. гадости.

А, аз се пошегувах за мухите- само ги тръшкат на земята, не съм видяла да ги ядат, но като нищо може и да са опитали  Mr. Green Но, то и без да ги ядат, мухите са си опасни...надявам се хапченцата за обезпаразитяване да ги пазят и от тези гадости.

# 258
  • София
Banshee  Твойта пак те чака пред банята. Аз като ходя до тоалетна задължително двамата убавци с мен в банята, даже и Тоби ми скача в скута да се гали  Whistling Като се къпя пък понякога влиза да воайорства  Mr. Green

elix А имаше и случаи когато беше сдъвкал на половинката такива нормални цигари  Mr. Green Мама ми беше подарила кафени лъжички с пластмасови дръжки беше ги наял всичките. Поне престана с гадния навик да ми бърка с лапа в чашата с вода  Crazy  
За сладоледа забравих и такова обичаме.

# 259
  • Sofia
Хайде и аз да се похваля с котето си. Представям ви Тил (на галено Тили). Мъжки персиец роден на 25.04.2010. Това е най-гальовното и мило коте, което съм имала.  Flutter

# 260
  • София
.... Но ако имаш да вършиш нещо -  като подреждане, опаковане и пр. и се появят наоколо кутии, кашони,  хартия някаква (пристрастена е към нея), Simple Smile  найлонови торбички,  винаги е на първа линия и в центъра на събитията. Сгъваш си прането например, а тя отива да полегне върху дрехите и да те следи по-отблизо какви ги вършиш. Миеш чинии -  тя ти е до краката, ако си в банята - то е легнало пред вратата и те чака ... Та под постоянно наблюдение сме.  Laughing

Shocked Shocked И ние сме същите, Биг брадър вижда всичко  hahaha  Даже като се къпе някой не пред вратата, ами направо вътре си сяда в/у тоалетната чиния да те гледа  Shocked Нали ви казах, че е воайорка. И като пускам пералня и миялна е до мен помощничката. А сешоара като го пусна и първа се нарежда да я духам  Crazy

Деси, Тоби да не го научите и биричка да попийва с цигарка, че ще влезнете в преразход  Joy

*sapunci*, пу пу, Тил е страхотен  Heart Eyes Права си за гальовността, моето е женска персийка с два месеца по-голяма от него и е много мила и никога не драска. Нещо общо с Рамщайн има ли или просто ти хареса името  Mr. Green?

# 261
Тил е голям пич  Heart Eyes

# 262
  • Sofia

*sapunci*, пу пу, Тил е страхотен  Heart Eyes Права си за гальовността, моето е женска персийка с два месеца по-голяма от него и е много мила и никога не драска. Нещо общо с Рамщайн има ли или просто ти хареса името  Mr. Green?

Дааам, кръстен е на невероятният им вокалист. Чудих се много...Пухчо, мухчо, но с този си луд нрав реших, че ще му приляга повече това име. Сега като никога е заспал, иначе не спира да скача  #Silly

# 263
  • Варна
Тил е направо като плюшена играчка Heart Eyes
Таня, Мъро направо ме разби, умник и половина - ми тъй де, който чисти да си кътка миризмите Laughing
По отношение на вкусове и миризми Кетя също обича маслини, олио - обожава да изближе соса от салатата, останал на дъното на чинията например. Цитруси обаче не понася, мъж ми е пробвал да и дава - мръщи нослето с отвращение и отскача назад Crazy

# 264
  Тили е направо невероятен  Heart Eyes А щом и дава да го мачкате-цена няма  Laughing

Моя Съни си умира за баничка, принцеси с яйце и сирене. За друго не нахалства, обаче за тези двете- направо се катери по мен и вие като сирена, докато не получи исканото  Laughing
Маслини обожаваше изчезналия ми котарак Спас. Преди да ги изяде се натъркваше като наркоман да се усмърди порядъчно  Laughing
Препарати мразеха и двамата и въобще чистех ли- омитаха се веднагически  Grinning Прахосмукачки, мопове, метли и лопати ги вкарват в панически бяг   animal037 (нямаше емотиконка за бягаща котка) Simple Smile

# 265
  • Sofia
И моя вчера яде баничка. Давам му пастет...не иска...давам му луканка...пак не иска, но баничката си я изяде доволно  Laughing

# 266
  • Пловдив
*sapunci*  красота,мекота и безкрайна гальовност!

# 267
За хранителните навици до утре мога да говоря...Олио и масло сивите лъвове обожават...ама аз товаа го разбрах по малко по-гаден начин - оставила съм бутилката с олио на плота, явно не много добре затегната...намерих после локва олио по плота, пода, новата готварска ръкавица накисната, и Егс доволно си лочи олио...А масло знам че им помага за топките косми, даже погледнах състава на пастата която им даваме за космите - ми то само мазнина и вкус 'риба'! пък струва колкото 1 кило масло ooooh!

Зеленчуци и остатъци от зеленчуци, също много обичат. Вкъщи рециклираме и имаме 4 различни коша, като единия е за компост - еййй постояяно се опитват да с е наврът вътре и да си откраднат обелка от тиквичка Crazy СЛадолед - ДА, моля, чипс, гризинки, пуканки, ОООоо, ДА, по възможност пак откраднати...

Имах заек който много обичаше шоколад, трябваше все да вардя сладкото от него....

А имахме един Котарак преди години който много обичаше на маслините...костилките  Crazy като му дадеш цяла маслина, изяжда я, като му дадеш обезкостена, дъвче я малко и плюе, виж дадеш ли му само костилката, много доволен си я глътваше Shocked Години наред го е правил, без никакви последствия...

# 268
.... Но ако имаш да вършиш нещо -  като подреждане, опаковане и пр. и се появят наоколо кутии, кашони,  хартия някаква (пристрастена е към нея), Simple Smile  найлонови торбички,  винаги е на първа линия и в центъра на събитията. Сгъваш си прането например, а тя отива да полегне върху дрехите и да те следи по-отблизо какви ги вършиш. Миеш чинии -  тя ти е до краката, ако си в банята - то е легнало пред вратата и те чака ... Та под постоянно наблюдение сме.  Laughing
Shocked Shocked И ние сме същите, Биг брадър вижда всичко  hahaha  Даже като се къпе някой не пред вратата, ами направо вътре си сяда в/у тоалетната чиния да те гледа  Shocked Нали ви казах, че е воайорка. И като пускам пералня и миялна е до мен помощничката. А сешоара като го пусна и първа се нарежда да я духам  Crazy
А караула пред хладилника? Laughing Чуват как се отваря вратата през две стаи в трета!

Много е готин Тили Heart Eyes! Du hast!

# 269
Ау, ау, ау, ау!
Какъв бял красавец!
Влюбих се!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Елинор,
моята Чара също бягаше от прахосмукачката,
обаче й свикна и сега се закача с нея,
така че редовно й прахосмуча дългата козина... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт