Плодове и чай с мед - 39 част

• 49 593
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
От утре и аз започвам!Пожелавам си успех!

# 721
От утре и аз съм с вас.

# 722

Здравейте и от мен Simple Smile. И аз ще се пречистя с вас от утре, че коледните и новогодишните празненства с всякакви сладкарски изкушения повлияха негативно и на талия, и на кожа  Blush. А тъй като бях постела преди това, съвсем затровена се чуствам сега.

Успех на всички и нека новата година ни започне по-здравословно Simple Smile!

# 723
  • Балчик
Здравейте на всички, които ме помнят от предишните плодувания и на всички, с които за първи път ще си правим компания. От утре съм отново с вас за традиционното си следпразнично плодуване вече 3-та година. за съжаление не успях да задържа резултата от последния път, качих някое и друго килце и с нетърпение чакам утре, да започна да се разтоварвам. Simple Smile

# 724
Джемма, ще се съберем, знаех си... Mr. Green
И аз от утре съм тук, че ми е отесняло всичко, но от няколко месеца много хляб нагъвах.Е, стига.Не ми е новогодишно обещание, просто му дойде времето, и е подходящ период за мен-мъжа ми тръгва на път отново и няма да съм "заставена" да пека и забърквам манджи.Насаме си диетствам по-добре.Този път искам да го съчетая и с кростренажор, който също поради обстоятелствата не мога иначе/до главата на спящото миУо е/да въртя в нормално за мен време.
Заредила съм се с голо желание, че съм се ояла, категорично и то не от празниците.Да видим. Hug
Искам да питам-правили ли сте детоксикацията наред с плодуването.Имам огромна дилема-за другата седмица, дали да не направя.От една страна имам мнение, че е ок, от друга, че е много гадно и не знам.Имам време седмица, за да реша. Thinking
Като начало, смятам да се придържам към портокали.Не обичам да смесвам плодове аз.Обичам еднообразието, някак ми е по-лесно-не го мисля толкова.Първите 3 дена ще съм другар с потрокалите, после-ще видя.

# 725
  • Балчик
Аз само веднъж съм правила детксикация, но след плодуването, преди захранването, не по време на плодуване. И сега искам да направя, но не знам кога. newsm78

# 726
Мда де....
Мииии, не знам, много им е обширна темата и не мога да я изчета...
Мислех другата седмица, по средата да речем, пък може и на финала като реша да е.Защото аз не съм решила колко дни ще ми е продуването, минимум ще е 10 де.На 10-я ще реша дали да са 15 или 20. Thinking

# 727
Здравейте, плодоранки!
Честита Нова Година на всички ви!

Започвам от понеделник с вас и аз Simple Smile!

# 728
Някой има ли опит в пускането на тема?На 49 страница сме, а сега започваме...
дайте да започнем на чисто, а? Mr. Green

# 729
  • Балчик
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 21:12 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт