Отчетна - СМГ резултати 5 клас

• 40 683
  • 347
  •   1
Отговори
# 195

сега, ако си измият ръцете с някой ученик, оставам без думи.
Това е от БТВ: "Директорката на училището обяснява ситуацията с техническа грешка. И признава, че са извикали ученик, за да качи резултатите на сайта на училището.

"Колежката му даде информацията на флашка, от там нататък, тя понеже си е писала, оставяла си е поправяните, сгрешените файлове един върху друг и са се насложили", каза Мариана Тодорова - директор на СМГ "Паисий Хилендарски".

# 196
Следя темата от вчера и да кажа честно се радвам, че съм от дълбоката "провинция". Двете ми дъщери учат в математическа гимназия и съм доволен от тяхното обучение. Браво и на момчето от Сливен! А за болните амбиции на някои родители ще страдат децата им  а също и вашите за съжаление! Дано се изяснят нещата и всичко да си дойде на мястото.

# 197
Моля, ако някой има възможност, да ми изпрати задачите от изпита. Благодаря!

# 198
Моля, ако някой има възможност, да ми изпрати задачите от изпита. Благодаря!
Защо някой, който ги има просто не ги качи някъде, където могат да бъдат свалени от всички? Аз бих го направила, но не разполагам със задачите.

# 199
# 200
Управленски бил проблемът. Не била сключила договор директорката, граждански, че да текат и пари, с лице, което да обедини данните... Боже, това е СМГ, имам колеги, които със средно образование от техникум- ще се справят перфектно. Плоско е.
И децата на учителите не следва да се приемат нито с привилегии в бройката, нито извън нея. Това не е тяхно частно училище. То се издържа от нашите пари.

# 201
В понеделник ще бъде изнесен списък с имената на преподавателите, които ще водят подготвителните модули в СМГ през следващата учебна година. Laughing
Записването започва от 1.07. Party

# 202
В понеделник ще бъде изнесен списък с имената на преподавателите, които ще водят подготвителните модули в СМГ през следващата учебна година. Laughing
Записването започва от 1.07. Party
А дали ще има модули за 5 кл. Rolling Eyes

# 203
Фран Джонсън, благодаря за информацията, дали има някой възможност, ако живее близо до гимназията и има интерес разбира се, да публикува списъците тук.
Аз се обаждах вчера по телефона за справка за преподавателите, водещи курса за 3 клас, но ми казаха че мога да ги видя  само на място в СМГ.

# 204
А как стои въпросът с деца, приети в училището и курсовете към него? Някъде бях прочела, че нямат право да ги посещават.

# 205
А как стои въпросът с деца, приети в училището и курсовете към него? Някъде бях прочела, че нямат право да ги посещават.

Nara, какво имаш предвид? Моля, обясни.

# 206
  • София
Че курсовете могат да се посещават само от ученици, които не са в СМГ.

# 207
Някъде (май из форума  Laughing) бях прочела, че ако детето учи в СМГ, примерно в 6 клас, не може да посещава курсовете за 6 клас към училището. Знам, че някои деца от СМГ ходят на допълнителни курсове по матеметика, но в други школи. Та питам дали тая работа е така.

# 208
Да, такава е практиката от скоро.
Деца, които учат в СМГ не могат да посещават курсовете там.
Самият прием в СМГ обаче, осигурява на детето отлична подготовка по математика.
В този смисъл, курсовете за него са излишни и безсмислени.

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 15:34 от Фран Джонсън

# 209
Моето дете е в 6 клас в СМГ. Децата не ходят на курсове, защото имат достатъчно часове в СИП, ЗИП и школи по математика

Общи условия

Активация на акаунт