Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 8

• 54 662
  • 732
  •   2
Отговори
# 615
  • Варна
Момичета някой знае ли нещо за сериала Ödünç haya  ThinkingГовори се че щял да почва на мястото на Листопад обаче бил само 4 серии  newsm78

# 616
  • в очите на дъщеря си
ДОБРО УТРО   Hug Hug Hug

# 617
  • Варна
Най накрая жива душа  Grinning Hug

# 618
Момичета някой знае ли нещо за сериала Ödünç haya  ThinkingГовори се че щял да почва на мястото на Листопад обаче бил само 4 серии  newsm78
Добро утро Hug Hug Hug аз не сам чула за такав филм newsm78 newsm78

# 619
  • Варна
Добро утро Hug Hug Hug аз не сам чула за такав филм newsm78 newsm78
В програмата на бтв пише че на 12 юли почва Цената на живота на мястото на Листопад. В интернет пише че този сериал ще почва обаче е 4 серии и на мен не ми се вярва  Thinking Ето снимка

# 620
  • Варна
Ето програмата на бтв http://images.btv.bg/2010/06/18/252.pdf

# 621
  • в очите на дъщеря си
ей сега гледах последния момент на Нихал и баща и под дървото с превод

тогава той и каза че вечерта ще има пълнолуние(а нали те с Бехлюл свършиха някой работи на пълнолуние) и тя го погледна толкова тъжно , че ми се разкъса сърцето Cry

# 622
  • Варна
На едно място пише че може и този сериал да е но той пък има 42 серии и още го дават по турската телевизия

# 623
  • Варна
ей сега гледах последния момент на Нихал и баща и под дървото с превод

тогава той и каза че вечерта ще има пълнолуние(а нали те с Бехлюл свършиха някой работи на пълнолуние) и тя го погледна толкова тъжно , че ми се разкъса сърцето Cry
тина не се натъжавай  spoko Нихал и трябва малко време но мисля че ще се съвземе. Все пак това не е края на живота. Тя е млада и съм убедена че далеч от всички събития които ги сполетяха ще може да е щастлива и да се влюби в някой по достоен за нея от Бехлюл  Peace

# 624
ееей значи ще спиpат listopada

# 625
  • Варна
ееей значи ще спиpат listopada
Ми нали трябва да дублират 4 сезон  Peace

# 626
МОМИЧЕТА ЗДРАВЕЙЕТЕ!

НАЙ ПОСЛЕ СЕ ПОЯВИХТЕ,НО АЗ ВИ ИЗОСТАВЯМ .ОТИВАМ ЗА НЯКОЛКО ДНИ НА МОРСКИЯ БРЯГ ХЕМ ДА ВИДЯ РОДНИЯ КРАЙ А И ТАМ СЕГА ИМА КУПОН ЗА ДЖУЛАЙ МОРНИНГ.

СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ЗАЩОТО ТРЪГВАМ САМА С ДЕЦАТА И ЩЕ КАРАМ КЪМ 400КМ  smile3511ДОКАТО ПРИСТИГНА ЩЕ СЪМ В ТОЗИ ВИД

# 627
  • Варна
МОМИЧЕТА ЗДРАВЕЙЕТЕ!

НАЙ ПОСЛЕ СЕ ПОЯВИХТЕ,НО АЗ ВИ ИЗОСТАВЯМ .ОТИВАМ ЗА НЯКОЛКО ДНИ НА МОРСКИЯ БРЯГ ХЕМ ДА ВИДЯ РОДНИЯ КРАЙ А И ТАМ СЕГА ИМА КУПОН ЗА ДЖУЛАЙ МОРНИНГ.

СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ЗАЩОТО ТРЪГВАМ САМА С ДЕЦАТА И ЩЕ КАРАМ КЪМ 400КМ  smile3511ДОКАТО ПРИСТИГНА ЩЕ СЪМ В ТОЗИ ВИД

Ще стискаме палци  Hug Hug Hug

# 628
  • в очите на дъщеря си
МОМИЧЕТА ЗДРАВЕЙЕТЕ!

успех

# 629
slavena Hugлек път и от мен

Общи условия

Активация на акаунт