Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 8

• 54 650
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Здр. на всички ! Филма свърши по много тъжен начин , финала не ми хареса много . newsm45

# 646
Нихал е разглезена лигла.Бихтер е много търпелива спрямо нея.
Засега съм с такива впечетления.До 21-ви епизод.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 647
Финала на 21-ва беше с целувка.Най накрая Whistling
До сега Бихтер ми харесва.Опитва се да бяга от чувствата си към Бехлюл.Непрекъснато бяга от къщата за да не се срещат.Опитва се да убеди себе си,че обича Аднан.Да,тя го обича но не с любовта на влюбената жена.По-скоро тя вижда баща си в негово лице.Изпитва признателност и благодарност към него,но определено не е влюбена.Много е объркана,а няма с кого да сподели.

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 13:37 от emely

# 648
  • Варна
Лисанка с теб до последно няма да се разберем за Нихал  Laughing но няма да се сърдим нали   love001 love001 love001

# 649
  • Варна
emely ти разбираш ли езика или като мен картинки гледаш  newsm78

# 650
Разбирам го.За да не сърдиш,ще кажа,че Нихал е много красива и играе много добре наистина. Peace

# 651
  • Варна
Разбирам го.За да не сърдиш,ще кажа,че Нихал е много красива и играе много добре наистина. Peace

Не се сърдя само си изказвам мнението  Hug но и според мен играе много добре а е толкова млада  Peace Какво да направя тя ми е слабост  Blush и Бехлюл разбира се  Mr. Green

# 652
Лисанка с теб до последно няма да се разберем за Нихал  Laughing но няма да се сърдим нали   love001 love001 love001
за какво да се сърдим.ние харесваме различни хора,нормално е всеки има различен вкус и различна гледна точка
аз никога няма да захаресвам нихал,както ти никога няма да захаресваш бихтер
това е нормално,различни хора сме  Hug Hug Hug

# 653
Доста е млада.На 20г.,а  на сцената от 2006г.Играе и в Genco.
Сега продуцентите ще се надпреварват да играе в техни продукции Laughing

# 654
Финала на 21-ва беше с целувка.Най накрая Whistling
До сега Бихтер ми харесва.Опитва се да бяга от чувствата си към Бехлюл.Непрекъснато бяга от къщата за да не се срещат.Опитва се да убеди себе си,че обича Аднан.Да,тя го обича но не с любовта на влюбената жена.По-скоро тя вижда баща си в негово лице.Изпитва признателност и благодарност към него,но определено не е влюбена.Много е объркана,а няма с кого да сподели.
и аз така мисля и съм напълно съгласна с теб
на бихтер живота и е толкова объркан и толкова страда
и я разбирам,че така се дъжи на моменти грубо и си гони целта-бехлюл.та той е любовта на живота и,нормално е.кой човек не иска да е с любимия си.

# 655
  • Варна
Ето по една мелба оргазъм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Така се казва  Joy за следобедна разхлада  Heart Eyes

# 656
  • Варна
за какво да се сърдим.ние харесваме различни хора,нормално е всеки има различен вкус и различна гледна точка
аз никога няма да захаресвам нихал,както ти никога няма да захаресваш бихтер
това е нормално,различни хора сме  Hug Hug Hug

Така е по интересно че има различни мнения иначе щеше да е скучно  Hug Hug Hug

# 657
Magosniwa,мерси за сладоледа LaughingАко Бихтер имаше с кой да сподели може би нямаше така да се случи.Досега не забелязах да има приятели.
Посмъртно не би казала на майка си.Това е в противоречие на нейните принципи.С Пейкер колкото и да се разбират Бихтер няма да и каже.Пейкер и Нихат са ми много сладки.Малкия Бюлент също.
В началото Дениз много ми харесваше,не че сега не ми харесва,но прекалено сериозна е тази жена.Как веднъж не му отпусна края... WhistlingЗа толкова години не е намекнала дори за чувствата си на Аднан.Можеха да са много добра двойка.Може би с този финал вече са двойка.Кой знае?!Оставиха развитието на нашето въображение.

# 658
  • Варна
О да Пейкер и Нихат са много сладки и при тях не се чудиш дали се обичат Hug Те са си истинско семейство    loveuuu

# 659

Общи условия

Активация на акаунт