Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 8

• 54 709
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
А в книгата дали има въобще нещо между Нихал и Бехлюл  newsm78

# 46
Имам и новини за филма: 

Бихтер ще умре! ShockedКнигата ще бъде следвана и както става в нея Бихтер се самоубива, Дениз казва всичко на Аднан, но не директно и по късно Бешир ще признае всичко, но след това следват голямата изненада , но никой не знае каква е тя #Crazy newsm78

ха сега де изненада newsm78 да почваме да гадаем какава е  Thinking

В карайна сметка какво става С Нихал и Бехлюл в Карая на  кигата Rolling Eyes

в края на книгата Бихтер и Бехлюл раговарят и Нихал ги чува и пада по стълбите , след инцидента Бершир решава да разкаже всичко. Бехлюл тръгва да бяга Бихтер го удря в яда си и после се затваря в стаята и се самоубива
Ама според мен това с падането по стълбите няма да го дават защото тя вече пада  newsm78

Ако е такъв и края на филма язък че толкова се старах да го гледам :crazyeyes

# 47
  • Варна
Имам и новини за филма:  

Бихтер ще умре! ShockedКнигата ще бъде следвана и както става в нея Бихтер се самоубива, Дениз казва всичко на Аднан, но не директно и по късно Бешир ще признае всичко, но след това следват голямата изненада , но никой не знае каква е тя #Crazy newsm78

ха сега де изненада newsm78 да почваме да гадаем какава е  Thinking

В карайна сметка какво става С Нихал и Бехлюл в Карая на  кигата Rolling Eyes

в края на книгата Бихтер и Бехлюл раговарят и Нихал ги чува и пада по стълбите , след инцидента Бершир решава да разкаже всичко. Бехлюл тръгва да бяга Бихтер го удря в яда си и после се затваря в стаята и се самоубива
Ама според мен това с падането по стълбите няма да го дават защото тя вече пада  newsm78

Според мен нещата с Бихтер ще са както в книгата но с Нихал и Бехлюл ще е различно от книгата  Thinking

# 48
  • в очите на дъщеря си
Не мидсля че ще следват напълно и дословно книгата просто ще я следват като сюжетна линия, а пък и се знае че това което ви казах е ще е от книгата , за другото не се знае

# 49
  • в очите на дъщеря си
Имам и новини за филма: 

Ама според мен това с падането по стълбите няма да го дават защото тя вече пада  newsm78

Според мен нещата с Бихтер ще са както в книгата но с Нихал и Бехлюл ще ще е различно от книгата  Thinking

newsm10

# 50
  • Варна
Имам и новини за филма: 

Според мен нещата с Бихтер ще са както в книгата но с Нихал и Бехлюл ще е различно от книгата  Thinking

newsm10
Най добре да изчакаме да видим какво ще стане че иначе ще се побъркаме да гадаем какво са намислили сценаристите   #Crazy

# 51
  • Варна
Аз изчезвам за малко  Grinning

# 52
Не мидсля че ще следват напълно и дословно книгата просто ще я следват като сюжетна линия, а пък и се знае че това което ви казах е ще е от книгата , за другото не се знае

ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ щАСТЛИВ В КРАЯ НА ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ  smile3506

# 53
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте!
Снощи изчетох всичко кето сте си писали но не си бях вкъщи.Ако тези епизоди , които гледаме в момента са последните снимани нашият любимец трябва да изглежда така , както го видяхме в шоуто по Канал D - поне с 10 килограма по-слаб.
Сега съм на работа , затова довечера отново ще се включа и пак ще Ви пиша.
Приятен ден на всички!

# 54
  • в очите на дъщеря си
Здравейте!
Снощи изчетох всичко кето сте си писали но не си бях вкъщи.Ако тези епизоди , които гледаме в момента са последните снимани нашият любимец трябва да изглежда така , както го видяхме в шоуто по Канал D - поне с 10 килограма по-слаб.
Сега съм на работа , затова довечера отново ще се включа и пак ще Ви пиша.
Приятен ден на всички!

Здр Emi 09011966  добре дошла и от мен и приятен ден

# 55
  • Варна
Минах през темата за Езел  ooooh! Лисанка като се появи да ми каже дали наистина Бахар е умряла  newsm45 newsm45 newsm45 и как е станало това  Shocked

# 56
  • в очите на дъщеря си
Минах през темата за Езел  ooooh! Лисанка като се появи да ми каже дали наистина Бахар е умряла  newsm45 newsm45 newsm45 и как е станало това  Shocked

ама ти как мина през темата  така   animal037  animal037  animal037 или smile3535 така

smile3533 smile3533 smile3533

# 57
  • Варна
Минах през темата за Езел  ooooh! Лисанка като се появи да ми каже дали наистина Бахар е умряла  newsm45 newsm45 newsm45 и как е станало това  Shocked

ама ти как мина през темата  така   animal037  animal037  animal037 или smile3535 така

smile3533 smile3533 smile3533
Joy Joy Joy Ми прочетох две страници назад и ако Бахар е умряла май ще спра да го гледам  Confused Sick

# 58
ехооооооо   Crossing Arms

# 59
  • в очите на дъщеря си

юхуууууууууууууу Party

Общи условия

Активация на акаунт