Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 8

• 54 788
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Жените с ниско IQ хлътват по богати мъже

24.06.2010

Представителките на нежния пол с по-ниско IQ е по-вероятно да се влюбят в богати мъже, отколкото по-умните жени.
Жените с ниско IQ хлътват по богати мъже Според учените този факт е свързан с  първичното желание на жените с по-нисък коефициент на интелигентност.

Авторът на изследването, д-р Кристин Станик от Университета в Мичиган, отбелязва, че съвсем естествено е жени с по-лошо образование и с по-малки възможности за успешна кариера да търсят по-заможни господа. Всъщност мотивацията на дамите е сходна с тази през древността, когато богатите съпрузи оказвали пряко влияние върху оцеляването на семейството.

Проучването показва още, че по-интелигентните и финансово независими жени са по-склонни към краткотрайни флиртове. Според експертите това е свързано с високото самочувствие, с което може да се похвали активната и делова жена.

Колко ни е IQ?Моето е достатъчно за да хвана К.Т. а пък той хич не е беден Rolling Eyes

# 331
Magosniwa  в колко щеше да започва последния епизод? newsm78
В осем и нещо почва но първо дават повторение до девет. Така че предполагам в девет почва финала  Peace

бл за инфото,но имах в предвид кокло часа остават Mr. Green
Joy Joy JoyЩе се прекръстя на часовник  Mr. Green

не зная ти как си но аз май бая изтрещях толкова мн работа имам а нищо не ми спори освен да ръся мозъци Crazy

# 332
  • Варна

24.06.2010

Представителките на нежния пол с по-ниско IQ е по-вероятно да се влюбят в богати мъже, отколкото по-умните жени.
Жените с ниско IQ хлътват по богати мъже Според учените този факт е свързан с  първичното желание на жените с по-нисък коефициент на интелигентност.

Авторът на изследването, д-р Кристин Станик от Университета в Мичиган, отбелязва, че съвсем естествено е жени с по-лошо образование и с по-малки възможности за успешна кариера да търсят по-заможни господа. Всъщност мотивацията на дамите е сходна с тази през древността, когато богатите съпрузи оказвали пряко влияние върху оцеляването на семейството.

Проучването показва още, че по-интелигентните и финансово независими жени са по-склонни към краткотрайни флиртове. Според експертите това е свързано с високото самочувствие, с което може да се похвали активната и делова жена.

Колко ни е IQ?Моето е достатъчно за да хвана К.Т. а пък той хич не е беден Rolling Eyes
hahaha Joy Joy

# 333
  • в очите на дъщеря си
имам един въпрос и не  е за тази тема ,но нали сме си дружки та вие ще ми помогнете

тази Шехерезада и онур май първия път не успяват да се оженят , кога ще се оженят

# 334

24.06.2010

hahaha Joy Joy

Автора на това изследване трябва да е голям комплексар напротив една жена трябва да мн умна и IQ  и да е повече от средното за да може да хване и задържи един богат мъж на тоя жена му сигурно е умна  Animal Chicken колкото това

# 335
те сега цял ден ли ще дават повторенията #Crazy newsm78  довечера написаха ,че започва в 21.00 ч.  Peace     

# 336
имам един въпрос и не  е за тази тема ,но нали сме си дружки та вие ще ми помогнете

тази Шехерезада и онур май първия път не успяват да се оженят , кога ще се оженят

този сериал хич не съм го гледала  newsm78

# 337
  • Варна

Женят се във втори сезон но как не дават а на края на втори сезон правят и сватба в трети сезон се развеждат  hahaha Joy и после не дават женят ли се но сигурно се женят  Rolling Eyes

# 338
  • Варна
В реалния живот Онур и Шехерезада са женени и имат бебе сега  Heart Eyes

# 339
  • Варна
Най ми беше жал за Бену дето загуби бебето ужасно беше  Cry Cry Cry
Във втори сезон се появява едно изчадие адово на име Еда  #2gunfire #2gunfire #2gunfireСамо за трепане става  bash bash bash fight fight fight #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 340
  • Варна
Аз май ти разказах сериала  Embarassed Embarassed Embarassed

# 341
  • в очите на дъщеря си
Аз май ти разказах сериала  Embarassed Embarassed Embarassed

нищо, нищо аз и без туй съм мн любопитна

# 342
Във втори сезон се появява едно изчадие адово на име Еда  #2gunfire #2gunfire #2gunfireСамо за трепане става  bash bash bash fight fight fight #2gunfire #2gunfire #2gunfire

момичета това разтоварваща терапия ли е? Crazy

# 343
  • Варна
Аз май ти разказах сериала  Embarassed Embarassed Embarassed

нищо, нищо аз и без туй съм мн любопитна
Да ти кажа Бену и Керем се женят във втори сезон набързо и така и не направиха сватба а в трети се разведоха и тях не ги даваха но се предполага че и те са се оженили  Laughing Laughing Laughing

# 344
  • Варна

момичета това разтоварваща терапия ли е? Crazy
Терапия срещу вредните елементи в сериалите  Blush Embarassed hahaha

Общи условия

Активация на акаунт