Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 8

• 54 774
  • 732
  •   1
Отговори
# 570

В 32 епизод дори и миеха главата в моргата от кръвта , доста кофти сцена  Cry

гадост  Sick

# 571

ей такава пустош е и при нас Naughty

# 572
Здравейте , бг-мами.
Не се сдържах и реших да се регистрирам  Outta Joint
Не е точно така, както в този пост.
В СМС-а пише, че Бихтер ще разкрие всичко, и Бехлюл да дойде веднага. А не, че Бихтер говорила безсмислици.
Бешир казва, че е видял Бехлюл в парника с Бихтер / не че са любовници и т.н./
А телефонния разговор между Бихтер и Бехлюл е следния :
Бех - Бихтер, идвам.
Бих - Знаех си (в смисъл, че ще реши да се върне при нея)
Бех - Не прави нищо ... бла бла ... говорих с майка ти.
Тогава на Бихтер и става ясно, че той си идва не заради нея, а за да предприеме 'мерки' срещу действиата на Бихтер.
И тогава решава да сложи край на живота си

Ако имате някакви въпроси по сериала питайте. Изгледах всички епизоди.
ам да се представя ... момче на 20г. bowuu

мадм казва на адна 4е бешир знае нещо за бех/истината/и да отиде при него за да разбере

фери пише на бех по най бързия на4ин да отиде там/в къщата/,4е става нещо с бих/говори несмислици,нещо такова/
бех-бих идвам
бих-скъпи,знам
бех-недей да казваш на аднан.говорих с майка ти.

бешир казва на аднан 4е любовницата на бех е бихтар

бех-бих каза ли нещо на 4и4о
бих-не съм
бех-бих,любов моя
бих-защо аз бех
бех-бих остави го/пистолета/

нихал-има ли нещо м/у бих и бех

аднан-ти си мой син

# 573
  • в очите на дъщеря си
Здравейте , бг-мами.
Не се сдържах и реших да се регистрирам  Outta Joint
Не е точно така, както в този пост.
В СМС-а пише, че Бихтер ще разкрие всичко, и Бехлюл да дойде веднага. А не, че Бихтер говорила безсмислици.
Бешир казва, че е видял Бехлюл в парника с Бихтер / не че са любовници и т.н./
А телефонния разговор между Бихтер и Бехлюл е следния :
Бех - Бихтер, идвам.
Бих - Знаех си (в смисъл, че ще реши да се върне при нея)
Бех - Не прави нищо ... бла бла ... говорих с майка ти.
Тогава на Бихтер и става ясно, че той си идва не заради нея, а за да предприеме 'мерки' срещу действиата на Бихтер.
И тогава решава да сложи край на живота си

Ако имате някакви въпроси по сериала питайте. Изгледах всички епизоди.
ам да се представя ... момче на 20г. bowuu

мадм казва на адна 4е бешир знае нещо за бех/истината/и да отиде при него за да разбере

фери пише на бех по най бързия на4ин да отиде там/в къщата/,4е става нещо с бих/говори несмислици,нещо такова/
бех-бих идвам
бих-скъпи,знам
бех-недей да казваш на аднан.говорих с майка ти.

бешир казва на аднан 4е любовницата на бех е бихтар

бех-бих каза ли нещо на 4и4о
бих-не съм
бех-бих,любов моя
бих-защо аз бех
бех-бих остави го/пистолета/

нихал-има ли нещо м/у бих и бех

аднан-ти си мой син

хей здравей, добре дошъл!Радвам се ,че имаме и господин в нашата компания

# 574
Хей, здравейте и от мен, момичета! Hug Много сте готини всички, отдавна ви чета и ви се радвам, ала все не остава време за повече.
Само да вметна нещо по отношение на превода, което прочетох по-напред. Бейлюл никога не казва на Бихтер, че не я обича. В горичката той й казва: Не ме обичаш! А тя му отговаря: Така ли мислиш, ами нека да разкажем всичко на Нихал и тя да прецени.
Та така...Ето и аз намерих за вас нещичко, надявам се все повече хора да се организират с превода или просто по-бързо да дойде при нас сериала.

http://www.youtube.com/watch?v=ijd91lOpPe8
http://www.youtube.com/watch?v=YYXpyGlwozk

Филмът беше чудесен. Heart Eyes Гледайте преведеното клипче с Бейлюл на гроба на Бихтер и ще видите, че и Къванч се справя отлично. Проблемът е в изкуствената брада и в това, че заради нея няма много близки кадри. А за сцената, в която Бихтер се самоубива, всички актьори са страхотни.

# 575
  • в очите на дъщеря си
Добро утро от мен! Hug Hug Hug

# 576
Добро утро!

Тина какво става с нас?Свърши сериала и нас ни няма а уж нова тема ще правим  Sick

# 577
  • в очите на дъщеря си
Хей, здравейте и от мен, момичета! Hug Много сте готини всички, отдавна ви чета и ви се радвам, ала все не остава време за повече.
Само да вметна нещо по отношение на превода, което прочетох по-напред. Бейлюл никога не казва на Бихтер, че не я обича. В горичката той й казва: Не ме обичаш! А тя му отговаря: Така ли мислиш, ами нека да разкажем всичко на Нихал и тя да прецени.
Та така...Ето и аз намерих за вас нещичко, надявам се все повече хора да се организират с превода или просто по-бързо да дойде при нас сериала.

http://www.youtube.com/watch?v=ijd91lOpPe8
http://www.youtube.com/watch?v=YYXpyGlwozk

Филмът беше чудесен. Heart Eyes Гледайте преведеното клипче с Бейлюл на гроба на Бихтер и ще видите, че и Къванч се справя отлично. Проблемът е в изкуствената брада и в това, че заради нея няма много близки кадри. А за сцената, в която Бихтер се самоубива, всички актьори са страхотни.

Думите са мн силни и въздействащи, но играта е слаба .Той можеше и без нито една дума да ни разплаче , но за жалост не успя

# 578
  • в очите на дъщеря си
Добро утро!

Тина какво става с нас?Свърши сериала и нас ни няма а уж нова тема ще правим  Sick

Здр мила, така и не успях да те поздравя за синът ти- да е жив и здрав и нека всички цели които си е набелязал в живота биват постигани с лекота от него!

А за нас то по принцип Лисанка отсъства доста и бяхме трите. Сега и Magosniwa отсъства така , че ще си хортуваме двете hug ама и напредък имаме вече и мъже се вкл във форума bowuu

# 579
Добро утро!

Здр мила, така и не успях да те поздравя за синът ти- да е жив и здрав и нека всички цели които си е набелязал в живота биват постигани с лекота от него!

А за нас то по принцип Лисанка отсъства доста и бяхме трите. Сега и Magosniwa отсъства така , че ще си хортуваме двете hug ама и напредък имаме вече и мъже се вкл във форума bowuu

Благодаря Тина,но това мъже в такъв тип форум малко нещо не ми се вързва,как го виждаш да обсъжда К.Т Mr. Green

# 580
  • в очите на дъщеря си
Добро утро!

Благодаря Тина,но това мъже в такъв тип форум малко нещо не ми се вързва,как го виждаш да обсъжда К.Т Mr. Green

ами ще си споделя мъжката гледна точка

# 581
Добро утро!

newsm12 може на аз май  съм по феминистка от колкото ми се ще Rolling Eyes

# 582
  • в очите на дъщеря си
Добро утро!

newsm12 може на аз май  съм по феминистка от колкото ми се ще Rolling Eyes

hahaha hahaha hahaha

# 583

Малко настроение в този мрачен ден

# 584
  • в очите на дъщеря си

Малко настроение в този мрачен ден

ох, да, мн хубаво чак се стоплих ,че това време е отврат постоянно вали

Общи условия

Активация на акаунт