Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 8

• 54 611
  • 732
  •   1
Отговори
# 660

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 18:11 от anastasiq1

# 661
  • Варна
Нещо по весело няма ли  Weary Weary Weary

# 662
Добро утро момичета! Hug Hug Hug

Като гледам има нови членове на които казвам добре дошли.И сякаш има раздвижване в темата. Rolling Eyes

# 663
  • Варна
Добро утро  Hug Hug Hug

# 664
  • Варна
Добро утро момичета! Hug Hug Hug

Като гледам има нови членове на които казвам добре дошли.И сякаш има раздвижване в темата. Rolling Eyes

Как си знаеш че обичам чайче   bouquet Има раздвижване през почивните дни  Grinning
А при теб как мина карането до морето и почивката  Hug Hug Hug

# 665
Как си знаеш че обичам чайче  bouquet Има раздвижване през почивните дни  Very Happy
А при теб как мина карането до морето и почивката  Hug Hug Hug

-------------------
О мн добре не знаех че мога да карам толкова добре Embarassedно и по магистралата бе мн спокойно и най важното малкото спа почти през цялото време а морето само успях да го вида че то постоянно валеше е и си натопих краката Laughing

а за ,чая зная че кафе не пиеш Hug

# 666
  • Варна
Как си знаеш че обичам чайче  bouquet Има раздвижване през почивните дни  Very Happy
А при теб как мина карането до морето и почивката  Hug Hug Hug

-------------------
О мн добре не знаех че мога да карам толкова добре Embarassedно и по магистралата бе мн спокойно и най важното малкото спа почти през цялото време а морето само успях да го вида че то постоянно валеше е и си натопих краката Laughing

а за ,чая зная че кафе не пиеш Hug
Радвам се че е минало добре  Hug Hug HugАко не валеше тези дни щеше да е още по добре предполагам Grinning

# 667

Абе къде избяга момата,таман ми стана .........хубаво

# 668
  • в очите на дъщеря си
Добро утро и от мен!

И аз да се появя ,че да ударя едно рамо на Magosniwa за нашата любимка Хазал Hug Hug Hug

# 669
  • в очите на дъщеря си

# 670
  • Варна
Добро утро и от мен!

И аз да се появя ,че да ударя едно рамо на Magosniwa за нашата любимка Хазал Hug Hug Hug
А така трябват ми подкрепления  Laughing

# 671
Добро утро и от мен!

А така трябват ми подкрепления  Laughing

е хубаво си е мимичето/Хазал Кая/ и добре играе но ролята му е такава  Peace

# 672
  • Варна
Харесвате ли ми подписа Rolling Eyes Взех от горния подпис и добавих една роза  Grinning а другото аз го направих  Simple Smile

# 673
Харесвате ли ми подписа Rolling Eyes Взех от горния подпис и добавих една роза  Grinning а другото аз го направих  Simple Smile

хубав е   bouquetособено снимката с розата  newsm10

# 674
  • Варна

хубав е   bouquetособено снимката с розата  newsm10
Радвам се че ти харесва  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт