Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 8

• 54 603
  • 732
  •   1
Отговори
# 705

ей го и пича ама незнам как се казва видях го на рекламите по някоя телевизия Laughing

убавец Crazy ,друг тип красота от нашия сладур

# 706
  • Варна
Незабравима гледал ли е някой и накратко за какво става въпрос и там май играе мн готин пич newsm78
Гледах го аз около седмица и какво да ти кажа голяма тъпотия  Mr. GreenЛично мнение  Peace
С едно изречение мога да ти кажа какво правят в тоя сериал а именно само реват тия хора   CrazyLaughingАко не гледаш десетина серии пак ще разбереш какво е станало  ooooh! Истински латиноамерикански сериал е  Laughing

# 707
  • в очите на дъщеря си

ей го и пича ама незнам как се казва видях го на рекламите по някоя телевизия Laughing

този участва в Клетва по БТВ от 17.00

# 708
  • Варна

Тоз не ми харесва. Аз харесвам другия от сериала Толга се казваше  Blush

# 709
Незабравима гледал ли е някой и накратко за какво става въпрос и там май играе мн готин пич newsm78
Гледах го аз около седмица и какво да ти кажа голяма тъпотия  Mr. GreenЛично мнение  Peace
С едно изречение мога да ти кажа какво правят в тоя сериал а именно само реват тия хора   CrazyLaughingАко не гледаш десетина серии пак ще разбереш какво е станало  ooooh! Истински латиноамерикански сериал е  Laughing

hahaha hahaha Joy Joy

просто ми стана любопитно моята снаха направо е луда по този сериал  Crazyно аз нямам  никакво намерение да го гледам Rolling Eyes

# 710
  • Варна

този участва в Клетва по БТВ от 17.00
Да той учасва и в Незабравима  Peace

# 711

Тоз не ми харесва. Аз харесвам другия от сериала Толга се казваше  Blush

този ми прилича на Ник Нолт Тузара от секса и града само че по слаб

# 712
  • Варна
Гледах го аз около седмица и какво да ти кажа голяма тъпотия  Mr. GreenЛично мнение  Peace
С едно изречение мога да ти кажа какво правят в тоя сериал а именно само реват тия хора   CrazyLaughingАко не гледаш десетина серии пак ще разбереш какво е станало  ooooh! Истински латиноамерикански сериал е  Laughing

hahaha hahaha Joy Joy

просто ми стана любопитно моята снаха направо е луда по този сериал  Crazyно аз нямам  никакво намерение да го гледам Rolling Eyes
Аз наскоро гледах трийсет минути от сериала а не бях гледала сумати време и главната героиня още е бременна  #Crazy Тя от толкоз рев досега да е пометнала сто пъти или да е родила преждевременно

# 713
  • в очите на дъщеря си
Този сериал секса и града хич пък не съм го гледала

# 714
  • в очите на дъщеря си

hahaha hahaha Joy Joy

Аз наскоро гледах трийсет минути от сериала а не бях гледала сумати време и главната героиня още е бременна  #Crazy Тя от толкоз рев досега да е пометнала сто пъти или да е родила преждевременно

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 715

а много е готин поне филма не си ли гледала

# 716
Артиста се казва Серхан Яваш.Това,което ми хареса в "Незабравима"
е красивите актьори и музика.Сюжета е скучен.Две сестри м/у него.
Наистина много прилича на Тузаря.

# 717
  • Варна

Гледала съм го много ми харесва  Grinning Само втория филм който излезе тази година не съм гледала  Rolling EyesТрябва да го изтегля от някъде .

# 718

Гледала съм го много ми харесва  Grinning Само втория филм който излезе тази година не съм гледала  Rolling EyesТрябва да го изтегля от някъде .

az така и не открих откъде да изтегля 2 филм с добро качество Sick

# 719
  • Варна
Аз харесвам втория мъж на снимката . Той ми е по синпатичен .

Общи условия

Активация на акаунт