Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 8

• 54 607
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
Две сестри м/у него.emely, извинявай ама това ми звучи като шведска тройка  Joy Joy или сандвич с 2 филийки и наденичка по средата Embarassed

# 721
  • Варна
Този сериал секса и града хич пък не съм го гледала

а много е готин поне филма не си ли гледала
Гледала съм го много ми харесва  Grinning Само втория филм който излезе тази година не съм гледала  Rolling EyesТрябва да го изтегля от някъде .

az така и не открих откъде да изтегля 2 филм с добро качество Sick
Аз първия филм го гледах на кино но за втория се чудя къде да го изтегля  newsm78

# 722
  • Варна
Две сестри м/у него.emely, извинявай ама това ми звучи като шведска тройка  Joy Joy
Joy Joy JoyЗначи този Харун е влюбен  в Мелда но не е виждал семейството й. Случайно в един дъждовен ден се запознава с Еда която е сестра не Мелда и отиват на почивка и правят кекс. И после като разбира Еда че е спала с годеника на сестра си почват едни рев сълзи рев сополи и хоп тя бременна че искаше да се самоубие  #Crazy #Crazy #Crazy Пък Харун вече обича Еда а. Мелда търси с кого му е изневерил Харун  #CrazyЧе Еда по тоалетните се кри да не я видят  Laughing И две серии Еда щяла да се отказва от Харун след това пък решава че трябва да се бори за него и така сериал да става. Сега пък й Мелда е бременна  #CrazyЗатова спрях да го гледам. Майка ми го гледа но аз обикновено заспивам на него  Laughing

# 723
 Joy JoyАко това е тройка какво остава за Бехлюл Joy hahaha
П.С.Обърнете внимание на броя на постовете ми Joy Joy hahaha

# 724
  • Варна
И Харун ту ще бъде с Еда след една серия с Мелда след това пак с Еда и така си живеят  Crazy Казаха ми че всички знаели че Харун и Еда са спали заедно и че детето е негово но още са в застой  ooooh! ooooh! ooooh! Имам чувството че са заспали тия хора  #Crazy

# 725
  • Варна
Това на Бехлюл се казва харем  Mr. Green Joy Joy

# 726
Две сестри м/у него.emely, извинявай ама това ми звучи като шведска тройка  Joy Joy
Joy Joy JoyЗначи този Харун е влюбен  в Мелда но не е виждал семейството й. Случайно в един дъждовен ден се запознава с Еда която е сестра не Мелда и отиват на почивка и правят кекс. И после като разбира Еда че е спала с годеника на сестра си почват едни рев сълзи рев сополи и хоп тя бременна че искаше да се самоубие  #Crazy #Crazy #Crazy Пък Харун вече обича Еда а. Мелда търси с кого му е изневерил Харун  #CrazyЧе Еда по тоалетните се кри да не я видят  Laughing И две серии Еда щяла да се отказва от Харун след това пък решава че трябва да се бори за него и така сериал да става. Сега пък й Мелда е бременна  #CrazyЗатова спрях да го гледам. Майка ми го гледа но аз обикновено заспивам на него  Laughing

разбрах за какво става въпрос но кой кого забременил newsm78 и в карайна сметка двете братовчедчета ще са братчета  Crazyили каквото се роди  Sick #Crazy #Crazy

# 727
Това на Бехлюл се казва харем  Mr. Green Joy Joy

smile3532 точната дума харем Joy Joy

# 728
  • Варна
Joy Joy JoyЗначи този Харун е влюбен  в Мелда но не е виждал семейството й. Случайно в един дъждовен ден се запознава с Еда която е сестра не Мелда и отиват на почивка и правят кекс. И после като разбира Еда че е спала с годеника на сестра си почват едни рев сълзи рев сополи и хоп тя бременна че искаше да се самоубие  #Crazy #Crazy #Crazy Пък Харун вече обича Еда а. Мелда търси с кого му е изневерил Харун  #CrazyЧе Еда по тоалетните се кри да не я видят  Laughing И две серии Еда щяла да се отказва от Харун след това пък решава че трябва да се бори за него и така сериал да става. Сега пък й Мелда е бременна  #CrazyЗатова спрях да го гледам. Майка ми го гледа но аз обикновено заспивам на него  Laughing

разбрах за какво става въпрос но кой кого забременил newsm78 и в карайна сметка двете братовчедчета ще са братчета  Crazyили каквото се роди  Sick #Crazy #Crazy
hahaha hahaha hahaha Joy JoyГолям майтап и Еда се ожени за Толга който е влюбен в нея но той пък се оказа брат на Харун  hahaha hahaha hahaha

# 729
  • в очите на дъщеря си
Този сериал секса и града хич пък не съм го гледала

а много е готин поне филма не си ли гледала

не не съм Sick

# 730
Две сестри м/у него.emely, извинявай ама това ми звучи като шведска тройка  Joy Joy
Joy Joy JoyЗначи този Харун е влюбен  в Мелда но не е виждал семейството й. Случайно в един дъждовен ден се запознава с Еда която е сестра не Мелда и отиват на почивка и правят кекс. И после като разбира Еда че е спала с годеника на сестра си почват едни рев сълзи рев сополи и хоп тя бременна че искаше да се самоубие  #Crazy #Crazy #Crazy Пък Харун вече обича Еда а. Мелда търси с кого му е изневерил Харун  #CrazyЧе Еда по тоалетните се кри да не я видят  Laughing И две серии Еда щяла да се отказва от Харун след това пък решава че трябва да се бори за него и така сериал да става. Сега пък й Мелда е бременна  #CrazyЗатова спрях да го гледам. Майка ми го гледа но аз обикновено заспивам на него  Laughing

разбрах за какво става въпрос но кой кого забременил newsm78 и в карайна сметка двете братовчедчета ще са братчета  Crazyили каквото се роди  Sick #Crazy #Crazy
hahaha hahaha hahaha Joy JoyГолям майтап и Еда се ожени за Толга който е влюбен в нея но той пък се оказа брат на Харун  hahaha hahaha hahaha

#Crazy newsm78

# 731
  • Варна
ХАЙДЕ ВСИЧКИ В НОВАТА ТЕМА  Hug Hug Hug

# 732
  • в очите на дъщеря си
то този "Незабравима " е като дързост и карасота по сюжет

Общи условия

Активация на акаунт