Испански сериали

• 22 928
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте.Запалих се много по испанските сериали и ще съм Ви благодарна,ако ми препоръчате някой.Засега следя ''Моите мили съседи","Хората на Пако'' и "Интернатът" . Ще се радвам да се включите  Simple Smile Hug

# 1
  • София
7 vidas (7 живота) - това е най-добрият испански комедиен сериал, според мен. Simple Smile Heart Eyes
Aída (Аида) - също комедиен сериал
Aquí no hay quien viva (Тук не може никой да живее) - пак комедиен сериал
Un Paso Adelante (Една стъпка по-нататък) - интересен сериал, за млади момчета и момичета, които мечтаят само да танцуват
SMS (Sin Miedo a Soñar) - даваха го и в България, ако добре си спомням

Това е от мен. Дано да съм помогнала. Simple Smile Simple Smile

# 2
Ако успееш да намериш един малко по-стар ти ги препоръчвам. Казва се семеен лекар ( medico de familia ). Може би най-добрия испански сериал , който някога съм гледал.

# 3
  • София
Семеен лекар е жесток. Но не успях да го намеря никъде.

# 4
  • Пловдив
  bouquet Чудесна темичка, испанците имат много добри сериали в това спор няма. И аз съм фен на "Семеен лекар", страхотен е, зарежда с настроение, а в същото време разказва една изключително увлекателна житейска история. Д-р Начо беше голям сладур, както и семейството му и присллужницата с нейния годеник. Въпреки, че го гледах преди доста време спомените са ярки, но за съжаление никъде не мога да го открия.
В момента следя "Интернатът" - също  сериал, който си заслужава и на-вече интересен. Още от първия епизод, който изгледах останах очарована. А най-интересното е, че с всеки изминал сезон става все по-интересен, и все по-объркан. Фаворити са ми 4 и 5 сезон, които се надявам да бъдат излъчени в България. Знам, че сериалът се радва на успехи и то големи, личи си по многото фен-клипчета в сайтовете.

# 5
Семеен лекар е жесток. Но не успях да го намеря никъде.
Сериала наистина беше мноого хубав. Изгледах го с удоволствие когато го даваха по Евроком.

Преди може би 10-тина години пак по Евроком даваха един също много хубав сериал, Бавачки се казваше.

Бих гледала отново  с удоволствие и двата сериала.

п.п. Оставам с впечатлението, че испанците правят изключително добри комедийни сериали.

п.п.1 По ТВ7 по едно време даваха италианската верися на Семеен лекар, но испанския определено беше 100 пъти по-хубав.

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 12:34 от Nefertity

# 6
Благодаря ммного   bouquet
О,да Семеен лекар беше страхотен филмм  Heart Eyes ще се опитам да го намеря със субтитри,защото не съм чак толкова добре с езика..
СМС-не ми харесва,малко детски ми идва.
7 живота-нещо не ме хваща
Аида-не съм гледала,но и тя е наред

# 7
  • София
Аз те съветвам да седнеш и да гледаш съвременните им комедийни филми. 8 citas и Kilometer 0 са просто велики - любимите ми. Много разпускащ е и Di que si. Flutter

# 8
"Виляриба-Вилябахо" - стар е, но си заслужава:)

# 9
  • гр.Добрич

Tози и аз си го спомням, но го даваха много отдавна. Наистина испанците правят големи комедии.

# 10
Бях много малка, когато гледах "Фортуната и Хасинта", но имам спомени за нещо много хубаво. Не мога да го намеря със субтитри на български, а знаещите около мен испански /не малко хора/ ги мързи да гледат с мен и да ми превеждат. Ако някой знае, да ми даде линк, моля!

# 11
  • в Tara
тези, които съм гледала и харесвам:
Los Serrano
Cuentáme

# 12
  • Пловдив
И това си го спомням доста ярко, въпреки че не съм била много голяма, беше отново комедийно. Но изключително добре направено, надявам се някой ден да пуснат тези стари, но незабравени сериали. Със сигурност ще съберат фенове.

# 13
От горе изброените сериали, с горещо препоръчвам АЙДА, 7 ЖИВОТА, AQUI NO HAY QUIEN VIVA (невероятен), но най добрият винаги Ще си остане Синьо лято

# 14
ами според мен също много хубав филм е и "Физика или химия" гледах го когато го даваха по бтв и мнго ми хареса Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт