Пердета - 7

• 198 367
  • 843
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета,извинявайте че нахълтвам така при вас,но и аз от доста време съм на вълна пердета.Купих си преди време пердета на килограм но така и не успях да си купя за всички стаи,а в магазина от доста време няма зареждане и аз все си чакам да получат.Видях че на Братя Миладинови има такъв магазин за пердета на килограм,можете ли да ми кажете дали това е магазина за  втората употреба или е някой друг около него.Благодаря ви предварително.Ако се сетите за друг в който продават на килограм ще съм ви много благодарна.

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 15:35 от BilyB

# 391
  • София
Да магзина за втората употреба е, но пердетата са си нови, на топове.

# 392
Да магазина за втората употреба е, но пердетата са си нови, на топове.

Благодаря ти smile3525 , ще отида в почивните дни до там.Дано да си намеря най-после пердета  Praynig

# 393
Има ли в Пловдив такива пердета на килограм? Tired

# 394
Аз като ви казах- стрхотни пердета има!В събота заведох една приятелка,която е вътрешен дизайнер и онемя!Взе около 50 килограма пердета за един апартамент и дори и направиха 25 процента отстъпка,да бях знаела щях и аз да се включа към нейната покупка!Каза,че такива платове не е виждала в България на такива цени!

# 395
  • София
И аз да попитам за този магазин.
Има ли интересни детски пердета?
Защото искам да взема за градината на детето.
Но там има толкова прозорци, че ще се разоря, ако взема на редовни цени  newsm78 Та, за това си мислех да взема от тези, ако има разбира се.  newsm78

# 396
Може ли адреса на този магазин, моля!

# 397
Братя Миладинови 12. Има страхотни детски пердета, памучни с бродерии,аз на моите момчета им взех с едни лодки и моряци- много свежички!

# 398
vika1977 , благодаря!   bouquet 

# 399
  • Шумен
Да си покажа пердетата в спалнята и щорите мое производство в кухнята.  Simple Smile
http://kiva.snimka.bg/other/moyat-dom.438768.21103241

# 400
Да си покажа пердетата в спалнята и щорите мое производство в кухнята.  Simple Smile
http://kiva.snimka.bg/other/moyat-dom.438768.21103241
[/quote
Браво на теб. Щорите ми харесаха много, пердетата също де, но щорите щом са и твое дело, са страхотни.  bouquet

# 401
  • София
kiva, по схема ли направи щорите? Ако имаш схемичка може ли да я качиш тук? И аз се замислям за такива щори в коридора Thinking

Дами да ви питам с какъв подгъв /широк или не/ би стояло по-добре на много плътно перде? Защото уших две пердета с идеята да се влачат, но някак се пречупват и повдигат и не стоят добре. Ще ги правя плътно до земята, но се чудя за подгъва отдолу newsm78

# 402
  • Шумен
Аса, няма никаква схема.
Ето ти цитат, където съм обяснявала за предните щори:

Ами стъпка по стъпка какво да описвам. Първо си купих "механизма"   - канал за кабели. Идеята ми беше да бъде квадрат, който да се отваря, за да може да се забият видийките в дограмата. Обаче, както ги направих в крайна сметка с лепене със силикон не е нужно този тип "механизъм". Ако се лепи може и директно на дограмата да се лепне велкрото.
Плата не знам какъв е. Хареса ми и го купих. Първо за шалте за леглото, после и за щори реших да пробвам. По-твърд е от хасе за чаршафи и по-дебел. Щората я направих двойна, че да не прозира. Но щеше да стане и единична сигурно. За шиенето няма нищо особено. Отрязваш си размера, бележиш през 20-25 см. за хоризонталните шевове, удряш ги и тях и готово. Слагаш си пръчките в тях. Отзад се  зашиват кукички за въженцата.   Въжетата ми са 3 бр. поотделно и ги събирам най-горе накрая.   Много лошо обяснявам.  Препоръчвам ти да разгледаш снимки на щори, отиди и в магазините за щори, ужким ще си поръчваш и ги разгледай и на живо.   Ако искаш още снимки ще ти направя.
http://kiva.snimka.bg/other/moyat-dom.438768.17616473

# 403
Ужасно сладки са! И двете щорички.
Аз мислех да си правя нещо подобно на японска стена, тоест без такова повдигане, но така и не стигнах до там, защото не ми стои добре гол прозорец отдолу. Обаче идеята ми беше с метални пръчки просто промушени отгоре и отдолу. Друго, което направих на баба ми е - с две лепящи се корнизчета - опънато парчето плат и като искаш да дръпнеш пердето - просто придърпваш и плата се движи по корнизчетата.

# 404
Нека се включа и аз Simple Smile Скоро си взех перде и завеса за спалнята. Тъй като стаята е лилава избрах тези платове:

Завеса (жакард):

Перде (воал):

Не са много добри снимките, но завесата е по-скоро екрю със лилава нишка, и е на рози, а пердето не е толкова лъскаво.
Мама ще ги шие, но още се чудя дали да бъдат на релса или да сложа от онези дървените коризи. Моля, ако някой може да ми каже предимства и недостатъци, ще бъда безкрайно благодарна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт