Какво да купя за подарък?

• 1 952
  • 12
  •   1
Отговори
Дайте ми идея за подарък,който е подходящ за кръстниците.Не искам да е нещо банално....,но не мога да измисля и оригинално  Rolling Eyes
Помагайте!

bouquet

# 1
  • На дивана, под юргана
Дайте ми идея за подарък,който е подходящ за кръстниците.Не искам да е нещо банално....,но не мога да измисля и оригинално  Rolling Eyes
Помагайте!

bouquet

Златна паричка от БНБ?

# 2
Кажи първо какъв е повода за да се опитаме да ти помогнем.

# 3
  • София
Купих им по повод кръщенето на детето ни иконата на Св.Богородица Домопазителка, изработена беше в Гърция, в стъклен ковчег, струваше 70 лв в църковен магазин в Пловдив. Това е един красив подарък, който сам човек не би си купил според мен.

# 4
  • Провинция
Напоследък една позната  се занимава с някакви неща-прави кошници,букети и т.н. от твърда харития-тази дето е за цветя и се продава с тях...и бонбони.Има страхотни неща,жалко само ,че не мога да дам снимков материал и не знам как се нарича този занаят,но е страхотен.Има примерно,кошница ,подходящо украсена,в която има  бутилка старо вино и 3 патрона-страхотен подарък за ловджия,...Мисля,че ако ти попадне подобен магазин наоколо може да поръчаш нешо оргинално,модерно и различно

# 5
Кажи първо какъв е повода за да се опитаме да ти помогнем.

Пише за кръстниците.Какъв ли ще е поводът,освен кръщене? Simple Smile

# 6
Нещо темата закъса...давайте още идеи  Laughing   bouquet

# 7
  • Пловдив
отиди в магазин THE KISS в новия мол в пловдив на първия етаж, вдясно от кафенето третия поред, има страхотни неща, опаковат ги и продавачките са много любезни

# 8
отиди в магазин THE KISS в новия мол в пловдив на първия етаж, вдясно от кафенето третия поред, има страхотни неща, опаковат ги и продавачките са много любезни

Гледам,че си направила труда да се регистрираш, за да рекламираш във всяка тема newsm11 айде стига вече smile3514
Даже и неразбрах от сто реклами какво продават в тоя магазин newsm12

# 9
  • Пловдив
мила aksi7, регистрирана съм отдавна...можеш да провериш.Не правя реклама просто казвам това, което на мен ми е допаднало...

# 10
  • София
http://www.bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=v … 119&Itemid=96

в този магазин има нестандартни неща

# 11
  • София
В ПИБ продават едни медальони имат както стойност като метал - злато и сребро , така и стойност като изделие , имат хубава опаковка и човек може да си избере според възможностите . Много са красиви .
http://www.fibank.bg/bg/page/380/tab/706
аз имам такъв с кожа на зебра .

# 12

Общи условия

Активация на акаунт