Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 773
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Джули, ако му кажа, че ще му носиш голЕми бири, че си от Левски и ще пееш химни, рискувам да ме върне на нашите и да доде да те вземе теб за жен Joy  Hug!
Ха ха ха, ку знаеш колко те обичам  Joy  Hug!

Сакън!
Трай си, щот па ку кажеш, че моя и зестра дава, ептен отиде коня у ряката!  ooooh!
 Joy
И аз тъ убичам многу, мори, що така?
  Hug  bouquet

# 106
Пол с удоволствие, ама ще дойда лятото по някой е време у Русе, па живот и здраве с теб и  Чоч ще ви видя, Правец ми е върло далеко.
Вени тенкю за темата , ама нищо не разбирам  от мачове. Влезнах, видех и избегах  Laughing

Днеска да ви кажа около 2 часа се занимавах със снимките да ги отсея и малко да ги изрежа та да станат по - малки и бързо за качване на снимка.бг, ама не успях всичките , така, че до края на седмицата ще ме загледате нейде по Холандско.

# 107
ААААААААААА забравих да кажа - лека и спокойна от мен момичета кокичета  Hug

# 108
  • София
Сакън!
Трай си, щот па ку кажеш, че моя и зестра дава, ептен отиде коня у ряката!  ooooh!
 Joy

Трайчо Костов съм, че ше батисаме две семейства  hahaha !

Реа, ти да не мислиш, че всички там сме футболни капацитети  Mr. Green! Просто се забавляваме на тема футбол  Hug.

Лека ви нощ   bouquet!

# 109
Лекичка и от мен Hug, макар, че аз няма да лягам още, но ще се позавъртя из нас - да простра прането, тва онова... ей такива ми ти работи.  Whistling

# 110
Добро утро писанки  Hug
Оффф на работа съм.  Twisted Evil

# 111
  • София
Добро утро  Hug!
Хайде да сложа кафето:

# 112
Леле никой тук - никой.

Изведнъж така се изсипа дъжд с духане и светкавици  ooooh! Омръзна ми вече от лошо време.

АААА Русенки вижте тук :

Русе в шок и ужас от новата си миска  Joy

Joy
Голямо грозотило бре, как може да е миска  newsm78

# 113
Момичета някой да знае нещо за тези продукти? http://www.dormeo.bg/matraci_pomatrachni_ramki-10231-c.html

Хаясче ти ли беше търсила матраци?

Пол как са левскарчетата? Има място в басейна за вас или те заемат цялото пространство?  Mr. Green

Вени пак ли си бебегледачка?

Вий къде изчезна мари моме?

Стеф
ти съвсем се покри, не сЪ хубави тез работи да знаеш  Crossing Arms

# 114
АААА Русенки вижте тук :
Русе в шок и ужас от новата си миска  Joy
 Joy
Голямо грозотило бре, как може да е миска  newsm78
Това го коментирахме още миналата седмица  Peace-срамът наистина е ГОЛЯМ  ooooh!

# 115
Може, може Чоч ама мен ме е нямало  Mr. Green сия видях и се втрещих  Mr. Green

# 116
Мен питаш ли ме-като я видях на снимка за 1-ви път и ми излезе херпес от уплахата  ooooh!. Всеки ден, като изляза, се моля да не я срещна някъде, че ще се попикам от страх  ooooh!

# 117
Дека сте, бре? Спите ли в това дъждовно време?  newsm78

# 118
  • София
Мен питаш ли ме-като я видях на снимка за 1-ви път и ми излезе херпес от уплахата  ooooh!. Всеки ден, като изляза, се моля да не я срещна някъде, че ще се попикам от страх  ooooh!
Joy  Joy  Joy

Ей ме на, бях детегледачка и днес, и утре... добре, че случих на кротка племенница  Mr. Green.
Вие какво си правите? Чочи разбрах, че не смее да си покаже нослето из Русе, за да избегне близки срещи със страшни миски  Joy. Рейски на работа, Пол на СПА, а другите? Джули сигурно пак прай сех, а Хаяси може да е подкарала следващата стая за ремонт  Mr. Green! Ками, Теди, Стеф, Мацо, Мастерче... изпускам някого, но не е нарочно  Hug!

# 119
 Joy Joy Joy hahaha Joy hahaha
В Русе цял ден вали  Cry. Мъж ми ходи наобяд за храната на Даниела, после ходи да вземе Йоан от ДГ.......Сега е на работа, а аз съм сама с 2-те деца и чакам да почне НЕЗАБРАВИМА.

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 09:09 от Чочиии

Общи условия

Активация на акаунт