Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 789
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Тука днеска май дъждО е удавИл всичките женски лъвици  Mr. Green

Аз се върнах от среща с една приятелка ( наваксвам сега , че нямам ангажименти ) - пихме по едно малко от любимото ми пиенета - Бушмилс. Мн добре ми дойде , ама умрех от студ . При вас как е има ли студ? Rolling Eyes

Кво ще готвите - аз ще бъркам яйца  Peace

Чоч нека си играят децата - хубаво им е и забавно, като не могат да са на детската площадка в това гадно време.

# 121
  • София
Чоч, те децата нЕкакъв плаж са си организирали на килима, сладури  hahaha!

Реа, детето е с баща ми на вилата и аз почти не готвя - онзи ден препечени сандвичи (ама много препечени, клонящи към въглени), вчера купих едно пушено пилешко бутче и направих салата, днес - задуших картофи в йената и ме домързя даже да им ръсна копър и чесън  Blush. Аз съм ебати мързела  ooooh!!

# 122
Чоч, те децата нЕкакъв плаж са си организирали на килима, сладури  hahaha!
Joy hahaha-ами като си нямаме плаж.......

Реа, те децата у дома си правят каквото си поискат-хубавото е, че после Йоан за секунди подрежда стаята, така че все едно няма деца у дома  Peace

# 123
Вени помня ти сандвичите  tooth

Чоч, ми така трябва. Peace Браво на помощника на мама

# 124
# 125
 Joy Благодаря Камче  Joy

Хаясче как е стадиона - яка музика има ли? Рамщайн любимите на Рени пеят   superuu

# 126
Хаясче как е стадиона - яка музика има ли? Рамщайн любимите на Рени пеят   superuu

Слаба работа, този път не се чуват.

Кам, много готин поздрав.

Вени, не съм подхванала ремонт на друга стая, още не мога да оправя от този ремонт. Надвам се следващия да е догодина, че няма да издържа на още една такава отпуска.

Чувствам се като пребита, искам при Пол, на СПА, сама, без дете и мъж.

Взех пердетата днес, снимах, но не можех да се добера до компа да сваля снимките, утре ще опитам и ще пусна ако успея.

Имам още 1 000 000 задачи из къщи, а утре имам и един служебен ангажимент и деня до обед ще замине.

# 127
Абе, хора, голЕЕЕЕм студ. Изпратих детето на ДГ с дънки, маратонки и суетшърт. Shocked  Имам чувството, че се връща зимата.  cold

# 128
Добро лятно/зимно утро  Hug

Камче
не е чувство, а истина - зимата се връща  Mr. Green  Wink

При нас цяла нощ духаше, вееше чак страх да те хване. Извадих отново олекотените завивки за да не ми е студено с чершафче само. Облякох се като че ли е есен , пролет.  Mr. Green

# 129
ДобрЮтрУ.

Не е студено, бе хора. Йекстра си е. Подухва, ама приятно. Може и с блуза, може и по потник. А може и без потник...
Инак аз и през лятото си спя с одеалце. Пускаме климатика лекичко, но се завивам с одеалце. Моят все ми се чуди. Laughing

Айде зачезвам. Хубав ден ви пожелавам.

Ъъъъ само да ви кажа де... пък знаете ли, че наближава петък? Блаженство.

# 130
# 131
Днес е Еньовден и на този ден своя имен ден празнуват всички с имена Еньо, Енчо, Йоана, Йоан, Яни, Яна, Янина, Янка, Янита, Янко, Янчо.
Та, ето едно скромна почерпка за моя малък Йоан:

# 132
  • София
О, не знаех, че толкова много имена празнуват днес!
Чочи, нека е живо и здраво твоето момче! Да носи с гордост името си и много да ви радва  Hug  Hug  Hug!

# 133
Чоч да ти е жив и здрав Йоан и много да ви радва и помага    bouquet

Да го окъпеш за здраве  Grinning

# 134
Мерси!  Hug
То, и на мен ми дойде като гръм от ясно небе  ooooh!, защото по принцип му празнувам именния ден на Ивановден. Ама като се поразрових из нета, видях, че Йоан и Йоана празнуват и на Ивановден, и на Еньовден  Peace
А преди 3 години го кръщавахме детето на тази дата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт