Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 906
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро лъвици.  Hug

Вий веднага давам някой идейки за кабеле.
1. намери моб телефон с юсб кабел и си оки.
2. фотото ти нали е с карта, сложи я на др фото ( или на компютър има си дупка за карти  Mr. Green така казано) и си прехвърли снимките
3. иди при някой прителка и с нейният кабел свали снимките. ( ако нямаш такава прителка ела при мен Heart Eyes )
Ако има неясноти - пиши ще обясня пак  Hug

Айде мераклия да пусне за деня 2-роро за мен кафе.
Като ида до раб да ги изпия с вас  Hug
Занасям половината торта на работа, за да не я изядем сами, че уж ще се пазим.......
Пол все да те питам ти на къв режим си?, че аз зарязах още в Холандия диетата  Confused

# 256
Добро утро Hug!
И аз още не съм пила кафе, щото от 7 часА съм се завряла в кухнята и готвя, чистя ooooh!....
Сега ще закусвам не знам какво още newsm78.
Норче, най-общо казано ям 4 пъти, месо и салати, обезсолено сирене, плодове, чат-пат кисело мляко с плодове вътре или с трици. Пия вода доста, последните дни по-малко, но днес смятам да се поправя. Със сигурност не стоя гладна, обаче май ми липсва някоя съставка в менюто Thinking. Смъкнах две кила, на почивката върнах едно и сега съм така, но ми е добре. Като съм по-стриктна, ще смъкна излишното.
Вийче, искам и аз на плааааааж. Да си пека дупето цяяяял ден, ама в това скапано време май ще оттърва момента Confused.
Ще замоля мацките от морето в следващите дни да се включват с актуално инфо за времето  bouquet.
Ай хубав ден Hug!

# 257
Времето във Варна: горе долу е добре  Mr. Green ама и по - добро може да е.........

# 258
В Бургас сутринта беше хладно, сега е адска жега.
Деска, къде ще ходите на моренце?

# 259
  • Пловдив
Камче, беше ме питала кога ще ходим в Черноморец - от 24,07 сме до 1,08. Виж и аз кога чак отговарям  ooooh!.

Рейче, кучовците са много сладки!!!

Бенджи, ми да се видим, що не. Ти до 17ч. ли беше?

# 260
Аз така малко плахо да цопна тук Crazy
Хич не знаех,че имало такава тема,но Реа ме покани и аз що пък да не дойда Mr. Green
Надявам се скоро да разбера кой за какво се бори и да се впиша в темичката ви Joy,гледам добре си лафите Hug
За протокола родена на 24.07 /и без това ви е празна тая датичка,та викам да я запълня Blush/
Извън протокола-мъж и той лъв, майка и тя лъв, дете с термин лъв, ама взе че Дева се роди и куче Рак/малко преди лъва Mr. Green/
Това от мен за сега,после пак ще досаждам Crazy Hug

# 261
Ей ме и мен, жива все още. Ама пък как ме надушиха, че съм на работа от днес и ми скъсаха г**а.

Рейче, големи сладури бебешорите на Реа. А ако ти кажа на какво се натъкнах вчера в една готварска книга. Но да се надяваме, че ще успея довечера да сканирам рецептата и да ви постна.  Снимките от Холандия са страхотни.

Ей сега трябваше да съм отпуска, вкъщи чисто, подредено, изпрано изгладено всичко. Само да се занимавам с жужи и да лежа и да си чета книжка.

Пол, радвам се, че сте изкарали хубаво в Правец. Жалко само, че не успяхте да се разходите до Сф. М/удругото тази вечер ще правя торта и няма да ти се разсърдя ако ти онлайн в скайпа ако имам въпроси да питам.

Исках да кажа на всеки по нещо, ама бързам ужасно много, а и чакам да ме извикат да излизам и бързам да приключа, после пак ще пиша.

# 262
gudzy, добре дошла!  Hug

# 263

Извън протокола-мъж и той лъв, .....

Ох, и аз тЪй. Разбирам те напълно. Mr. Green
Добре дошла.  Hug

# 264

Добре дошла и от мен.   bouquet
Ще се впишеш, споко, само трябва да пиеш бира, да гледаш мачове, да качваш чат- пат снимки на загорели красавци и да ни уйдисваш на лудите глави.  hahaha
Това спазиш ли го, всичко ще е О.К.  Joy

Момичета, снощи се напих с бира, това е ужасно.  ooooh!
С твърд алкохол си е по- добре, поне като преспиш и се освестяваш, а с тая бира още ми се люшка главата.
С едни съседки си направихме предблокова запивка, мъжете ни изнесоха масичката и столчетата от риболовите и като заседнахме.  Whistling
След това се качихме в една от съседките и така до 02.00ч.
Пияници!  Mr. Green
Направо съм като ударен самолет днес, а имам да чистя, още поне половината апартамент трябва да изхвърля, за да мирясам.
 ooooh!  Laughing

# 265
Гудзи, привет! Ако не се лъжа, преди известно време те надуших, че си Лъвица, но си писахме по друг повод, вече не помня за какво newsm78. Нашите редици между другото доста оредяха Rolling Eyes. Ако зачета списъка отначало, бая народ избегА ooooh!.

Джуджи, довечера сме канени на един РД и засега плановете са да не съм в къщи. Ако нещо се размине, ще си пусна личният скайп. Иначе поне до 18 часа ще съм у дома. Ако се сетиш нещо, питай. Пък има и кой друг да ти помага ако се наложи Hug.

Камче, Вий вече беше на море Crazy. Вчера Mr. Green. Аз предполгама, че е била в Бургас, обаче тя ще си каже ако има възможност.

Безгрешнице, все ще ти казвам, че моят стил на чистене е точно като твоят - всичко изхвърлям, и то с огромен кеф Mr. Green.

# 266
  • София
Здрасти, момичета  Hug!
Гудзи, добре дошла! При нас ще видиш, че е много приятно, а и г-жа Безгрешната гледам вече е написала нещо като кратко ръководство  Joy.
И аз исках да кажа много неща, ама вече забравих поименно към кого щях да се обръщам  ooooh!! Сега ставам, че бебето София си е завряло двете ръце и една дрънкалка в устата  Shocked! Баси, как успя да го направи, това детете  ooooh!!

# 267
gudzy добре дошла и тук.
Момичета с gudzy се видяхме в темата за кучетата и се харесахме и така и я поканих след като разбрах , че е нашата зодия................ Между др и Кипра пише в темата за кучетата. Нали Кипре  Heart Eyes
Лелееееее gudzy  видях кви чудеса си сътворила - браво на теб, ще ни даваш съвети, и ако не можеш да готвиш ние ще те научим   chef Joy

Г-жа Безгрешната  , душко знам за какво говориш знам.............в съботата дето имах гостенки, нал знаеш. Пихме бира и после в неделята цял ден се люляха стените ,зарекох се - край вече ама..................кат се знам ква съм  Embarassed

Пол и кво сега?!!!! Няма да те има довечера???? Е кво ще правим тази вечер без теб  Crossing Arms

Вени да не си при бебе СофИ?  Rolling Eyes Никва те няма.............

Хаясче - кажи де кво е това гортиното за ядене - солено ли е зелено ли е????

Стеф не стана ли по - "хладно" при вас на работа или още е зима?  Wink Simple Smile

Оф тук валя на обяд и слязахме в ресторанта да ядем . Ядох нещо за първи път в живота си - пълнен патладжан с яйца и сирене и паниран. Нещо като пиперка бюрек, ама беше мн вкусно.

# 268

Камче, Вий вече беше на море Crazy. Вчера Mr. Green. Аз предполгама, че е била в Бургас, обаче тя ще си каже ако има възможност.

Пак съм бляла някъде,  doh ама тея дни хич ме няма. Нали знаете за черните дупки преди РД. Е, имам чувството, че в две съм паднала.  ooooh!

# 269
Нали знаете за черните дупки преди РД. Е, имам чувството, че в две съм паднала.  ooooh!

Неееее какво представляват?  Twisted Evil

Джейсън Момоа като Конан

СпЕ ми дъха, а уж не харесвам дългокоси  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт