Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 890
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Работата ли те напъна, Стефи! Не й се давай  Hug!
Рени, и при теб гледам програмата е натоварена откъм близки и роднини!
И аз днес бях посредник на нашите  Crazy. Скарали се, естествено за простотия някаква, обаче всеки ме ползва да предам нещо на другия  ooooh!! Свекър ми и свекърва ми си дойдоха, че нещо ще се влачат по доктори. Ама и те се вкарали в някакви пироговски драми покрай разни роднини... отврат, ви казвам.

В следствие на всичките глупости, взех, че изтрещях днес, докато гледах бебето. То нещо не ще да гука като хората, ми само бръмчи по много особен начин и ръмжи понякога. Ама нали не е случило на леля като хората... и реших да си поговоря с него на бебешки език. Бръмчах, ръмжах - тцъ, нищо, не ми обръща внимание. По едно време го докарах на ръм тъм тъм тъм, ръм тъм тъм тъм, абе като трабантче бях  Mr. Green! Ако знаете как ми се е смяла, голяма веселба падна! Одеве се чух с майка ми и й разказвам как съм развеселила джуджето, пък тя ме замоли да й демонстрирам и й избръмчах мелодията по телефона, че да може и тя да разсмее детето, пък и няма само аз да се излагам, я  Crossing Arms  hahaha!

Това трябваше ли да ви го разказвам  newsm78? Като си чета поста и определено се убеждавам, че не съм У ред  Whistling!

# 286
Като си чета поста и определено се убеждавам, че не съм У ред  Whistling!

Хахахахах...
Да, бе.
Я прОчети мойте, па виж за кво ку- ку става дума и се успокой.
 hahaha

# 287
Ехоуууу, спите ли вече?

Аз съммммм  #Cussing out  smile3514 smile3511 smile3515 smile3516 Моя мъж уж да ми помогне и какво направи "украси" тортата. Полудях от яд. Ама няма връщане назад и така ще я ядем, дано поне е вкусна.

Сега ще пусна и обещаните снимки: от тук нататък

Моите не са така интересни като на Рея и Поли, ама нали съм обещала.

# 288
  • София
Хаяси, Джуджи-младша е голям бонбон  Hug! Що рИве така жално с памперса  Joy  Hug!? Ооо, и забелязвам, че имаш няколко съвсем живи цветя  Heart Eyes, задобряваш!

Джулке, знаех си, че ако не друго, поне ще намеря подкрепа  Mr. Green! На теб кукувиците в главЪта са ти чара, ша знайш  Hug!

# 289
Хаяси, пердетата на розовите цветя много ми харесват. И малката ти е одрала кожата бе. А в памперса ко има? Grinning

Пък на мене ми излиза ечемик. Търкам го сега със златен пръстен. До сега винаги съм успявала да ги спирам по тоя начин. Да видим ся как ще е . smile3557 smile3557 smile3557

# 290
Това с памерса е най-голямата трагедия. Махам го, слагам гащи и след 5 мин. започва истеричен рев и върви след мен с памперса и хълцайки ме моли: "Мамо, моля те сложи ми памперса". Не мога да се справя с махането и имам чувството, че ще ходи с него до 1 ви клас. Иначе памперса е абсолютно чист  Wink

Вени тия цветя сами си оживяха, хич не съм задобряла и ако аз се сетя да ги полея и мъж ми минава след мен да ги полее и става страшно. обикновено преливат и после събирам вода. Или ще ги удаваим или изсъхват  ooooh! ooooh! ooooh!

# 291
  • София
Хаяси, майка ми ми казва, че съм се напикавала почти до първи клас (аз, не помня и отричам, естествено  Mr. Green) , пък я глей какъв лонгур съм порастнала  Mr. Green!

# 292
Едно клипче специално за Стефчето и Хаяси  Mr. Green: http://vbox7.com/play:e6543ca2

# 293
Добро утро!

Вени, Вени, само ако знаеш колко се радвам, че не съм единствената, която прави маймунджулуци  newsm44. Добре, че няма никой около мен, докато храня Даниела-ще се попика от смех  hahaha

Поли,

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 07:28 от Чочиии

# 294
Хаясче, ЧРД на малката Жужка. Нека расте здраво и щастливо детенце и винаги да ви радва!

Поли, честит имен ден.   bouquet  bouquet  bouquet Бъди жива и здрава и нека мъжа ти те води все по често на СПА.  Crazy
Хора, стискайте палци днес, че вече лудвам.

# 295
Добро утро Hug!

Чоч, Камче, страхотни пожелания, мерси  bouquet!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО СЛАДКО ДЖУДЖЕНЦЕ Hug! МИЛИЧКО, БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВО И БУДНО ДЕТЕНЦЕ Hug! ДА ПОЛУЧИШ ДНЕС НАЙ-ХУБАВИТЕ ПОДАРЪЦИ Heart Eyes!

Джуджи, ше гледам после снимките на спокойствие, че сега боря на Норчето тортата, а нея я няма никаква, трябват ми разяснения ooooh!. ЛС не може да получава.

Норчеееееееееееееееее, хелп Crazy!!!!!

# 296
Добро утро виртуални  Hug Днес много празници.........

baloniЧестит Рожден Ден на малката Джуджи - весело и щастливо детство и днес да получи мечтаните подаръци  Hug baloni

Пол Честит Имен Ден - бъди жива, здрава и мн кулинарни успехи    Wink  Hug Heart Eyes

Хаясче разгледах снимките сутринта набързо, и сега се връщам по детайли, после ще пиша пак.

Пол чакам те - ще те спася  Joy

# 297
Добро утро лъвчета Hug

аз и кафе не пия,ама не пречи вие да пийнете по едно Mr. Green
Поли,честит имен ден, да си жива и здрава и ти и цялото ти прекрасно семейство / признавам си разгледах ти снимките във фейса Crazy/
ето едно виртуално подаръче

Хаясче, Честит Рожден Ден на малката принцеса,да е жива и здрава и мноооооого да те радва Hug

# 298
Хаясче, Честит Рожден Ден на малката Джуджи!

# 299
Норче, Гудзи, тенкю за пожеланията  bouquet!
Гудзи, ти ко си мислиш, че аз не те зяпах у фейса, лъжеш се hahaha. Малкият ти е разкошен просто Hug! И благодарско за подаръка, страхотен е, както и всичко, което майсториш Peace. Ще трябва да ни разкажеш тук повече за хобито ти и даже малко да ни понаучиш на туй-онуй Wink.
Норче, ще снимам тортата, най-вероятно парче, и сега мога да я щракна отгоре, да видиш как я украсих Crazy. Много творчество вложих ша знайш Wink Mr. Green.

Джуджи, честита ви новообновена къщурка  bouquet! Много свежо, много приятно Hug. А малкото маймунче що го разплаквате, ей, ш' са бийм Twisted Evil. Много ми харесаха перденцата също Heart Eyes. Тортата не мога да видя добре. Снимай парче после ако имаш време Hug. И кажи как всъщност я направи.

Камче, ша стискам палци Hug? За к'во ако не е тайна Flutter?

Рени, страхотен клип. Егати идеите честно Thinking. Човешкият мозък е с безгранични способности просто Crazy.

Стеф, как е ечемика, сбори ли го? Оправяй се, че липсваш тука Hug!

Няколко пъти пиша на Гери, обаче не ме отразява хич Whistling. И Жу изчезна. Миленка хич я няма и нея. Пишете какво става с вас, да не ви мислим Hug.

Пия кафе и после ще ходя да пробвам пекарната дали ще ми омеси днес Петровска пита, или няма Close.

Общи условия

Активация на акаунт