Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 786
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Иха, Пол, супеееееееер  Hug! Айде, утре пак пльосни децата на милото и бегай на СПА, ама с джакузи тоз път..... и в сряда може и да те докара в София  Joy  Hug!
Аз плямпам, ама ако дойдеш, няма да мога да те видя, защото тази седмица съм бебегледачка...

# 91
Полчо добра среща , душко. Hug
Хубаво изкарвате - това да се чува  Peace Възползвай се от всички екстри. Вие с приятели ли сте? Иди на сауна и масаж, ако не си отишла до сега. Релаксирай, усмихвай се повече и бъди доволна от всичко и гледай да не се нервиш за нищо, просто да мине и замине покрай теб ако има изобщо нещо такова щото ей сега ще мине бързо почивката. Аз съветвам като дърта свекърва Joy ама така ми дойде. Дребното ходи ли на басейн? Каката сигурно плува?
Като те "слушам", а и нали гледах сайта стойте си там и си прекарайте почивката , а със Софиянки все ще се видиш докато остареем  Mr. Green

Вени има гол току що  Mr. Green

# 92
  • София
Вени има гол току що  Mr. Green
Ох, знам! ПолудЕх, играят се два мача едновременно и станах разноокава, но за сега съм доволна  Joy.

# 93
Венче, няма джакузи бре ooooh!. Всичко друго, но не и това Crossing Arms. Но не ща да плюя Naughty. Хотела е страхотен, просто нямам забележки - всичко е изпипано, за всичко е помислено, горещо го препоръчвам Peace.
За срещичка - много съжалявам, че няма как и аз да съм сигурна дали, или Rolling Eyes. А много ми се искаше.......
Норче, тенкю за съветите Laughing. С приятелка сме и с нейното дете. И двете ми деца са си объркали зодията - трябвало да бъдат 'жаба' hahaha.
Между другото дали ви споменах, че в хотела освен нас са още футболистите от Левски, плюс националите по баскет мъже и жени, и плюс футболистите на Азарбейжан Баку Mr. Green. Имам и много интересна снимка Mr. Green.

# 94
Ох, знам! ПолудЕх, играят се два мача едновременно и станах разноокава, но за сега съм доволна  Joy.

Луда - два мача едновремено ли бе? Shocked Joy Ти май , май голяма фенка си била  newsm78 Joy Hug

Леле Пол около теб само звезди бе душко  Laughing Ще чакам снимките с нетърпение. Жените сигурно са големички. Аз в Холандия видях 45номер дамски обувки  Mr. Green, а 36-37-38 номер бяха намалени на 70%, ама пусто като съм с 40.............

# 95
Между другото дали ви споменах, че в хотела освен нас са още футболистите от Левски, плюс националите по баскет мъже и жени, и плюс футболистите на Азарбейжан Баку Mr. Green. Имам и много интересна снимка Mr. Green.

Дръж гииииииии!
Идваааамммм!
   newsm68

# 96
Оооо, Полинко, освен да си вдигнем задниците с 1-2 коли и да се домъкнем до Правец ние, тъй и тъй хвалиш, да вземем да го видим и ние. А за тортата имам рецепта, аз не смея да импровизирам. Рецептата е от форума разбира се. Няма блатове, с бисквити е. Крема е сметана, маскарпоне и течен шоколад.

Ей, от скука и нямане нищо по-интересно по тъпите ТВ и аз гледах мача.

Ай аз отивам да лягам, че едва гледам вече.
Леле Пол около теб само звезди бе душко  Laughing Ще чакам снимките с нетърпение. Жените сигурно са големички. Аз в Холандия видях 45номер дамски обувки  Mr. Green, а 36-37-38 номер бяха намалени на 70%, ама пусто като съм с 40.............

Леле, аз трябва само там да пазарувам обувки. както съм 36-37 само с евтинийки ще се уреждам.

# 97
  • София
И двете ми деца са си объркали зодията - трябвало да бъдат 'жаба' hahaha.
hahaha  hahaha  hahaha

Пол, аз съм от ЦСКА, ако е удобно, утрепай двама-трима левскари, молим ти се  Praynig  Joy!
Реа, голям футболен фен съм, дааааа  bowuu! Много ме мъчи, че мъжо се прибира скапан и заспива на мачовете, та ми е куцо сама да си ги гледам. Обаче във форума, естествено, имаме тема за Световното и се оказа, че още няколко съфорумки имат заспиващи мъже, та си лафим за футбол по женски  hahaha.

# 98
Пол, аз съм от ЦСКА, ако е удобно, утрепай двама-трима левскари, молим ти се  Praynig  Joy!

Ааааааааааа, я се кълнех у тебе, а ти, те тука те, ми нанесе кръвна обида.  ooooh! Crossing Arms
Мчи къ, мориии?  Shocked
Аре да не пеем тука ся, разни ми ти бунтовнически песни.  Joy
Я се стегай веднага!

# 99
  • София
Пол, аз съм от ЦСКА, ако е удобно, утрепай двама-трима левскари, молим ти се  Praynig  Joy!

Ааааааааааа, я се кълнех у тебе, а ти, те тука те, ми нанесе кръвна обида.  ooooh! Crossing Arms
Мчи къ, мориии?  Shocked
Аре да не пеем тука ся, разни ми ти бунтовнически песни.  Joy
Я се стегай веднага!

СтегнАх се, бре! Омъжих се за левскар, неговата кожица  ooooh!, и толкоз години още е жив  Mr. Green!

# 100
СтегнАх се, бре! Омъжих се за левскар, неговата кожица  ooooh!, и толкоз години още е жив  Mr. Green!

Мамина душинка той, кАжи му, че има една голЕЕЕЕма бира от мен!
И ще пееме заедно, ку требе.

Фиу, и Фнимавай как се държиш с колегата, дан съ скубем.
  Whistling

Joy Joy Joy   Hug

# 101
  • София

Мамина душинка той, кАжи му, че има една голЕЕЕЕма бира от мен!
И ще пееме заедно, ку требе.

Фиу, и Фнимавай как се държиш с колегата, дан съ скубем.
  Whistling

Joy Joy Joy   Hug
Джули, ако му кажа, че ще му носиш голЕми бири, че си от Левски и ще пееш химни, рискувам да ме върне на нашите и да доде да те вземе теб за жен Joy  Hug!
Ха ха ха, ку знаеш колко те обичам  Joy  Hug!

# 102
Момичета хич не ми се спи, ама хич, ама утре съм на работа и трябва да спА. В колко h трябваше да ставам newsm78 мале колко бързо се забравят някой неща да му се невиди ooooh!

Обаче във форума, естествено, имаме тема за Световното и се оказа, че още няколко съфорумки имат заспиващи мъже, та си лафим за футбол по женски  hahaha.

Интересно, аз също търсих нова тема да се вклю , ама пусто няма къде, нещо ненамира, а за футбол - неставам Grinning

Мале те тука сега се заформи лаф, а аз трябва да лЕгам, баси.............
Не мога да публикувам от вас бе, това не ми се беше случвало отдавна - драго ми е даже........

И я съм от Левски ( ама не гледам мачове и не съм фен - просто така необяснимо е)

# 103
.....Пол, аз съм от ЦСКА, ако е удобно, утрепай двама-трима левскари, молим ти се  Praynig  Joy!...

нИ мога, Венче Embarassed. Много са готинки всички Laughing, сърце не ми дава Mr. Green.
Джулке, идвай, до 25 са тук Crazy.
Пък направо къде вика Джуджи - упрягайте 1-2 каруци - и ви чакам всички Hug.
Ей на, дет' се вика, и Норчето може да отскочи Whistling, мани я таз работа утре Twisted Evil.
А  жените са огрооооооомни , мене ко питаш, патъците са от 45 номер нагоре ooooh!.

# 104
  • София
Реа, ето я темата за Световното... нищо, че си от Левски  Mr. Green - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501462.new;topicseen#new  Hug!

Поли, щом е от добро сърце, прощавам ти  Joy  Hug! Пък и гледай, всички колежки са Левскарки и това ги спасява футболистчетата  Laughing!

Общи условия

Активация на акаунт