Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 855
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Хаясче видях снимките. Мн се е освежила стаята, тя каква ще я правите , че не съм разбрала. Гардероба е стар нали? Ако смениш дръжките ще стане мн тежкарски, да знаеш. От опит го казвам. Малката е голям образ, а тати както винаги е първи помагач за пореден път го доказа. Ти май, май вчера се оплакваше от него, а? ААААААА бой де......... като гледам и на високо сте - на кой етаж живееш?

Пол щракай я сега, па довечера пърче. Ти кво прави снощи, беше ли на РД и как изкарахте? Децата до кога няма да ги има?

Стеф как е настроението днес? Поду ли се ечемика или ми разказа играта и му спре пътищата за избиване  Mr. Green

Камче стискам и днес, ама за какво?

Вий ти па ела и кажи едно здрасти  Heart Eyes

Миленка сигурно пак е забегнала нейде по БГ природата и забравила да ни предпопреди........ Rolling Eyes

Оф днес така ме мързи, че нЕам думи и съм зверски гладна  Mr. Green

# 301
Норче, яж бре, що стоиш гладна Crazy?
Снощи ходихме на РД, не ми се разправя, че ми се беше развалило настроението както винаги по празници Close. Децата не знам до кога няма да ги има newsm78.

# 302
  • Пловдив
Честит Рожден ден на Джуджинка   bouquet!!

Честит празник и на Полин   bouquet

Гудзи, много си сръчна, просто съм възхитена  Hug!

Кой кво питаше  Crazy, простете, освен че съм твърде разсеяна, и бързо забравям  ooooh!.
Да, ще имам първокласничка. 2004 е родена, септември ще е на 6,5 г.

# 303
Джуджи, та ти е живо и здраво умното дете   bouquet! Пожелавам и весело детство изпълнено с  весели и щури игри  Mr. Green!

Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet!
Поли, честит имен ден   bouquet! Със здраве да си носиш името   bouquet!

# 304
Чак ме засрамихте Blush   bouquet
Хаясче,за гардероба освен задължителните нови дръжки си купи и един лак на Леко на ВОДНА  основа с цвета на паркета и една четка широка или малко валяче и за един ден и 20 лв.ще имаш чисто нов гардероб PeaceА и той повярвай ми ще много по-здрав от сегашните Hug
Този лак не мирише грам можеш да го намажеш дори и детето да е там,разрежда се с вода,четките миеш с вода,абе чиста работа Mr. Green
Ако ме научите да правя торти, ще ви вкарам в белята наречена декупаж/демек това дето го върша hahaha/

# 305
Момичетаааааааа  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря ви за прекрасните пожелания, за моята малка принцеса.

Исках рано сутринта да ви почерпя, обаче не ми оставят и 1 мин. свободна.

Поли, честит имен ден! Здраве и щастие ти пожелавам.

Реа, на 7 ия етаж сме. Гардеробите, лично и собственоръчно ще ги направя на трески и ще ги изхвърля, само да имам пари да си купя нов. Отвратителни са, грози, непрактични, скърцащи, смърдящи и т.н. Това е спалнята, която обитаваме от 2 седмици, другата стая е за джуджи, но нея я закрепихме за 2-3 години напред, че искаме да оправим други помещения, по-належащи за ремонт. Тапетите са нови, има дограма, изолирано е, нов балатум, нови пердета, килима е от свекърва ми, но и той е почти нов. Мебели за сега не искам да слагам, за да има място за игра и играчки.

Кам, и аз ти стискам палци.

Стеф, ела и разкажи какво става и защо си толкова притеснена и ядосана.

Рени, тоя клип съм го гледала 1000 пъти и съм си харесала една маса и карам моя мъж да го покаже на негов приятел, който прави мебели, за да каже може ли да ни направи такава маса.

това е рецептата за тортата Парче довечера като се надуха на свещичката дребната.

# 306
  • Пловдив
Камче, имаш стиснати палци и от мен  Peace!

Гудзи, какво куче имаш? Преди влизах в кучешката тема, но вече не я следя...

# 307
gudzy това с гардеробите просто няма как да стане. Първо нямам време и нерви да се занимавам с такова нещо, второ никак не са здрави тия гардероби и никак не са хубави и практични, а за да събера всичко даже са 2 бр. А аз искам само един, практичен и голям до тавана. Което автоматично означава поръчка. Иначе благодаря за съветите.

# 308
Кипре, Ренка, Джуджи, много сте мили  bouquet!
Имахме същият гардероб в къщи и напълно разбирам Джуджи Twisted Evil. Че и спалнята ooooh!. За щастие от нея се оттървахме, а гардероба е на тавана да го пълня с боклуци. Наистина е супер непрактичен - огромно отделение за закачалки, а в тясното - няколко рафта. Абе не ща да го видя Crossing Arms.
Гудзи, казвай каква торта ти се прави Crazy.
За декупажа се иска повече време, средства, спокойствие, фантазия. Някой ден може и да се пробвам Crazy.

# 309
всеки луд с номера си  Joy

За миналото лято плана си го изпълних  Joy - боядисване на тераса, махане на мухал + боядисване на тавана в банята, и гардероба в предверието , дето съм мн доволна от него ( нали помните дето със свекър ми го измислихме, изчислихме и с мъжа ми го направиха )
Нали знаете плана ми за това лято: боядисване на 5 броя врати + някаква лека постройка- секцийка ( ама супер изчистене ) цвят венге за телевизора и някой и др джаджа. Сега даже гледам тук и там ако може да я купя, а не творя, че др си е купеното .......... Wink

gudzy  (  всъшност от де ти идва ника  newsm78 що значи? ) и аз обичам да си правя разни неща. Може да искам съвет за боята за вратите - че са от новите материали дето са сега и не са боядисвани никога , а имат и 2 вида дърво ли е кво ли е там..............фазел ли талашит ли.....

Пол снимА ли ?

Хаясче щЪ тЪ бия моме убава. Как можА да покажеш тортата .................. направо пУлУдех бре. Мн вкусна изглежда. Искам и аз . Що не ме поканиш на РД на Джуджи, а?  Rolling Eyes Тъкмо и ще видя "гадните " ти гардероби  Joy

Кипреееееееее, Кипреееееееее де се затри бе, не тЪ ли е срам тъй да ни изоставяш?  Rolling Eyes

# 310
  • София
Здравейте, лъвици!
Честит Рожден Ден на Джуджи-младша! Нека да расте здрава и щастлива, да радва мама и тате и само хубави неща да й се случват   bouquet  Hug!
Поли, да ти е живо и здраво името! Пожелавам ти щастие, усмивки и много любов!!! Ако можех да те видя, щях да ти ударя един целуфан по бузките  Hug   bouquet!

# 311
Реа, заповядай на рожден ден, гостин е връщам, торта има колкото искаш, а за вечерята сме на квартална пицария, значи и ядене ще има на корем.

Пол, този гаредроб, който го има сниман е разделен на 3. 3 врати и 3 отделения. 2 със закачалки и едно с рафтове и 3 чекмеджета, които ако тръгнеш да ги вадиш падат и се заклещват и нямат оправяне. Дръжките са разнебитени и ако дръпнеш по-силно обикновено ти остават в ръцете. Другия е като твоя. 2 врати, един голям прът за закачалки и 1 отделение с рафтове и пак 3 чекмеджета, там поне чекмеджетата не падат та ги ползвам. Обаче на този вратите не се затварят хубаво, все зее някоя, ако пък я затвориш плътно, няма отваряне, а как скърцааааааааат  ooooh! Абе отврат.Сигурно ви отегчих вече с моите оплаквания от ремонти, чистене и стари мебели, ама като само това ми е в главата.

# 312
ТОРТА

После може повече ако става Crazy.

Венче, целуфаните си ги искам пък Crazy. Hug Heart Eyes

# 313
Пол, айде да сменим тортите.

Уф, що се чувствам напрегната, все едно ще раждам тая вечер.

# 314
  • София
Поли, наистина съжалявам, че мога само виртуално да те прегърна, поздравя и целуна  Hug!

Ей, ама много хубави торти правите! Аз обичам да ям шоколадови и то от типа на Гараш, черния Романс... 

Хаяси, сигурно е от вълнение  Hug. Малката чака ли си с нетърпение празника  Heart Eyes?

Общи условия

Активация на акаунт