Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 855
  • 739
  •   1
Отговори
# 315

Ей, ама много хубави торти правите! Аз обичам да ям шоколадови и то от типа на Гараш, черния Романс...  

Хаяси, сигурно е от вълнение  Hug. Малката чака ли си с нетърпение празника  Heart Eyes?

Ще ви направя една черна като негър торта и ще ви я дам с мъжа ми да я излапате, че и той все черни торти иска да яде.

А дребната незнам колко разбира от празника си. Дала съм пари на детегледачката да заведе компанията (няколко дечица и детегледачките им) да се почерпят. Докато се наспи и аз ще се прибера и айде пак на заведение. И чак след това ще има торта и играчки. Предполагам, че ще има емоции, но до колко разбира.............незнам.

Сега се загледах в скайпа на Жу на скайпа пише Италия, дали не са заминали вече  newsm78  newsm78 newsm78 дано се обади скоро да разберем какво става.

# 316

Камче, ша стискам палци Hug? За к'во ако не е тайна Flutter?

Тайна, майна.  Mr. Green Важното е че всичко мина и за сега съм доволна. Благодаря ви за положителната енергия.   bouquet

Спрете с теЗ торти, може да има някоя бременна  Mr. Green Аз не съм ама само ми текат лигите тука.  Crazy

Чоч, коЙ тоЗ мъж е подписа, бре?  Thinking Не ти е чиста работата.  Mr. Green

# 317
Камче тоя в подписа на Чоч е един от турските сериали. Женките умрат за него  newsm78

# 318
Чоч, коЙ тоЗ мъж е подписа, бре?  Thinking Не ти е чиста работата.  Mr. Green
Серхан Яваш-играе в ролите на Харун от "Незабравима" и на Мендерес от "Клетва". МНОГО МЕ КЕФИ ТОЯ МЪЖ  :peace..................

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 14:52 от Чочиии

# 319
  • Пловдив
Пол, Честит Имен Ден! Здраве и късмет!

Хаяси, Честит празник! Здраве, радост и безгрижно детство на малката рожденничка!   newsm59

# 320
Серхан Яваш-играе в ролите на Харун от "Незабравима" и на Мендерес от "Клетва". МНОГО МЕ КЕФИ ТОЯ МЪЖ  Peace-веднага мога да изневеря на моя мъж с наго  Embarassed

Сакън, метИ Naughty! Имаше тук една Чилийка ако се сещате от Русе. Та нещо беше писала тук из темата и замоли после да и трият постовете и оттогава не се е вясвала ooooh!.

Джуджи, дай я таз Василия насам newsm22!

Гараш-че и аз бих хапнала, ама искам да се пробвам сама да си направя някой път Thinking. Купените не ми харесват много.

Венче, все съм се чудила като се видим с вас някой път, дали бихме се целували и прегръщали Thinking? На моменти получавам едни изблици на любов Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

Ооо, Бенджи, мерсиии  bouquet!

Пека едни интересни картофи и правя пита. Ако стане нещо, ще показвам. Камче, сори, ама предпочитам да станат hahaha.

# 321
Тедкоооо, здраси Hug!
Отивам в кухнята да се трудя Crazy.

# 322
hayasy,тая рецепта ми хареса и ако мнооого се постарая може и да успея да я направя знам ли newsm78Само това модерното сирене на всякъде ли го има и колко горе-долу излиза като цена цялата торта Crazy
polin_a,аз знам какви торти искам да направя, ама не мога, много ме изнервя това чудо,особено като не ми се получи ooooh!Последния път като се опитах да правя торта изхвърлих продукти за поне 10 лв. и от тогава съвсем не смея CrazyИначе за в близките 2 месеца трябва да направя 4 торти, да са приблизително евтини,по възможност с готови блатове или бисквити newsm78
Първата трябва да е без какао,че е за рождения ден на кучето и няма как и то да не намаже малко Blush
Втората за моя ден ден,аз лично обичам гараш,сочни торти,да не са със сухи блатове,обичам един крем дето е като за на баба еклерите Crazy
Третата е за мъж ми,нея ще я правя на морето,там има всичко необходимо в кухнята,но си мисля примерно от тук блатове за взема newsm78
Четвъртата за детето,така исках миналата година да му направя колички от горе,ама не става, некадърното си е некадърно Mr. Green
И да ти кажа,че имам само ръчен миксер,нямам сито,нямам форма за торта,абе кулинарен инвалид hahaha
А за декупажа на всеки го казвам-първо взимаш една салфетка и една ножичка и изрязваш 2-3 картинки и ако не се изнервиш значи е за тебе тая работа Peace
Реа,гудзи всъщност идва от гОдзила Mr. GreenКато бяхме малки на брат ми едно дете му викаше годзила и аз станах малкото гудзе CrazyИ до ден днешен той ми вика само Гудзи или Гудзилке, а аз на него Смотан, по имена не сме си говорили поне от 20 години CrazyИ хората много странно ни гледат като си говорим.Демек съм годзила на галено и с правописна грешка.А за боята ще я мислим като и дойде времето само свирни Peace
Кипра Маца,имам си една питбулеста лигла, дето скоро ще стане на една годинка,бебето на мама CrazyЕто я:
http://gudzy80.multiply.com/photos/album/4/4
Май не отговорих на всички въпроси, сори ако съм изпуснала някой Hug
Пак се олях....

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 14:22 от gudzy

# 323
  • Пловдив
gudzy, аз ще искам акъл за два стари скрина, ма по -нататък, ще пусна снимки...

Хаяси, на село има подобен гардероб, на 50г., но е много запазен, не скърца и не мирише...от масив е. Цветът е страхотен. Решила съм да си го взимам, много ме кефи...Няма даже нужда от освежаване, само от подмяна на дръжките...

Аз бачкам. Имам много работа. Края на месеца, приключване...ревизия...
Та само ще ви хвърлям по едно око кви ги вършите... Mr. Green

# 324
  • София
Поли, знам ли  Mr. Green!? На Джули, Ренката, Хаяси и Миленчето не съм налитала, но някак си е друго, когато знам, че сме от един град и ни е сравнително лесно да се видим.
Гузди, не си се оляла! Ние тук сме приказливки всичките, аз обичам да чета, като разказвате нещо.
Снощи си правих лакирах ноктите на краката и съм сложила между пръстите едни ярки гумени разделители, сещате ли се? После станах да си отреж пъпеш, ама пак с тия джвъчки на краката. Пък мъжът ми ме гледа и се напика от смях, а на финала каза, че съм приличала на Годзила, че и съм стъпвала като нея  hahaha!

# 325
Серхан Яваш-играе в ролите на Харун от "Незабравима" и на Мендерес от "Клетва". МНОГО МЕ КЕФИ ТОЯ МЪЖ  Peace-веднага мога да изневеря на моя мъж с наго  Embarassed
МръсТница такава.  Аз пък ако ви кажа кой винаги ме е кефил ще си умрете направо. Всъщност като се замисля на младини май ме кефеше, сега не знам вече. Thinking

# 326
  • София
Ааа, пльосна бомбата с ако ви кажа... и си затрайка, а, кажи, деее  Praynig! Аз харесвам Майкъл Дъглас - и на младини и на старини, всъщност, много харесвам тембърът на гласа му.

# 327
Ааа, пльосна бомбата с ако ви кажа... и си затрайка, а, кажи, деее  Praynig! Аз харесвам Майкъл Дъглас - и на младини и на старини, всъщност, много харесвам тембърът на гласа му.
Щот мЪ Исрам  Crazy Викам си то няма никой да види, ама.... Ей този  Crazy Crazy Crazy

# 328
  • Пловдив
Koй е този  newsm78? Харесва ми.

Гудзи, кучинката ти е голямо сладурче  Peace

# 329
  • София
И на мен ми харесва, щото не е някой захаросан мазньо! Ама и аз не го знам кой е  Blush?

Общи условия

Активация на акаунт