Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 835
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Mr. Green Този е барабаниста на Motley Crue и бившия мъж на Памела Андерсън.

# 331
  • Пловдив
Mr. Green Този е барабаниста на Motley Crue и бившия мъж на Памела Андерсън.

Е след този отговор още повече ми хареса  Joy

# 332
нИ го знам тоА мен, ама къв е БГ ли или?

АААААААААА гледам отговорила си..................не беше ли мн кльощав на П.А. мъжа? Ако е така - не ми харесва вече  Crossing Arms

# 333
Чоч, коЙ тоЗ мъж е подписа, бре?  Thinking Не ти е чиста работата.  Mr. Green
Серхан Яваш-играе в ролите на Харун от "Незабравима" и на Мендерес от "Клетва". МНОГО МЕ КЕФИ ТОЯ МЪЖ  :peace........................
МръсТница такава.  Аз пък ако ви кажа кой винаги ме е кефил ще си умрете направо. Всъщност като се замисля на младини май ме кефеше, сега не знам вече. Thinking
МръсТница съм си аз  Flutter

Чоч, коЙ тоЗ мъж е подписа, бре?  Thinking Не ти е чиста работата.  Mr. Green
Серхан Яваш-играе в ролите на Харун от "Незабравима" и на Мендерес от "Клетва". ......................
Сакън, метИ Naughty! Имаше тук една Чилийка ако се сещате от Русе. Та нещо беше писала тук из темата и замоли после да и трият постовете и оттогава не се е вясвала ooooh!.
ОК-ще помета  Peace
Извинявам се, че реших да споделя неосъществимите си мечти  ooooh! Crossing Arms

Чили много рядко пише и в другите теми, в които съм я засичала

# 334
Чоч, аз от грижа за семейното ти щастие го написах Crazy. Никой не ти пречи да мечтаеш, само мъж ти да не чете тук, пък то там не се знае Mr. Green.

Не си падам по такъв тип мъже като на Пам Mr. Green.

# 335
Хора, къде да търся компреса с извара. Нали беше за гнойна ангина?

# 336
Чоч, аз от грижа за семейното ти щастие го написах Crazy. Никой не ти пречи да мечтаеш, само мъж ти да не чете тук, пък то там не се знае Mr. Green.
Не си падам по такъв тип мъже като на Пам Mr. Green.
Аааа, той мъж ми няма време да кихне, пък камо ли да чете моите писаници у форумЪ  Peace

# 337
  • Пловдив
Хора, къде да търся компреса с извара. Нали беше за гнойна ангина?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=426634.msg15566901#msg15566901

Тук Миленка го е писала. Обаче не знам дали е за ангина, пише само болно гърло.
Малчо ли е пострадал?

И тук също: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=54567.msg13873777#msg13873777

# 338
Кукуригуууууууу!

Идвам да Фърля и аз една бомба!

Говорих с Жу. Праща ви много поздрави и целувки.

Аз пък съм фен на Шон Конъри и колкото по възрастен става, толкова повече ми харесва. Обичам гласа му и шотландския акцент.

Гудзи, само докато четях "първо взимаш една салфетка и една ножичка и изрязваш 2-3 картинки" и се изнервИх. Значи не е за мен тая работа. Маскарпонето е крема сирене струва към 8 лв. ама е 500 гр. Тортата грубо ми излиза към 25-30 лв. Ама да си призная честно не съм жалила средства, мисля, че можех и по-тънко да мина, ама нямаше сметана 200 мл. купих 500мл. купих Нутела, а имаше и по-евтини. Бадемите и те са скъпи, а можеш спокойно да ги пропуснеш, при това са ужасно много и ми остана повече от 1/2 та пакет. Украсата с цветенцата също е скъпа 3 лв. Но както и да е, нали е за джуджето и като няма с какво друго да я зарадвам, поне тортата исках да е хубава, а тя не е, ама карай догодина ще поръчам готова.

Пуснете ме да публикувам де.

# 339
Меси, Кипре.   Hug Ще го напрая довечера.
Не е малкия, слава Богу.  Praynig Този път е мъжо. Миналата събота ходи да се пличка на открития басейн, а то беше хладно и вчера реве имам Т. Днес лекаря му казал, че е гнойна ангина. Той разбира се пие АБ, ама продължава да мрънка и цял ден страда на дивана.  Mr. Green

# 340
  • Пловдив
Камче, щом е мъжът ти - накарай го да си прави гаргара с хладка вода и сода бикарбонат - страшно облекчава болката, а и отлепя налепите.

А Жу къде е, Хаясче? Заминала ли е вече, или се стяга?

# 341

А Жу къде е, Хаясче? Заминала ли е вече, или се стяга?

И аз се интересувам. Кажи повече деееееееееее Да и пратиш поздрави и да и кажеш , че и ние я обичаме  Hug Heart Eyes

# 342
Лелееее, дотърчах и аз Shocked ooooh!
И докато не съм забравила...
Хаяско, да ти е жива и здрава Жужито! Много късмет и успех по пътя й! Едно незабравимо детство изпълнено с много обич и усмивки!
 И да я нацелуваш много, много, много от всички виртуални лели, а на теб много ама много  Hug Освен, че тортата е чудесна, то на мен ми стига само факта, че таткото я украсява ooooh!, и детската стая е супер подарък за Жужи. Браво на вас! Жужи е късметлийка с родители, като вас!  Hug Hug Hug
Полинко, честит имен ден! Бъди здрава и мноооого щастлива!
Аз бих те напрегръщала и нацелувала / питай Джес/, но ако си с мъжО ти, НЕ /питай Реа/  tooth А сега ти пращам много виртуални с пожелание за истински един ден прегръдки и целувки Hug Hug Hug Heart Eyes
Стефи, какво става, дУшо? Драсни нЕкой ред от вкъщи, явно в работата НЯМА ВРЕМЕ...
Джес, викаш топнА гъзето в голЕмата локва Laughing
Вени, душицо, тук всички сме своего рода кукувици Mr. Green Затова сме си заедно hahaha
Гудзи, добре дошла и от мен welcome Страхотни творения, ей! Ще ни радваш душата и оЧото! От Младост си викаш... и аз ама от 2-ра част, Ренката и тя ми е комшийка... та може и среща квартална да заформим... аз щото съм много сериозна #Silly
Джулко, как си? Как е главЪта? Кво стана с гугутката, мари, отлетЕ ли? Що така съм се присетила за нея не знам Thinking Ама дали пък не те застрелях с "няколко" въпроса, а? Mr. Green
Дано, Жу, да има късмет всичко да се развие така, като искат! Стискаме им палци fingerscrossed И на тях и на семейството на Гери, дано скоро пишат.
Ками, закъсА ли го с болен мъж? Прати му много здраве от ВСИчКИ нас Laughing радвам се, че стават нещата, нищо, че не казваш за какво иде реч... изобщо не сме любопитни Naughty Mr. Green
Дали пък не се улях Thinking
А, да ви попитам... имаме ли човек от "Инспекцията по труда"? Много спешно ми трЕбе, ама да е наш човек Crazy

# 343
Те така си знаех   hahaha- Тедко ще седи, седи на клона и ще пусне ферман, ми тя е от сутринта там и чете ли чете.  Joy
НЕмам Тедко връзка, сори............

# 344
Ми малко трябваше да ви измъчвам, да видя колко сте льоьопитни (както вика джуджи).

Жу са в Италия. Работят в един гръцки ресторант, Васко не е с тях, гледа го свекърва й. Заминали са точно за 2 дни. Много добри условия. За сега Васко ще учи в Бг. Учат езика.

Тедико, Жу има молба към теб, да провериш евтините полети от Рим до Сф.
И каза да я посрещаш като пътува. Можела да си идва често, всичко било по-евтино от тук. Ако някой има поръчка да казва, ще донася каквото може. Купила си кутия цигари и й подарили колонки с камера за компа  Mr. Green Не можела да пита какво е и защо, защото не знаела езика, но казала "Gracia" усмихнала се и си взела подаръка. Много ни мислела и ви праща много поздрави и целувки.

Общи условия

Активация на акаунт