Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 801
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте ЛъВици Hug
Искам и аз да се присъединя към вас.Родена съм на 21 август.
Като чета описанията............все едно само за мен се пише Joy

# 376
  • София
Гудзи, то от снимките е ясно, че ни дете, ни куче мируват  Laughing! Тука, мисля, всички сме си признавали, че много викаме по деца имъже  Mr. Green! Отивам да ти гледам "срамуването"  Hug.

# 377

Ани, слез и кажи нещо повече за себе си. Simple Smile

на 30 год. съм,не смея да кажа вече почти на 31 год.,а за себе си какво да кажа,характер като вас............ Joy
иначе имам дъщеря,която е на 6 год..............слушат ме всички в къщи Laughing..........май не им е лесно,но не смеят да се оплачат и да накърнят гордостта ми Grinning,че като се се разфучааааа.............
добре,че мъжо везна,та не ми се впечатлява особено............само ми се чуди как от нищо мога да избухна и да направя проблем Grinning
аз все с ЕГН-то се оправдавам.............. Grinning Laughing Grinning

# 378
smile3532-много ме разсмя с голямото си ЕГН Joy

# 379
smile3532-много ме разсмя с голямото си ЕГН Joy
ааа да ама като се чувствам на 18 Winkда не мислиш,че ми е лесно да споменавам за възрастта Laughing

# 380
Ани, стара , стара не си много  Mr. Green аз съм по стара, нали Вени  Flutter Ама щом си имаш метод да те слушат - действай  Joy

Чоч кво правиш? Строй ли децата?

Нема да ви покажа от пред , че съм стрелян заек и съм с едни уморени очи............ мани, мани............, а и сама се снимах, и небеше лесно

http://prikachi.com/images.php?images/399/2278399o.jpg

Иначе що никой не каза, че днес се консумира пиле?  newsm78 а зпържоли ще ям със зелева саладка  Simple Smile Мъжа ми неразбра , че съм се клъцнала  Thinking

# 381
Даниела спи от 30-40 минути, а сега влизам да се къпя с Йоан и до 30 мин и той ще е в хоризонтално положение  Wink

# 382
п.п. Реа това май е Виталий Кличко, ето порадвай му се и тук Peace
http://3.bp.blogspot.com/_lLsdaCVk3Kk/R-r0ZvrQ8aI/AAAAAAAAOv8/N6 … liKlitschko05.jpg

Уауууууууууууу мой е, мой е  Twisted Evil Егати мъжа бе.
Женки видЕхте ли го без дрехи бре?

ППС Добре , че ми писа ЛС, да видя ППС, че нямаше , божке да го видя  Hug

Чоч значи после си наша  Grinning

# 383
  • София
............само ми се чуди как от нищо мога да избухна и да направя проблем Grinning
Абе това да не ни върви бонус с датата на раждане  Joy! И аз го умея до съвършенство  bowuu! За годините - да не чувам дума! Тука сме на по... осемнайсет  Whistling!
Рейче   Hug!
Гудзи, миналата година си купих всички коледни джвъчки за елхата именно покрай благотворителните акции  Hug!

Е, как 5 отговора, бре! Дайте да публикувам!

# 384
Ани, стара , стара не си много  Mr. Green аз съм по стара, нали Вени  Flutter Ама щом си имаш метод да те слушат - действай  Joy
Наборе, не сме стари, бре.  Crossing Arms В Христовата възраст сме.   Flutter
И що се яде пиле? Аз хапнах салата и се довърших с торта.  ooooh!
Ани, добре дошла и от мен.  Hug

# 385
Нема да ви покажа от пред , че съм стрелян заек и съм с едни уморени очи............ мани, мани............, а и сама се снимах, и небеше лесно

http://prikachi.com/images.php?images/399/2278399o.jpg
честита готина прическа........всъщност и цвета много ми харсева.........а моя мъж редовно ме пропуска след фризьор да ме комплиментира.................то пък други ще го правят Wink

# 386
Привет на новите лъвички Гуджи и Анни!  Hug Виждам, че при вас е весело!

Хая, много добре е станал ремонта и със здраве да го ползвате! Светличко, чистичко, чудни перденца!  Peace Прави са момичетата за дръжките на гардероба, смени ги и ще видиш как ще стане съвременен (а иначе си е много стабилен наистина, нали и аз си кютам такъв). Аз смених така един комод и на шкафовете в кухнята само дръжките и всеки ме пита нови ли са  Mr. Green

Ама пък какви торти сте сътворили, бравос! Мммм, и аз уж ги избягвам, ама...

Ммм, чудна смокиня си Рейче!

Докато се върна назад и 8 нови отговора!

# 387
  • София
Реа, страхотна ти е станала прическата! Даже по-хубава, отколкото си я представях, честно - не се подмазвам  Joy! А цвета освежавала ли си, и той много готин! Хич не съжалявай!!! Еее, начи, тва е положението, реколта 77-ми набор си е друго  Joy  Hug!И моя убавец никога не разбира кога съм се подстригала  Crossing Arms!

Ми аз нали съм кокошка, де да знам, че се яде пиле  ooooh!! Ние пак сме на картофи, задушени с копър и чесън  Blush.

# 388
Ми аз нали съм кокошка, де да знам, че се яде пиле  ooooh!! Ние пак сме на картофи, задушени с копър и чесън  Blush.
Joy hahaha
Вярно, бре, на Петровден пиле се яде, а и аз - същите картофки!

# 389
  • София
Миленче, ква стана работата... Големи лъвици, а на финала - кокошки  Joy!

Общи условия

Активация на акаунт