Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 760
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Знам, знам, просто е страшно като чуеш думата, нали знаеш?  Confused

Така е ама човек трябва да може всичко да преборва. Аз на тази тема свободно мога да говоря и не ме притеснява нищо, но съм свикнала .
ААААААААа забравих да ви кажа, че на 15.06 стана една година от миналато година  Joy

Леле хора стана обяд, ще отида да си избера нещо интересно за ядене  eat
Айде до после.

# 676
Чоч тази сутрин нещо си се покрила, кво правиш?  Rolling Eyes
Не съм се покрила-давам ви малко почивка от мен и моите сутрешни картинки  Wink
Пуснах поръчка на ЕЙВЪН миналата седмица и днес го разигравах малко Дядо Коледа..... Simple Smile, докато мъж ми беше цели 2 часа с 2-те деца в парка  Rolling Eyes

# 677
Ей ме на Crazy. Кой питаше за мен Hug?
Вчера забегнахме към Своге с моя, децата у нашите, но довечера смятам да си прибера Ник Heart Eyes. Преди това дано успея да си довърша довършителните работи Crazy.

Как са днес болните роднини? Надявам се, че всичко е изглеждало по-страшно, отколкото е в действителност Hug. Стикскам палци за бързо справяне с гадните болести Peace.
Джулке, малчо отпреди проблема с ваксината ли е така? Или след нея се почна Rolling Eyes? Дават ли ти някакво обяснение защо се случва? Много е стресиращо и за детето, и за вас, ужасно е Confused.

Джуджи, мъничката как е? Май и тя в дупка Thinking. Нали имаше РД. Нагушкай сладуранката Hug!

Норче, радвам се за кутретата, че сте им намерили нов дом Hug.И по-добре от малки и да свикват взаимно със стопаните си Crazy.
Тъкмо тези дни щях да те питам дали ходите на плаж и ти си писала. Crazy И все ми е било интересно тези, където живеят на морето, то ясно, че и на работа ходят, но дали ходят всеки ден на плаж? newsm78 Все си мисля, че ако бях аз, щях да ходя постоянно, ама сигурно само така си мисля Crazy.
Кой каза цикъл Mr. Green? Айде и аз у кюпа, ама не се оплаквам от моя, пу-пу, да чукна на дървена кратуна Crazy.
Чоч, не си го турГай толкоз, шА доде Laughing.

Венче, Мартуш у вас ли е, и строяваш ли го да чете книги Twisted Evil? Даянка ми е заявила категорично, че няма списък и затова няма да чете нищо Close. Казах - добре, щом желаеш да си цяло лято наказана в къщи Crossing Arms. Сега е у нашите до края на седмицата, но после я почвам Mr. Green.
Рени, нали знаеш, че тук си пишем всичко и не спирай само за това, че имаш проблеми Hug. Децата как са? Вили чете ли?
Гудзи, и ти забегна някъде Whistling.
Камче, ти като по-свободна ходиш ли на плаж с децата? Малчо как се държи там? Аз направо не знам как ще отидем с Ник тая година ooooh! ooooh!
Мастерче, а ти къде се губиш толкова време? Crazy И понеже много помня, ама не винаги Wink, та забравих - ние на тебе честитихме ли ти РД-то? Thinking newsm78 Ако случайно сме забравили - бой по кратуните #2gunfire.
Вий, мела си нещо Crossing Arms. К'во Crazy? И викаш моторите само на стационар ги караш, а Wink? Ама пък хубави снимки си правиш Crazy. И младежа, викаш, знае за нас Blush. Ехааа Flutter. Добре, че не знае бг, щото ако вземе и да ни чете глупостите тука, лошо ще му стане на човечеца hahaha.
Тедко, отпуска за теб няма ли? Моренце нещо, почивка Flutter? Стига бач и ти Hug.
Кипре, бързо справяне с проблемите в работата Hug. Ама знам, че е много гадно Confused. Чак не ти се ходи Whistling....
Бенджи, какво стана с отпуската - ще те пуснат ли? Ако не - пускай ги ти Crossing Arms. Теглиш им една дълга майна и си караш работата Crazy.

По-късно ще кача малко снимки от Черепишкият манастир. За съжаление снимахме с телефон, щото аз - "голямата фотографка" се оставих без ток във фотоапарата ooooh!. Имаше вътък само за 4-5 снимки Rolling Eyes.
Да се пооплача и аз малко сега. Имам проблем с очите. Ще трябва да ходя на лекар. И е супер наложително да не стоя на компа 3-4 дни Tired.

Дано не съм ви отегчила. Много Mr. Green.
Гуш и цун на всички Hug!

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 12:58 от polin_a

# 678
Джулке, малчо отпреди проблема с ваксината ли е така? Или след нея се почна Rolling Eyes? Дават ли ти някакво обяснение защо се случва? Много е стресиращо и за детето, и за вас, ужасно е Confused.

Полке, аз говоря за големия ми син.
При него проблемите с ГДП (Горните Дихателни Пътища) почнаха още на 2 месечна възраст.  Sad
И до ден днешен му е слабо място.
Ама така ще е, като се бодат недоносени на конвейр, а аз съм била тъпа овца и съм се доверявала.
  Tired  Crossing Arms

# 679
Пол голямо писане си му написала.  Joy
Иначе ако питаш мен аз изобщо не ходех на плаж до преди миналата година. Не съм му фен. Смятам , че слънцето е вредно за кожата и организма като цяло и несмятам да си сменям мнението по - никакъв начин. Но след миналогодишната "случка" ( от едно бягам то др ме стигна  Mr. Green ) си казах: "Майната му, ще ходя на плаж па каквото ще да става  Crazy " Е разбира се пазя се усърдно мен и околните с 50+ фактор.

Наядох се  Heart Eyes

# 680
  • София
Пол, привет  Hug! Нали съм ти казвала, че на нашите вилата е на 2 км. от Своге. Знам го Черепишкият манастир, там е голяма красота!
Детето от снощи си е при нас за малко и в момента упорито ме отбягва из стаите на апартамента, защото като се засечем някъде, го карам да се изкъпе, да чете и да решава задачи  Mr. Green
Одеве минах покрай библиотеката на нашето читалище, но бяха обедна почивка, иначе щях да го запиша, защото не всички книги от списъка ги имаме... друг е въпроса кога ще ги прочете  ooooh!!

# 681
Кипре, ей сега чувам, че там има станция на ВМИ. Ама то щом е станция, условията са си еднакви. Ние сме се записали от 16.08.

Джулс, дали няма да го израсте това. Мойта кума имаше проблем с щерката, правеше и такива пристъпи обаче при тях се установи някаква алергия от пух. Смени възглавницата и се оправиха нещата, но вашето определено не е това. А пък моя братовчед като бебе е бил много болнав и до сега се пази от сладолед и студени неща, но поне пристъпите ги няма, нейде към пубертата май спряха (само, че незнам дали да такива, защото им викат "псевдо Круп")

Пол, дребното е добре. Да си призная честно аз на тия дупки им нямам вяра. И все си мисля, че понеже си го мислим и за това ни се случват такива неща.

Реа, аз съм същата с 50 + задължително, моя мъж ми се сърдеше, че отишъл на море, а се върнал по-бял заради мен, щото съм го мацотила с висок фактор.

# 682

Камче, ти като по-свободна ходиш ли на плаж с децата? Малчо как се държи там? Аз направо не знам как ще отидем с Ник тая година ooooh! ooooh!
К'во ти свободна, от както майка е в болницата, грам свободно време нямам, че съм и с двете деца и все с мен ги мъкна.
До сега за тази година съм ходила само веднъж на плаж, ама то и времето е смотано - все вали. Да ти кажа честно не обичам да ходя на плаж. Преди да, ама сега трябва целия катун от къщи да изнеса, кофички, лопатки, пояси, басейн, 5-6 хавлии, вода, нещо за ядене и т.н и т.н и то само за час два и после обратно. Ами направо не ми се занимава.  Whistling Не че пак не ходим, ама не е често.  Mr. Green Иначе Калоян миналата година го водих само два, три пъти, че беше много малък, а тази година май му беше кеф. Плацикаше се в басейна и май го е гнус от пясъка, защото иска постоянно да му бърша ръцете.

# 683
Пол, какво ти стана на очите?

# 684
  • Пловдив
И брат ми беше с псевдокруп, израсна го  Peace.

Хаяс, ако изобщо ходим тази година, ще гледам да е тогава. Ех, колко хубаво би било да се видим  Hug.

За изгарянето и аз съм много зле. Никой не вярва, като се върна от море, че изобщо съм ходила  Mr. Green. Ми как да личи, като не се подавам изпод чадъра + здраво мазане. Иначе се надявам тази година да редуцираме багажа за плажа, щото моето диване изобщо не излиза от водата и не виждам смисъл да мъкна целия панаир за тоя дет духа  Whistling

Полин, нещата се поуспокоиха, благодаря за подкрепата.

# 685
Джулс, дали няма да го израсте това. Мойта кума имаше проблем с щерката, правеше и такива пристъпи обаче при тях се установи някаква алергия от пух. Смени възглавницата и се оправиха нещата, но вашето определено не е това. А пък моя братовчед като бебе е бил много болнав и до сега се пази от сладолед и студени неща, но поне пристъпите ги няма, нейде към пубертата май спряха (само, че незнам дали да такива, защото им викат "псевдо Круп".

Знам ли и аз, дано го израсте.

Ох, реших - ще ядем кИбаПчИтЪ, пържени картофки и лютеничка за гарнитура.
Днес не съм на кеф да готвя манджи, кой не му харесва - да стои гладен.
А, забравих - мама се прибира или довечера или утре.  Party
Ако не течах така, с кеф щях да шибна две бири с комшийката.
 Mr. Green

# 686
  • Пловдив
Не се кОси, Джулс, току-що ометох 2 кебапчета с бира - бирата я посвещавам на теб, трябва да си помагаме  Joy

# 687
Мацо, а дано се видим. Наистина ще бъде хубаво.

Джулс, шибни и един шоколад с биричката. А пробвала ли си с вит.С. Да ти кажа моя мъж как обича бира с шоколад или тортичка (шоколадова).

Аз да ви кажа точно заради тоя панаир дет' трЕбе да се мъкне на плажа не обичам да ходя на море, с дете пък още повече. Вместо да почивам, аз ще се прибера по-изморена.

# 688
  • София
Панаира го мъкне милото... той и детето мъкне, де  Blush. Когато ходим на море с нашите кумуве, обикновено женската част сме станали първи и се евакуираме на плажа, оставяйки мъжовете да се оправят с децата. Те ги водят на закуска, надуват им всичките топки, пояси и боклучаци и идват при нас. В края на почивката, целия хотелски персонал гледа мен и кумата с презрение, а мъжете ни - със съжаление, че са случили на такива жени  Joy. Но пък на плажа се чуваме само ние двете! Добре, че децата ни са с еднакви имена, което не пречи постоянно една от нас да врещи "Мартиииии, върни се веднага тука, чеееее...."  hahaha.

# 689
Пак сте изписали света и мира  Laughing

Като гледам половината прайд сме цъфнали кат майски рози   bouquet ( е няма рози в емотчетата пък сега Crazy )

Джулс, всичко ще мине и замине Hug И покрай свеки, и малчо ще израсте задухите  Hug

Ренка, надявам се че и при вас лека полека всичко се нормализира Hug

Полиии, изписа форумО бе жена hahaha Много съм бърза с моторите.... като реша да си правя снимка на тях  Whistling

newsm75

А, Пол,  newsm78 какво за очите?

Панаира с кофичките - вече се взимат само ако Гергана си ги носи. Иначе ги зарязвам където сваря и хич не ми пука. Поне по-малко глупости за мъкнене. Ако иска да има - носи. Ако не - сори  Naughty Не че раницата с хавлиите и прочее е по-малка  Mr. Green ама....

А пък книжките..... имаме 5 за лятото..а сме минали само 5 глави на Пипи...  Crazy Кога и как ще стане.... мъчна работа  Confused

Бегам, че ша ме гонят с пушка вече  hahaha

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 22:14 от wee.jess

Общи условия

Активация на акаунт