Отговори
# 105
  • София
Аз не мога в петък - ще ходим на празника на Етрополските зетьове  Mr. Green.
Ако свирите сбор другата седмица съм ОК, но без понеделник и сряда  Embarassed

Ним права си  Peace Hug, детето е най-важно. Дано го израсте скоро Симона.
Клеми да същия имот за който говорихме  Peace. Ехо мерси за пожеланията  Hug

Ей тва мъжо с тия концерти, от нямане кво да правя си направих фейсбук  Crazy, а се бях заинтила да не си правя профил, че като се закрастя с нещо и......... ooooh! и без туй нямам време за нищо  Tired

# 106
  • София
Ноем и Стуцка (Ренката) да докладват за концерта!  Party

Викс, със здраве да ползвате вилата!  Hug Срещата тогава да я направим в събота там, а?  Thinking Mr. Green

# 107
УАУ! Досега България не е виждала такова шоу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Изкъртиха ми се бушоните  Crazy Crazy Crazy

В събота ме няма  Crossing Arms

# 108
  • София
Направих една седмица в офиса и пак вкъщи. Малкия се събуди с хрема и кашлица.  ooooh!
Нищо сериозно не е, но не мога и да го пусна на ДГ. Направо ми идва да крещя вече.

# 109
Ей тва мъжо с тия концерти, от нямане кво да правя си направих фейсбук  Crazy, а се бях заинтила да не си правя профил, че като се закрастя с нещо и......... ooooh! и без туй нямам време за нищо  Tired

дай линк към профила Simple Smile

# 110
   Привет!  Simple Smile

Селма да не се спотайва и да се отчита всеки ден Wink
    Мерси,че се интересуваш Барби!
    Малко ми е странно състоянието....Миналия път бях настроена много позитивно.Имах някакъв оптимизъм,спокойствие,че всичко съм уговорила и организирала,както трябва,че си имам добър лекар в добра болница и всичко ще мине чудесно.
    Сега ...... Съм в едно неприятно напрежение.Изобщо не мога да се отпусна....Все си мисля,че трябва да държа всичко под контрол:да не тръгна прекалено рано към болницата,да не позволя да ми правят излишни процедури или манипулации,да се боря за присъствието на таткото,ако някой от персонала вземе да се опъва и т.н.,и т.н.....
     През това време,какво ли ще прави Алекс,със кой ли ще стои,дали ще е здрав,дали ще е послушен?

А и вкъщи е една лудница:нови мебели,разтурване на багажа,прах,боклуци..... Crazy Crazy Crazy
     Уф!Дай БОже само всички да са живи и здрави!  Praynig

# 111
  Лила,посочих ти грешно заглавие на книгата на Дипак Чопра.Тази ,която имах предвид се казва "Изцелението" (а не "Съвършеното здраве")  Peace Извинявай. Embarassed  Simple Smile

# 112
Гали, честит рожден ден! Здраве, късмет, да те слуша мъжО и децата! Весел празник!
Селма, и при мен беше сложно с гледането на Софи (кой, къде, как) , свеки -куку, къща недовършена (и все още не  Crazy )Но всичко се нареди по най-най-добрия начин, дори по-добре от колкото си го предтсавях в най-оптимистичния вариант  и съм сигурна, че и при теб ще е така. И аз имам дарк периоди!Мисли положително! Ако се навиеш за трето мога та те поканя да раждаш вкъщи!  Laughing Тука правят всичко възможно за да не отидеш в болницата.  hahaha
Виск, честита вила!
За концертите -завиждам НЕблагородно! Особено за Металика.

# 113
Ако се навиеш за трето мога та те поканя да раждаш вкъщи!  Laughing Тука правят всичко възможно за да не отидеш в болницата.  hahaha

О!Бих го направила още сега,ако имах условия за това.  Rolling Eyes
   Благодаря за позитивния заряд!  Hug

Честита причека на Ивонска!
   Честита вила на Викс!
   Със здраве и любов да си ги ползвате!   bouquet

# 114
Гали,честит рожден ден!Бъди здрава,щастлива и обичана!   bouquet  bouquet  bouquet

# 115
  • Варна
Ноеми, много се радвам за хубавата новина! Лека бременност ти желая и здраво и послушно бебче на финала!  Hug
(не бях чела 2 теми назад, но бях убедена, че ще има за какво да се похвалиш)
Елина, честито и на теб!
Дали още някой няма да се похвали скоро?
Цвета, Ним, много ви се събра! Дано се стабилизират нещата и да няма повече пристъпи!
Вики и той е на лекарства за астма (бях убедена, че е алергия към фъстъци, но от теста излезе, че не е, може би все пак има и алергия - към консерванти или друго, защото след всяко ядене на вафла или суха паста прави криза). Изписаха му Ефира и имуностимулант, като се надяваме да надрастне проблема.
Някой беше питал за операция на третата сливица (мисля Мими). Ние правихме и не е страшна. Но при Вики нещата бяха станали много зле - освен, че стоеше с отворена уста, нощно време не спираше да кашля, а и често боледуваше. Като му я диагностицираха, пихме 6 месеца хомеопатични хапченца с надеждата да намалее сливицата, но при Вики нямаше ефект.
Имаше въпрос и за делфинариума. Препоръчвам го с 2 ръце. Вики много обича да ходим на сладкарницата там - има подводно наблюдение.
Ивонска, честита прическа! Надявах се да пуснеш снимки, но уви Simple Smile.

# 116
Благодаря ви момичета!!!
Да ви се връщат на всички хубавите пожелания!

Селма - само спокойно! Всичко ще е наред, не се притеснявай   bouquet
Ноеми - честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая и здраво бебче на финала! Hug
На ходилите на концертите завиждам истински - така се канех и даже бях организирала всичко, но се случиха непредвидени неща и уви - не можах да отида  Cry
Ним, Цвети - дано всичко вече е наред с дребусите  Hug

# 117
Гали, честит рожден ден! Бъди жива, здрава, щастлива, обичана и винаги усмихната.

Ноеми, прекрасна новина. Лека бременност!

# 118
  • София
Гали, честит рожден ден!   bouquet

Аз
тия дни съм го ударила на уволнение.  Embarassed  От понеделник ще си имаме нова шефка и сега мързелувам като за последно! Whistling

Селма, към коя болница си се насочила? С избор на лекар или при дежурния екип?

# 119
  • София
Гали, честито! Много хубави емоции ти желая!  Hug

Утре с Рени мислим да си проведем срещата въпреки липсата на мерак у повечето от вас!  Wink Но ще е в нашия район - Виктория на България, Китайския или друго тук, наоколо... Ако има желаещи - да казват о'време!  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт