Отговори
# 120
Селма, към коя болница си се насочила? С избор на лекар или при дежурния екип?
   Окръжна болница,с избор на лекар.  Peace

# 121
  • София
Гали, честит рожден ден! Весело изкарване!!!
Отпочнахме се раците! Mr. Green

Иво ма, желамие имаме, реална възможност нямаме. Нищо де, след седмица може на ново да викаме събор.  Laughing

Селма, кой ще гледа Алекс докато раждате с таткото?

# 122
Здравейте и от нас.
Гали честит рожден ден - здрави и послушни деца ти желая, за да имаш повече време за себе си  Simple Smile
От вчера времето се скофти, а от там и двете деца . . . забавленията им са наш гпъб с татко им  Twisted Evil Ходихме до Делфинариума, но представление не гледахме - трябваше да се редиме на луда опашка поне два часа, за да вземем билети за последното шоу  Shocked Тъй или иначе видяха делфините от сладкарницата  Simple Smile След това решихме да се разходиме до Балчик, но такъв дъжд ни заваля по пътя, че накрая стигнахме само до Аладжа манастир, който е една много красива и спокойна местност.
Утре живот и здраве си тръгваме към дома. Относно среща - определено ще мога след 29-ти, че преди това паричният ми поток няма да издържи  Rolling Eyes
ПП - и тримата подсмърчат и кашлят ...

# 123
Селма, кой ще гледа Алекс докато раждате с таткото?
    Засега имам уговорка с моята кума,която живее сравнително наблизо.

# 124
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Концерта снощи беше МЕГА ЯК!!!!   superuu  superuu  superuu  Рамщайн направо разцепиха мрака в буквален и преносен смисъл!!! Днес цял ден правихме разбор на концерта с колегите (преди малко и на бира със Сту, ей, пропи ме таз жена  Laughing) , та още ме държи еуфорията! И на следващия ще отида, ако ще и в Африка да е!!!  Peace (ама там вече ще сгащя Кристоф все някак  Embarassed    Heart Eyes)

Мила ми Селма, не се притеснявай за раждането! От определен ъгъл погледнато, колкото и да се притесняваш, не можеш да промениш нищо. От друг - настрой се позитивно и така предизвикай позитивните сили! Всички сме с теб!  Hug Heart Eyes

Вики 76,  Wink Hug

Елина, как си, мацко? Леко ли минава?

Ние утре пътувам към Албена. Времето не е много за море, но поне не сме на работа!  newsm44

# 125
  • София
Айде, Ноемке, лек път и хубава почивка!  Hug

Аз съм на една особена вълна, която ме "отнесе" последователно при прекрасната Селма и една друга любимка - Лила.  Heart Eyes Много тонизиращо ми се отразиха и двете...  Sunglasses Благодаря, момичета!  Hug

# 126
  • София, Лагера
Мерси, Ив!
Не мога да се сдържа, поздравявам ви с любима песен (която снощи за съжаление не изпяха  Sad)

http://www.youtube.com/watch?v=rtqthbLo0Qk&feature=related

# 127
Гали, честит рожден ден  Hug Здраве и послушни момци  Laughing

И на следващия ще отида, ако ще и в Африка да е!!!  Peace (ама там вече ще сгащя Кристоф все някак  Embarassed    Heart Eyes)

Бе май ще е в Перу  Thinking Да взимам ли билети  Rolling Eyes

Вииииииикс, кога ще поливаме вилата, че нещо гледам не си споменала  Mr. Green Честита да ви е и много спокойствие да намерите там  Hug

Аз съм на една особена вълна, която ме "отнесе" последователно при прекрасната Селма

К'ва торта имаше  Crazy

# 128
Нямам време да ви навестявам но не се стърпях. Сту, Ноем супер яко беше, да!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C34MsVuxfOA&feature=autofb

Ноем, честито! Леко бременеене Simple Smile

# 129
  • София
....
Аз съм на една особена вълна, която ме "отнесе" последователно при прекрасната Селма

К'ва торта имаше  Crazy

Имаше изкушения, но не от нейните - беше разходила красивата си бременност до НДК.  Wink

О, Нинище, как си?  Heart Eyes

# 130
  • Русе
Гали, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов ти пожелавам  Hug

Ноеми - добре съм, както бях писала, единствено вечер чувствам леко неразположение. Избягвам да вечерям, карам основно на плодове и зеленчуци и си почивам.  Пожелавам ви приятна почивка и лек път! А сигурно ли е 2-рото момче  Rolling Eyes  ( онзи ден, като излязох от прегледа Иво ме пита - "Какво каза д-рката момиче ли ще е?  Laughing )

Селма - с теб сме  Peace

# 131
  • София
...
Ноеми - ....... А сигурно ли е 2-рото момче  Rolling Eyes ....

Вървят залагания по тая тема!...  Whistling Там сме вещици vs. лекари...  Mr. Green По няколко сме във всеки отбор!  Mr. Green

# 132
Ноеми,преди да видя линийката ти "проракувах",че в случай,че си заченала април 98%-момче!И сега гледам -момченце.Ама лекарите ли го потвърдиха или имаш такъв майчински инстинк.
Ели,ако искаш прати ми на лични рождена дата и година и месец на зачеване да "хвърля боба" Joyкакво ще е!Ако искаш разбира се! Wink
Ив,честита ти прическа!Със здраве да си я ползваш и само положителни емоции да ти носи!  bouquet
Викс,честита ви виличка!Само прекрасни неща да ви се случват там.Много любов и топлина!  bouquet
Селма,успех миличка в случай,че изпусна нещо!Пожелавам ти от сърце много бързо,лесно и безболезнено раждане!Прекрасна,жива и здрава принцеса!Странното е,че както и Мопси ти е казала и аз бях "обладана"от такива мисли и чувства седмици преди да родя Дая.Толкова се притеснявах,дали ще отида на време,кой ще гледа Алек,кога ще се случи?Накрая взех,че преносих и ме взеха в болницата.Мама беше дошла да гледа Алек и всичко си се подреди както трябва.Без изобщо да го бях измислила точно така!Така,че наслаждавай се на прекрасната си бременност и не се измъчвай от лоши мисли !  bouquet  bouquet  bouquet

# 133
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАЛИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ И БЛАГОСЛОВЕНИ ДНИ!!!НАЗДРАВЕ!!!

# 134
Влизам с молба за много положителна енергия днес - следобед или вечерта ще ви кажа защо ми е била,но сте ми нужни много днес.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт