Отговори
# 210
Аз тактично отбягвам срещи с такива деца СелмаКолкото и да са ми приятни родителите им Mr. GreenДори от скоро с една от най-близките ми приятелки ограничих срещите защото детето й е "фурия".Разхвърлянето не ми пречи толкова колкото лошите думи,насилието над децата ми,лошият модел на поведение и не на последно място-безхаберието на родителите! Не,че и Алек е един послушен и добричък но се стремя да се вслушва в мнението ми,и да предусещам нплановете му.
Голямо  Hugза всички болни дечица.И бързо оздравяване!
Стилияна,на кое море отивате?

За всички които искат да им "хвърля боб"за бъдещите им наследници Simple Smile трябва да ми изпратят рождена дата и година само на жената.А ако са заченали вече и месеца на зачеването!И нека това да става на ЛС за да не натоварваме останалите!  bouquet

# 211
  • София
  На колко годинки е въпросното детенце,Ив?

4 месеца по-малко от Шош

# 212
  Може да не е изпуснато все още?  Thinking

# 213
  • София
  Може да не е изпуснато все още?  Thinking

Може... но изглежда безнадеждно. Нищо не му влияе и не го плаши - пълен потрес, повярвай ми.  ooooh!

# 214
   Оххх.......Това ми прилича на маркери от аутистичния спектър.  Tired

# 215
Ив, може би имат нужда от консултация с психолог, прилича ми на хиперактивност. СИгурна съм, че най-вероятно си посъветвала майката за тази стъпка  Peace

Имам молба към вас момичета.
При нас имаме настанена майка, с прекрасно момиченце на две годинки, а миналата седмица роди момченце. Имаме нужда от типични бебешки неща - помпа за кърма, стерилизатор, дрешки за бебчо, шишета, биберони. За каката вече занесох дрехи и обувки от Ева, но за бебчо нямам нищо, защото всичко съм раздала. Утре ще нося от моите дрехи и обувки и за майката, че и тя милата е с едната блуза на гърба си.
Също така имаме още няколко момичета, които в близките месеци ще родят, а са в не особено добро положение, така че и за тях ще имаме нужда от какво ли не.
Молбата ми е ако имате нещо, което смятате, че може да дарите - ще сме благодарни и признателни. За съжаление, бюджета ни е къс и имаме нужда от дарения в този момент.

# 216
  • София

Мне. По-скоро е лоша бременност с много нерви и отрицателни емоции, преждевременно раждане със секцио/кувьоз, гледачка-угаждачка и турбо презадоволяване.

Ели, разкажи за тези майчета.  Rolling Eyes Защо са при вас? А после? А децата?  Rolling Eyes

# 217
Да докладвам - Ая се е урЕдила с катарална ангина  Crazy Ще си я лекуваме на морето  Laughing

Стилияна,на кое море отивате?

Отиваме в Равда, защото трябва да си вземем Биш от лагер  Laughing
Селма, ако родителите НЕ предприемат никакви действия да си кротнат детето, да ме прощават  Naughty Ще се виждаме, както казва Ива, по женски.

Ели, аз всичко давам на две девойки след Ая, така че няма как да помогна  Confused Успех с всичко  Hug

# 218
  • София
Да докладвам - Ая се е урЕдила с катарална ангина  Crazy Ще си я лекуваме на морето  Laughing
...

И аз днес придобих 5 дни болничен, защото шошовата Т била в резултат на... херп ангина!  ooooh! Tired Ама, дано не се разболее, де - от събота не е вдигал Т, която да усетя (аз нали не меря...) Не кашля, няма сопли...  Rolling Eyes

# 219
  • София
И аз пласирам всички дрехи, нямам едно боди останало вкъщи.  Crazy

Не се обаждам по въпроса с щурите деца аз, моите са подобаващо такива. Правя забележки, но понякога това означава да го правя нон стоп и въобще само да се карам и крещя. Нито една крайност не е добра. Освен това, като непрекъснато се караш, забраняваш, възпираш и децата се невротизират още повече.

# 220
И аз днес придобих 5 дни болничен, защото шошовата Т била в резултат на... херп ангина!  ooooh! Tired

Тази диагноза я слага нашата докторка за зачервено гърло. Хич не разбирам защо използва такова стряскащо заглавие  Thinking

Да им минава бързо на дечковците  Hug

И аз нямам нищо бебешко запазено. Всичко раздадох.
Дано се намерят, Ели!

# 221
  • София
Не знам, Андж, но на гърлото се забелязват нещо като гнойни пъпчици...  Rolling Eyes Слава Богу, съвсеееем ограничено, но предполагам това е проявлението на вируса "херп ангина"  Rolling Eyes Сту рече, че щом не е вдигал Т от събота, разминало ни се е! Да бъде както Сту казва!  Whistling Laughing

# 222
  • Варна
Ау, Ивонска, като прочетах за херп ангина и ме втресе.  При Вики (миналата година кара такава), цялата уста, де що има лигивавица беше на "ахтички", не можеше дори вода да пие. Ангини е карал много, но тази беше брутална. Дано при вас не е това, а си е обикновена ангина.
Ним, Симонка как е? Намаля ли кашлицата?

# 223

Мне. По-скоро е лоша бременност с много нерви и отрицателни емоции, преждевременно раждане със секцио/кувьоз, гледачка-угаждачка и турбо презадоволяване.
   МОже,може.....Вие се познавате все пак....

Тъкмо влизам да питам ,как е Шош  виждам,че не е особено добре.... Confused

Стилияна,каква е тази "катарална" ангина?За първи път чувам.... Rolling Eyes

Дано ви оздравяват по-бързо мъниците (и моят Алекс също,че и той нещо се бави....).  Praynig Hug

# 224
Един от видовете ангина - ангина катаралис.
Като бяхме ученици редовно някой носеше фалшива бележка с тази диагноза и се бъзикахме, че е ангина шмекералис  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт