Отговори
# 195
  • София
...
Оф, Ая тая сутрин пак ми вдигна Т. Легна си чисто здрава, а се събуди със запушен нос и Т. Мамка му!

Шош снощи, привечер, вдига Т няколко пъти, лочи вода здраво, а днес поспа до към 9,30 и ... сега изглежда здрав, има апетит...  Thinking Бах случая!  newsm78

# 196
  • София
...
Оф, Ая тая сутрин пак ми вдигна Т. Легна си чисто здрава, а се събуди със запушен нос и Т. Мамка му!

Шош снощи, привечер, вдига Т няколко пъти, лочи вода здраво, а днес поспа до към 9,30 и ... сега изглежда здрав, има апетит...  Thinking Бах случая!  newsm78
Ма не им давайте да се целуват с език, бе! Mr. Green

Егати вирусите, егати времето! Дани все още е с хрема, вече трети ден. Утре мисля да го зашия на ДГ, че ...

# 197
  • София
...

Ма не им давайте да се целуват с език, бе! Mr. Green

...

Ми, те стилиянините щерки кат майка си - не мож ги оварди!  Crossing Arms Чудя се дали да не държа Шош настрана, че ако са палави кат майка си, па Димитър (баща им) е ловец - ще ми иде зян детенцето някой ден!  Mr. Green Joy

# 198
Мъжете хич не са несръчни, само понякога им липсва ентусиазъм.
    Самата истина!  Peace

Ели,гордеем се с теб!  Hug

За тестовете.....При моята майка само за средната сестра се е познало,че ще е момиче.Другите 2 навсякъде излизат момчета.  Crazy
  Ива,може и вашето да е вирус.И Алекс е така,променя се през няколко часа:здрав/болен,болен/здрав...

# 199
Ми, те стилиянините щерки кат майка си - не мож ги оварди!  Crossing Arms Чудя се дали да не държа Шош настрана, че ако са палави кат майка си, па Димитър (баща им) е ловец - ще ми иде зян детенцето някой ден!  Mr. Green Joy

Стилиянините щерки не са палави, но красив и дори целомъдреният Шош подвива коленца пред тях  Flutter Flutter Flutter

Ние УЖ във вторник пътуваме за морето, та Ая трябва да е на крака дотогава  Naughty

# 200
Ужас - отчетната заприлича отвякъде на кошмар  Confused Явно пиенето е малко  Whistling Ние се завърнахме благополуно от молето, имахме щастието да хванем четири хубави дни от общо шест и сега започваме да се оглеждаме за септемврийска почивка, извън Бг - не а друго, а за да отидеме двамата сами, в другия случай стигнах ме до извода, че ще водиме диванетата с нас, а това не си е почивка  Crazy Единият имаше навика да се вози сам на асансьорите, че му хресвала гледката от панорамния  ooooh! Малкият пък, трябваше да развиваме след него невероятни скорости, че много му харесваше "мо`ето" (разбирайте басейна) и не отчиташе факта, че не може да плува  Crazy
Относно депресията - гледам да не си оставям свободно време да мисля, че сигурно бая депресивно ще ми дойде. Живота така ме завъртя, че не мога да се огледам около себе си, не мога да намеря време за приятели, а напоследък и а децата ми, което вече е лошо  Hug
На всички болнички пожелавам бързо оздравяване  Hug
Клемсо за теб ще поема лична грижа да пиеш само студени, изпотени напитки, които действат релаксиращо, антидепресантно и не са опсани за кожата, а и влияят благотворно на семейните отношения  Mr. Green
Мони каква информация ти трябва, за да ми кажеш, че и трето да имаме пак ще е момче  Rolling Eyes

# 201
  Манана,честито завръщане в София!Дано септемврийската ви почивка е по-отпускаща и по-зареждаща с положителни емоции от тази!  Hug

Къде ли се губи другата ни русенска гордост Рали-М?  Thinking

Стилияна,бързо оздравяване за Айчето!  Simple Smile

# 202
Привет !
Клеми, много добре действа - за белези /дано няма/ един крем - Спасатель се казва. След първото секцио с него мазах белега - беше се заличил почти... Но дано не ти се налага  Hug
На болните - да оздравяват по-скоро   bouquet

Да се отчета и аз- племенника ми беше на гости - на 4 години , заедно с майка ми, баща ми  - абе всички. За 3 часа успяха да овършеят всеки мм от къщата, да изкарат всички - дори  и прибраните играчки, строители, кубчета - каквото се сетите - всичко беше разпиляно навсякъде и най-подходящите бутаха в коша на бебето  ... До един момент се нервирах и крещях, после ги оставих да правят каквото искат - само да не се избиват ... Какво ме чака ...

# 203
monny, с какви тестове изчисляваш пола на детете,изчисли и на мен, и ако се падне да е момиче ще започна с бебеправенето още веднага Mr. Green

# 204
   Уфффф,Гали ...... ooooh!
   Това ми напомня ситуациите,когато при нас идват едни познати с 5-годишното си момиченце!Ваденето на играчки въобще не е проблем,поне за мен.Но като започнат едни отвратителни лиготии,замерване с пантофи или тежките играчки над масата с ядене,писъци,бой...!И всичко от детето,което вече съвсем добре осъзнава,какво прави......  ooooh! ooooh! ooooh!

А Алекс  копира всичко.  Crazy Родителите на момиченцето изобщо не реагират и аз само го тормозя(своя син,де)  да не повтаря след нея еди какво или еди какво си......
    Не че Алекс е много послушно дете.  Rolling Eyes Но в такива моменти,когато към всичките му подробности на поведението се прибавят и още куп истински безумия,направо откачам!

Добре,че въпросните хора не са ни нито роднини,нито кумове и можем да си позволим да не се виждаме кой знае колко често.  Laughing
   На вас ви е по-трудно,Гали.  Confused

Между другото...... Thinking Често ли се сблъсквате с такъв тип проблем(вече питам всички  Simple Smile )?
   (Ние го имаме само с въпросното семейство.....)
   И как се справяте в такива случаи?

# 205
  • София
Селма, има само едно такова дете около нас (не е на съфорумка!  Wink ) и се виждам с майка му ... по женски!  Sunglasses За Шош беше истинско изпитание да гледа как "гостенчето" руши апартамента, а аз бях сигурна, че няма да стимулирам такива приятелства!  Crossing Arms

# 206
Селма, в обкръжението на Ева засега няма такива дечица, но и много малко от момичетата (семействата), които бих поканила на гости имат деца, а тези, които имат са още бебешоци.
Ако нещо подобно се случи навън, с деца, които не познаваме, Ева сама се дистанцира. Не се вписва и не й харесва в компанията на по-буйни и палави деца (никой да не се засяга, моля)  Hug

# 207
а аз бях сигурна, че няма да стимулирам такива приятелства!  Crossing Arms
    Ами....Какво друго да се прави.. ..  33uu

Аз се чудя на нереагиращите родители....И Алекс е дете,което яде много критики от околните(и повечето от тях уви са основателни),но където и да сме,съм плътно до него за да го възпирам колкото мога от всякакви бели (с думи ли,физически ли).

Ева сама се дистанцира. Не се вписва и не й харесва в компанията на по-буйни и палави деца (никой да не се засяга, моля)  Hug
    Алекс пък напротив.  Confused Точно такива деца го привличат.....Колкото повече шум,движение има,толкова по-притегателно става.  Crazy

# 208
  • София
Не е само въпрос на родителска реакция. В случая, за който споменах, факторът е комплексен... но резултата - брутален! Майката се скъса да се опитва да озапти детето си, да събира намятаното и събореното с размах от всички достижими повърхности, да предотврати блъскането на врати с турбо засилка, но нищо не помагаше! Детето е изтървано генерално, а това е закъсняла и неефективна реакция...  Confused Нищо лично. Шош на вратата почти проплака "Мамо, те нали повече няма да ни идват на гости?!"... Тук беше мой ред да се опитам да "оправя положението", но все пак изпълних желанието му.  Wink

# 209
   На колко годинки е въпросното детенце,Ив?

Общи условия

Активация на акаунт