Отговори
# 450
  • София, Лагера
Клемс, то и двете неща си имат предимствата. Дани и Никол поне са по-"адекватни", макар и цената на това да е височка.

О, Селма, и аз много разчитам именно на това - Пресиян сам да се научи да избягва конфликтни ситуации  Praynig. Засега успява (по кварталните градинки), което честно казано страшно ме радва!!!
Наскоро бяхме на гости на близка моя приятелка с агресивно момиченце. Не че е лошо хлапето, просто е свикнало да живее само и да не дели нищо с никого, презадоволено е, а е и малко (3 г няма още). От всички купища играчки не даде на Пресиян да си играе с нито една, каквото вземе, му го дърпаше от ръцете и дори ги хвърляше в басейна, за да не си играе. Писун изобщо не се трогна, намираше си все нови и нови занимания, включващи стол, масата, една лампа и т.н. На ударите и щипането на детето отговаряше с думи, обясняваше, че така не се прави и "чене му е приятно така"  Mr. Green Сега е малък и това са методите му, но те надявам се показват тенденция да гледа отгоре на нещата и да не влиза в конфликти за в бъдеще.
Така като си пиша се замислих, че това е и моето и на Краси вътрешно верую, което се предава на детето. Особено напоследък имам доста проблеми и въртящи се конфликти в работата, но просто ги отминавам. Няма смисъл нито да се заяждам, нито да ровя, камо ли пък да търся отмъщения или начини да "надцакам" някого. Не отстъпвам, просто се оттеглям. Може би Пресиян несъзнателно ще се учи от нас...

# 451
Клеми, честит Рожден ден! От днес нататък Сатурн питиета да ти носи, салати да ти сервира, с ветрило да ти вее!
Много щастие и не спирай да се усмихваш с красивата си усмивка!

bouquet   bouquet   bouquet

# 452
Клеми, Честит Рожден Ден!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 453
  • София

Клемс, здрава, права, все така красива, усмихната, ведра, борбена, издържлива и добра приятелка! Прегръщам те, обичам те, наздраве и от тук нататък - само възход и никакви дупки повече!

Остаря, а!  Laughing

# 454
  • София, Лагера
Ай честито, Клемс! Пожелавам ти здраве, късмет и само леки махмурлуци!   Crazy

# 455
  • Русе
Честит Рожден Ден, Клеми!       bouquet

# 456
  • София; Дружбето
Честит рожден ден, Клеми Hug

# 457
  • Варна
Клеми, честит рожден ден!
Желая ти да си все така усмихната (като на снимките, които съм виждала), да си здрава и обичана!

# 458
  • София
Боже, поглеждам и тъкмо да порицая Ним, че поздравява Клеми с такива педери, със забита в четирибуквието свещ (или Господ знае какво!), а то имало и парче торта, в което надявам се свършва свещта!  Mr. Green

Клемс, ПОздрави много и все от хубави хора!  Mr. Green

ПП. Кой ме прокле, мисирки - сви ме кръст, едва мърдам!  #Cussing out

# 459
Клеми,честит рожден ден!Нека се сбъдват мечтите ти!  babydust7 babydust7 babydust7 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover bouquet  bouquet  bouquet

# 460
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КЛЕМИ!!!!!!!!!!!

# 461
Klemy, честит рожден ден с малко закъснение! Пожелавам ти много здраве, радост, щастие, любов и късмет! Нека всички неприятности останат в миналото и само положителни емоции, изпълват живота ти! Да се радваш на послушен съпруг и кротки деца!

# 462
  • София
Благодаря на всички!
Страхотни ПОжелания от страхотни Хора!
Вчера си изкарах страхотно! Още веднъж благодаря на всички, които допрринесоха виртуално и реално за това! Hug

# 463
  • София; Дружбето
Миша е на детска newsm44 една седмица, една, ама ще си почина малко. Дано само не носи от там екстри Crazy

# 464
Аууу Цвет, аре честито. Лятото няма екстри, споко! Мисли положително, ма, мисирке  Naughty

Офф, аз съм на работа и съм като слабоумна - хората работят, а аз съм на плажа още....Говорят ми някакви служебни неща. а аз нищо не разбирам  Crazy Crazy Crazy

Селма, все си ми в ума  Laughing Как са дечицата? Ти как се справяш?

Клемссссссс,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт