Отговори
# 465
  • София
Сту и аз те обичам.
Ама много си лаконична, мислех че с Ноеми имате какво да разкажете.  Whistling Whistling Whistling

Селма, как си, пиши!!!

# 466
О, Клемс, нали знаеш, че съм гроб  Mr. Green

ИВо, ма, как го сецна тоз кръст  Crazy

# 467
  • София
ИВо, ма, как го сецна тоз кръст  Crazy
Как, как...тя и Ивата е гроб.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green /До втората чашка Cru/

# 468
Клеми, честит празник, със закъснение! Да си здрава, много обичана и глезена, и с мнооого късмет!

Ние се изнесохме на вилата и едва в работата се добирам до нет.

# 469
Клеми, честит рожден ден на патерици! Желая ти здраве, щастие, много любов и успехи!   bouquet

# 470
Клеми, честит рожден ден със закъснение. Да си жива и здрава.  bouquet

# 471
Клеми - честит рожден ден на патерица!!! Пожелавам ти много здраве и късмет!!! И повече никакви дупки!   bouquet   bouquet   bouquet

Ох аз не съм спала от две нощи - малкото се буди да яде /успокоява на час и половина. През деня е спокоен, но вечер ... Незнам кой ме прокле мене ...

Цвети, и в кенгуро го пъхах - да свърша нещо, уви - рев и рев - само на ръце изправен - за да ти е максимално гадно. Но пък толкова хубаво се усмихва и се разгуква като го сложиш така  Heart Eyes
http://galun4ik.snimka.bg/baby/bebe-dani.505746.19604706 - малко снимки от бухтата Simple Smile

# 472
   Ах,че сте сладки!!!Нямам думи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета,мерси!Аз съм по-добре,но и пред факт ,че имам адски калпаво направена епизиотомия.Засега се обърнах в друга болница,ще видим ,докъде ще се стигне.....
   Стилияна,засега за децата се грижат мъжа ми и свекървата.Аз само кърмя и преповивам Юлия.Не мога и да я гушкам даже,че стоя само легнала  Rage Rage Rage ,за да не размествам ръбовете на разшитата рана.  Crazy

Явно това ми е платата за късмета,дето имах с второто раждане.
    Слава Богу бебето е живо,здраво и усмихнато. PraynigАз рано или късно ще се оправя.  Wink  Peace

# 473
  • София, Лагера
Ох, мила Селма, много ми е мъчно като те чета!  Cry...
а за тези доктори... не знам какво да кажа просто...

# 474
Ноеми,  Hug Heart Eyes
 Днес си казах :край на мъката и самосъжаляване!Ще използвам всеки малък повод да изпитвам позитивни емоции,за да помогна на тялото си да се възтанови.  yes

А докторите...Господ да ги съди!  smile3505

Ти как караш бременността?Започва ли да ти проличава?  Simple Smile

# 475

Не, като преяла е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Селма, да минава бързо поредната докторска глупост (добре че не е фатална за теб или за бебка) и да си се наслаждаваш на най-прекрасните моменти с Юлето  Heart Eyes На кой прилича  Flutter

Гали, страхотен бебок е малкия  Hug Добре си хапва май  Laughing Laughing Laughing

# 476
  • София, Лагера

Не, като преяла е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хи хи хи, наистина още съм преяла. Ама съм качила кило и половина. Когато бях бременна с Пресиян в тази седмица още не беше мръднал кантара...  Confused

# 477
  Стилияна,бебето отново се е метнало в татковата рода. Rolling Eyes  Laughing

Ха ,забравих да спомена.....Роди се със страхотно дълги и красиви нокти. Flutter

# 478
Мила Селма, дано съвсем скоро ти минат всички болежки. Да нацелуваш сладката бебка и Алекс!

Гали, наистина е страхотен малкият сладур.  Simple Smile

# 479
  • София
В събота ще тръгваме за морето, а аз съм неразположена и кръста още ме боли зверски, едва мърдам!  #Cussing out Идва ми да се гръмна!

Казвайте коя е вещицата, че ще и връщам жеста!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт