Отговори
# 480
Ив аз тръгвам утре сутринта и при мен положението е същото .... Аз да ви се похваля заминавам на море за 3 дни в Гърция,но....сама без деца и мъж ,само с 5жени Sunglasses
Имам страшна нужда от почивка ,далеч от деца,мъж и работа и сега когато трябва да замина ми е ужасно гузно,че отивам без тях сама.
Селма много е неприятно това което ти се случва Sad Дано се оправиш по-скоро.
Гали много сте сладки! За неспането два дни , да знаеш,че не си само ти така.Малкия Буба от както се е родил е имало 1 или най-много 2 нощи в които е спал непробудно.

# 481
Ванчооо, хич да не чувам как страдаш от гузна съвест. Това са само 3 дена, бе, жена Hug Завиждам даже  Mr. Green

Ив, стига рИва, ма, за морето ще си пушка   Grinning Па то за пиене кръст ти не требва  Joy Joy Joy

# 482
Да питам запознатите, какъв е специализирания софтуер за Управление на Човешки Ресурси, има ли го в нета? Ноеми?

Весело да си изкарате на почивките. На мен морето ми е под носа и съм ходила цели два пъти по за един час.
Селма  Hug
Гали, много усмихато бебе Дани  Grinning

# 483
  • София
Оф, аз съм хипер зле.
Зверска хрема и течащи/сълзящи нон стоп очи.
Не понасям светлина.
Ама съм на работа, щото няма как. Мрън. Sad

# 484
Леле, Клеми, при теб наистина неприятните моменти са един след друг. Дано да се оправиш бързо!  Hug

Ваня, ако знаеш как завиждаааам. На мен пък хич няма да ми е гузно.  Embarassed

Ив, стискам палци да се чувстваш в добра форма и да изкараш една страхотна почивка на морето.

Гали, много сладко бебче е Дани.  Heart Eyes

# 485
Благодаря момичета!
Добре си хапва, да... Но е основно на кърма. Днес му предложих и вода - пи с удоволствие /предишни пъти само я плюе/, че има проблем с изхождането.
Хванаха го яко коликите, ама яко ...
Аз съм само на овесени трици, ядки, плодове и зеленчуци - с изключени естествено газообразуващите. С тоя темп ще свля и кг от Марти, които не успях  Mr. Green Като включа и качване и сваляне на количка + бебе по 4 пъти на ден на три етажа /нямаме асансьор/, направо съм готова за плажа след някой друг ден  Grinning
Ваня,  Hug единсттвеното успокоение е, че бързо се нахранва през нощта -насуква се за 5 мин, усмихва се, протяааага се блажено и заспива Simple Smile. А днес милия, нахраних го в 6 и заспахме отново. Стреснах се нещо в 7 и го гледам - извъртял се напреко на леглото, маха с ръце и крака и се хили на тавана - голяма скица.
На почиващите - страхотна, безаварийна почивка пожелавам!  Grinning
Селма - дано тези доктори оправят тъпотията /да не кажа друго/ на предишните "лекари" възможно най-безболезнено.  Praynig Hug Hug
Клеми,  Hug  Hug  Hug

# 486
  • София
Селма, много добре те разбирам как се чувстваш.  Sad Аз бях същата - само лежах, в началото дори не можех да се обслужвам след раждането, например не можех да си обуя сама чорапите  ooooh! Ставах само за смяна на памперса и до банята и тоалетната. Не можех ни да легна, ни да стана нормално, защото не можех да седна в леглото. В редките случаи, в които ядях седнала, задължително го правех върху дебела мека възглавница. Пред компа стоях права или на колене... За това ти казвам да се опиташ да не се отчайваш и да изпадаш в самосъжаления. Много е трудно, аз самата не успях, но все още съжалявам за това. Бях много зле и не можех да кърмя, за което още съжалявам. Сега - като отидем на лекар със Симона - един от първите въпроси като кажа за проблема й е "Колко време е кърмена?"

Ужасно е, даже не ми се връща назад в мислите ми дори, но трябва да намериш сили и да си повтаряш, че всеки ден ще те боли все по-малко и по-малко. Наистина е така!!! Обещавам ти!  Simple Smile

Гали, много сте сладки!  Simple Smile

Клемс и Ива - повече пиене, по-малко течение и заголени кръстчета/пъпчета.  Wink Гуш!

# 487
  • Варна
Ним, в неделя бяхме на пулмолог и той изрично забрани да ходим на басейн - хлора дразнел. Вие сте водили Симонка на басейн. Забелязала ли си след това да прави кризи?
А и с котката какво стана?
Klemy, преди всяка година по това време ми се получаваше така, като описваш че си. Странното е, че при мен нищо друго не помагаше - само капки на нос.
Ивонска, стискам палци да се оправиш до събота и да си изкараш страхотна и пълноценна почивка.

# 488
  • София; Дружбето
Ним, Габи като го кърмя да не би да е здрав кат бик. Я да не се обвиняваш за това много моля Crossing Arms
Селма да докладва как е днес
Миша като ходи на детска се връща ужасна. Заядлива, неслушаща, врещяща за всичко, гррррррр. Ама пък там си играе и е весела. Добре, че гушка Габи и му разправя, че го обича Crazy

# 489
  • София
Ним, в неделя бяхме на пулмолог и той изрично забрани да ходим на басейн - хлора дразнел. Вие сте водили Симонка на басейн. Забелязала ли си след това да прави кризи?

На нас завеждащата детското отделение, дето си лежим там, ме посъветва да я запиша на плуване непременно. Днес се консултирах с една кардиоложка, която ми каза същото. Според тях дори да има минуси от плуването, то ползата за дишането и дробовете е безспорна. В петък сме на пулмолог, да видим и той какво ще каже.  Thinking

Но то си е до дете да ти кажа - Симона съм я забелязала, че и в леген би се накиснала, обожава да се мокри, да играе с вода, дори в чешмата и сякаш това я успокоява. Има едно приятелче от квартала, което мрази да се мокри, майка му се оплаква, че къпането е кошмар. Това също е от значение - ако е на сила, хубост не става.  newsm78

Само дето не съм я записала на никакво плуване още от липса на време, сили и пари  Embarassed Водя я самоинициативно и чакам да се оправи времето най-накрая и да надуем басеина на двора.

# 490
Ним, плуването е страхотен спорт. Ники си страдаше от постоянни кашлици със или без пристъпи. Започна да тренира плуване и водна топка. Дали от това или просто израсна пробелмите, но от няколко години (чукам на дърво) няма проблеми.
Дано пулмологът се изкаже положително, а Симона да намери точното си място и да укрепне  Hug

За къременето и боледуването не мога да дам мнение, а само наблюдение на своите деца. Не са кърмени повече от две седмици и двамата, първият беше много кекав и всички бацили го разболяваха, само с АБ оздравяваше, а вторият е по-жилав и се справя почти сам.

# 491
Мацкииии, здравейте. Ама то било хубаво да останеш за малко без деца - кинце, вечери, питиенца и кво ли не  Crazy Crazy Crazy Crazy Вчера направихме едно кино "Сексът и града" 2 и съм много доволна. Страшно силни моменти има във втората серия  Peace

Айде идвайте да докладваде кой какво и къде  Laughing

# 492
  • София
Ним не се обвинявай,кърменето наистина е най -полезното нещо за бебетата,но не е критерий. Аз кърмих Рая почти до 9 месец а атопичния дерматит и се повяви още в началото,всички доктори се чудеха защо така при положение, че я кърмя и трябва да е  уж с по здрав имунитет. Накрая все ми отговаряха че било наследствено,да съм се замислила дали имам някой в рода с подобни алергични проблеми,еми нямам...Търсила съм хиляди пъти причината, но всъщност най- важното е да го преодолеем и израстем Hug.
Мммм да "Сексът и града"2 и аз го препоръчвам Peace

# 493
barbi,знаеш,кърмила съм Алекс 2 г.  и половина,но и той има АД още от 3-я си месец.Май причината на този недъг,както и на астмата,както и на много други се крие съвсем на друго място. Peace

# 494
  • София
Ехо, жива съм. Ако някой се е притеснил. Heart Eyes

Нимски, не се обвинявай! Първо - безпочвено е и второ, няма смисъл.  Hug
Селма, как си?

Общи условия

Активация на акаунт