Отговори
# 600
  • София
Много ми е мъчно и ми е болно, ама това са ни взаимоотношенията. Единствено мога да се моля никога да не забравя, за да не се плъзна по плоскостта "на мен така са ми говорили, пък оцелях - сега и аз така ще се държа" със Симона...

# 601
  • София
Ним, отказахте ли се от ДГ при Симо?
На нас ни отпуснаха още една седмица в градинта, така че от другия понеделник ще сме вкъщи. Обаче пък нямахме нет и не свърших кой знае какво на работа... ooooh!

# 602
  • София, Лагера
За капак сутринта майка ми ми сподели, че 30 години 3 деца й тровели живота и сега била щастлива, че Симона "ми го връща"... ей така - за добро утро!  Tired

Shocked Shocked Shocked Това не може да е истина  ooooh! ooooh! ooooh! Майка ти не си дава сметка какво говори Crossing Arms

Може, Сту. И престани да се учудваш!  Mr. Green Май малко ти говоря за моята  hahaha Тя не ми го казва, само защото Пресиян е добър. Но ако не беше, 200% щеше да го е направила. (аз когато й се оплаквам колко много драйфам, тя съчувствено ми казва "а на мен пък ми беше толкова хубаво като бях бременна!)

Ним,  Hug! И ти няма да говориш така на Симона, то си е до човек...  Hug Heart Eyes И не се обиждай, нищо няма да промениш. Такива хора сами си носят кръста... като останат сами... още повече като осъзнаят защо са сами... Знам, че това не грее особено, де...

# 603
  • Русе
Здравейте, момичета  Hug
Дано не сте ме забравили... Rolling Eyes
Съжалявам, че не съм писала от толкова време, но напоследък край мен е доста динамично и нямам никакво време.
Като за начало искам да поздравя Елина и Ноеми за новите лентички и да им пожелая една прекрасна бременност  bouquet Дано не пропускам някого, но по диагонал само това видях! Аз смених професионалното поприще. Минах от другата страна на бариерата, както писаха колегите. Вече съм ПР в Областна администрация. Още ми е много ново и съм в процес на адаптация, но мисля, че екипът ме приема добре и това мноооооого ми помага.
Дени е добре. Ходи по сборни групи, горкото, с такава майка - работохолик  Mr. Green Ходихме в края на юни за няколко дни до морето, но не случихме на време /че то лято ли е като лято?/. Ами, това е по-интересното около нас.
Целувам ви  Heart Eyes

# 604
Може, Сту. И престани да се учудваш!  Mr. Green Май малко ти говоря за моята  hahaha Тя не ми го казва, само защото Пресиян е добър. Но ако не беше, 200% щеше да го е направила. (аз когато й се оплаквам колко много драйфам, тя съчувствено ми казва "а на мен пък ми беше толкова хубаво като бях бременна!)

Ноем, тук не става дума за палавост на детето или нещо, за което можеш да се пошегуваш, че ти го връщат. Тук става дума за сериозен здравословен проблем със Симона и това е нещото, което ме възмущава до краен предел  Naughty Ако детето е палаво и бабата каже, че го връща хич и няма да му обърна внимание.

Рали Hug

# 605
  • София
Клемс, отказахме се, защото не понесе добре прехвърлянето от яслата в 1-ва група в нейната си градина и сега ако трябва да свиква на ново място за 2-3 седмици и после пак в нейната си градина, ще й дойде в повече. А тук така добре ме гърби - сладолед, филми, игри, обяд на ресторант, след работа - Джъмбо ...  ooooh! толкова й е добре да идва с мен на работа!!!  Crazy

Иначе ви обичам, нали си знаете!  Simple Smile Heart Eyes  bouquet

# 606
Ним, може ли АЗ Blush.Важното е да е здрава и спокойна.
Аз лично смятам че стреса при децата оказва влияние на общото им зравословно състояние и са по-податливи на разболяване.

# 607
Ним  Hug  Hug  Hug
Ако можеш - не отговаряй, остави я, сама ще разбере какво е казала.
От моята майка не съм получавала такова отношение, тя е на другата крайност - властна е и държи всичко да е под контрол и ред, който тя определи. Затова съм и на 120 км разстояние... Но и бях адски благодарна за именно тези и черти, когато се роди Дани - организира перфектно нещата, докато свекито ходеше като муха без глава...

Дани е със задна хрема и капя капки  Sad в това мъничко носле ... За пореден път бургаските лекари ме вбесиха, но не ми се разправя. Взех си детето, платих си и ми го прегледаха както трябва. Ама всяка консултация ли трябва да е така?  #Cussing out И ми наговориха отново куп глупости - как задължително щял да се разболее от рахит, да съм му давала Вигантол по 4 капки /аз не давам - по цял ден сме навън/, защото щял да стане дебел, да не съм го хранела когато той искал и да съм му давала вода. Всичко това, защото бебчо е наддал 1.7 кг за месец и половина и 5 см. Почти се разревах ... Теглих им една и отидох при друг лекар.

Айде и аз се изсипах

# 608
  • София; Дружбето
Гали, правилно си им теглила Mr. Green И аз ги слушах тези, ама ей гу на, нема рахит Whistling нема и 8 кила Mr. Green
Аз мисля да избягам, вече не издържам на лудницата в къщи  Embarassed само чакам някой да ми даде свободен ден и няма да се прибера в къщи

# 609
Дамиииии, ние да нямаме обща майка/свекърва. Аз свекърва нямам ама майка ми умира от кеф като и кажа, че съм се правила на маймуна, за да яде Димитър. Само повтаря " А на мене едно време какво ми беше, като те гонех по поляната"  и това вече значи, че нямам проблем.
Ним, от утре съм с тебе на работа............и Мите ще доведа Simple Smile
Всички болни да се оправят........а здравите да карат весели почивки Simple Smile

# 610
Цвет, я се прати с колета към Русе  Hug
Гали, не се разстройвай, знаеш закостенелите разбирания на повечето лекари! Ти знаеш най-добре кое е най-полезно и най-добро за Дани. Не виждам проблем, че е порастнал и наддал, това му е работата в момента, та той е бебе!
Ним, съжалявам, че чуваш такива думи от майка си. Сила и търпение - само така ще я преодолееш!  Hug

# 611
Здравейте, момичета! Прибрахме се от морето и отново съм на работа. Изобщо не ми се работи... Weary

Сега отивам да чета назад.

# 612
Гали, правилно си им теглила Mr. Green И аз ги слушах тези, ама ей гу на, нема рахит Whistling нема и 8 кила Mr. Green
Аз мисля да избягам, вече не издържам на лудницата в къщи  Embarassed само чакам някой да ми даде свободен ден и няма да се прибера в къщи

Аз така бях днес сутринта - да изляза и да не се върна ...
След безсънна нощ, фасони на големия и още по-големия, ми идеше да си взема количката и да не се прибера. Искам на плаж ...

# 613
  • София, Лагера

Ходи ми се на мореееееееее  Crazy Не ми се седи в Сф!

Влизам, за да ви нагледам  Flutter. Нямам кой знае какво за казване. Мързи ме да работя (това не е ново, нали  Wink). По цял ден се мотам из нета, нямам мотивация за нищо служебно. Днес бях на ден на отворените врати в Токуда и съм меко казано очарована! Там ще се ражда! Искам да родя няколко пъти, направо вече нямам търпение!  Mr. Green
Ай че изтрещех...  Whistling

# 614
    Обява.
    Подарявам 2 големи  саксии с такова цвете (не помня как се казва).Едната е малко по-голяма.

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 08:53 от Селма

Общи условия

Активация на акаунт