Отговори
# 585
# 586
Здравейте сладурки!  bouquet  bouquet  bouquet
Ехо,честит рожден ден на сладкия Дани!Да е здрав и безгрижен!Много добре се е ориентирало момчето!Дано наистина стане най-успелия архитект!  bouquet
Стилияна,честит ви нов дом!Много здраве и положителни емоции в него!  bouquet  bouquet  bouquet
Ман. SadДано бързо да оздравеете всички и повече неприятности да нямате!Нали казват след дъжд винаги изгрява слънце! Sunglasses
И ние всички сме болни такова чудо 4 в 1 не се е случвало ShockedДеца и родители тръшнати болни!
Гледам за свекървите говорите Mr. GreenПреди година 3 години живях с тях  smile3505Сега съм далеч от тях и по-бива!Само се моля като една бъдеща свекърва  Mr. Greenслед време...Да не викам "ама права е била жената"!/нали го знаете този виц за свекървите/ Mr. Green Mr. Green Mr. GreenЗащото наистина времената се менят!Лелеее като гледам собсвените ми родители ooooh!Които винаги са ме гледали строго и много,много не са ме глезили сега онези моите двамцата ми вадят душиците с памук! ooooh!Особено баща ми!Той винаги е бил много строг и сериозен мъж.Сега обаче как се вдивява Laughingкато види Дая,чак не мога да го позная! Joy
Ноеми, Hugдано наистина неразположението ти да е от "бременните" хормони и да минава бързо!Усмивкааааа Laughing
Бързо оздравяване на всички болни!  bouquet

# 587
Селма, Ним, Ноеми, Мимоза, разбирам ви прекрасно. Силни прегръдки от мен!  Hug
  Направо заформихме клуб на обидените снахи!  Laughing

Мимозке,и аз не знам,как издържаш! spoko

# 588

Обидени е меко казано  Laughing

Момичета, благодаря ви за пожеланията  Hug Толкова се вълнувам и наистина се надявам този дом да ни донесе само хубави емоции   Heart Eyes

# 589

Обидени е меко казано  Laughing
  Ядосаните?Яростните?  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Аз вече се ядосвам на себе си,че си позволих да се ядосам.  Laughing

# 590
Ехооо здравейте!!!
Ани, ние като сме в един град със свекитата сме нямали тази екстра не помня откога ...
А аз не и спестявам нищо, много ми е къс фитила Twisted Evil
Ама почти немога да се оплача от жената - почти. Тя е доста широко скроена и най-важното - не е дребнава. А това как да се гледат децата - каквото кажа аз това прави и не се бърка. Дани се беше "запекъл" според нея и настояваше да му пъхам термометър - отказах категорично - бебчо не беше ходил от 3 дена , прие го стоически да не се обади повторно  Mr. Green как се мъчело детето.
Селма  Hug ,в твоето състояние е непростимо да ти създават такива емоции  #2gunfire
Ним, Ани - скорошно оздравяване на мъниците  Hug

# 591
Стилияна, честито ви нов дом!!! Само слънце и усмивки да има в него   bouquet

# 592
  • София
Я да се включа и аз, че утре заминаваме на вилата и няма да мога да ви наглеждам  Hug.
Сту честито ви ново жилище, да го превърнете в уютен и щастлив дом!
Честита годинка на Дани! Много здраве и весело детство му желая!   bouquet
Болните мъници, че и големите да оздравяват.  Praynig
За свекървите не мога а се включа, щото нямам, но пък всички помнят колко съм мрънкала от свекър ми. Така че донякъде ви разбирам  Hug
Аз съм си взела една седмичица отпуска, че до края на август, когато сме планирали морето ще изкукуригам  Crazy.
На всички заминаващи на почивка пожелавам хубаво време и приятни емоции. Ако някой реши да мръдне до басейна на Драгоман да ми се обади или да се оглежда за нас  Sunglasses

# 593
  • София, Лагера
Ох, Мимозкеее, направо не искам да те мисля!  Hug Heart Eyes Tired
Сещам се за една позната, която живееше в едно мазе с мъжа си, само и само да не са със свекърите. Нямаха деца още, разбира се.
Клемсоооу, чети, чети... и следващия път си помисли дали си пожелаваш баби!  Twisted Evil Laughing

Мацки, да ви се похваля с вчерашната си изцепка.  bowuu
Пускам пералня, изпира, аз вадя сушилника и го разтварям, за да простирам. След това отварям вратата на хладилника и започвам да вадя разни неща...  Whistling усещам, че нещо не е наред, ама докато се усетя какво е...  ooooh! hahaha

Ехо, Анджи, оздравявайте!  Hug

Аз не членувам в него  Flutter. Аз съм в клуба на злите и своенравни снахи.  Crazy

# 594
  • София
Ноеми, преоткрих предимствата вече.  Joy

Аз до сега се смях с глас. Малките ходеха да пишкат и както винаги се засякоха в 00.
Дани (пеейки):
- Ти няяямаааш пииишка, ти няямаааш пииишка!
Никол (пеейки):
- А ти нямаааш дууунда, ти няяямааш дууунда!
 Joy

# 595
Привееееет  Hug НИе се завърнахме от морето, в крайна сметка се озовахме в Обзор, където 3 дни карахме на свещи, без телефони, щото клетките на МТел дадоха и те фира, заради аварията със стълба. Изобщо чудо, както се казва welcome to Bulgaria!
Манана и Андж, надявам се вече сте по-добре  Praynig
Сту, честито да ви е новото семейно гнездо! Много любов, щастие и разбирателство да царят!
Клемс, голяма смешка са тия малките, уникални коментари  Joy
Относно собственическото чуство на свекървите... При нас се проявява много силно от страна на майка ми. Полудявам! Евангелина разправя, че имала две мами - баба Кати и мама Ели, при което аз правя забележка, пък майка ми се хили доволно. Обсебва я тотално, особено сега на морето, та се наложи едната вечер леко да сменя тона. Да видим дали е разбрала.
Свекърва ми винаги се е съобразявала и никога не съм имала проблеми, когато Ева е при нея, дори сега, когато ситуацията между мен и баща й е малко по-особена.

Андж, днес се разходихме във Варна, ходихме в Зоологическата градина. Тъжно ми стана, милите животинки, изглеждаха толкова нещастно.  Confused

# 596
  • София, Лагера
Брей, много пусто тук! Я кажете нещо хубаво!
Добре си дошла, Норче! С ток, без ток - на морето си е почивка!  Laughing

(отивам да си продължа вечерната програма - да си подрайфам)  Mr. Green Tired

# 597
  • София
Къде сте всички?

Аз яко съм се сдухала и в работата, и у дома. През август, когато е нормално темпото да е най-лежерно, на мен ще ми се изсипе одит на главата, а на всичкото отгоре ще взимам и Симона с мен. Нямам идея до кога ще ме търпят и как ще се справя.

За капак сутринта майка ми ми сподели, че 30 години 3 деца й тровели живота и сега била щастлива, че Симона "ми го връща"... ей така - за добро утро!  Tired

Айде изсипах се и аз!

# 598
За капак сутринта майка ми ми сподели, че 30 години 3 деца й тровели живота и сега била щастлива, че Симона "ми го връща"... ей така - за добро утро!  Tired

Shocked Shocked Shocked Това не може да е истина  ooooh! ooooh! ooooh! Майка ти не си дава сметка какво говори Crossing Arms

# 599
Тя и моята такива ги приказва, Ним. Беше ми много мъчно, но не й се връзвам вече. Между всякакви подобни натякваници проличава обич (повече в действията, отколкото в думите), приех, че е такава и няма да се промени.

Общи условия

Активация на акаунт