Отговори
# 660
  • София
Честит Рожден Ден на Диди_АйЕм!  Laughing

# 661
  • София
Ив, веднага да доложиш тениската с МакКуин от къде ви е?  Simple Smile  За другото така или иначе благородно ви завиждам!

Пие ми се и ми се вие, като си представя каква седмица ме очаква!  Crazy  Кога казвате значи?  Mr. Green

# 662
  • София
Диди, честит рожден ден! Много здраве, късмет, любов и разбирателсвто ти желая!

# 663
  • София
Ив, веднага да доложиш тениската с МакКуин от къде ви е?  Simple Smile ...

Само лично!  Crossing Arms Mr. Green

.... Кога казвате значи?  Mr. Green

Ми...  newsm78 ... четвъртък?...  newsm78  Rolling Eyes Примерно.  Rolling Eyes

# 664
  • София
Не бих имала нищо против, но не мога да обещая от сега, предвид факта, че цяла седмица ще си подхвърляме Симона с нас в офисите.  ooooh!  Очаквайте много рев по форумите и недостиг на бира в магазините в северна София!  Crazy

# 665
  • София
Ай, добрутро!  kaffeetrmker_2

Мен ме хвана форумската логорея, но ми е простено - две седмици бях на алкохолна терапия без нет, знаете...  Mr. Green

# 666
Диди, честит рожден ден! Много щастие и здраве ти желая!   bouquet

Ноеми, честита годишнина на патерици! Още много години все така да се обичате и разбирате!   bouquet

Ив, привет!  Hug

Селма, прегръдки от нас!  Hug

Ние в петък тръгнахме на малко пътешествие и вчера вечерта се върнахме. Хиляди пъти съжалих за тази разходка. Върнах се невероятно изморена и изнервена. Можеше и по-зле да е, но сега ще ми трябва цял месец, за да си почина.  Tired
На всичкото отгоре имам някакви алергични обриви (отново). Лошото е, че сега са започнали да ми излизат по лицето и не приличам на нищо. Ако се мажа с алергозан дали ще се позаличат малко?

# 667
  • София; Дружбето
Дубрутру.
Честит рожден ден Диди. Жива и здрава и много щастлива Hug
Днес ще водя сополивеца на преглед да видим кой кого тоя път Crazy Така искам цял ден да вали, че хич не ми се излиза, писна ми от разходки Tired
Де ще пиете в четвъртък, по центрото някъде Rolling Eyes Mr. Green

# 668
Наздраве!  Mr. Green

Ехо, от слънцето ли ти излиза обрив? И на мен така. Слушах един лекар-хомеопат да говори за тези обриви, вземи едно хапче активен въглен, продават ги в аптеката. Изчиства бързо всякакви токсини. Иначе може алергозан, ама е много мазно и гадно (поне за мен).
Другия вариант е да отидеш на кожен лекар и да ти изпишат антиалергични - обикновено Кларитин, Ериус или Зиртек.

Цвет, да ви минава бързо!

# 669
Диди, Весел празник и много любов!   bouquet

# 670
Диди, честит рожден ден! Много успехи, любов и здраве!

Цвета, дано бързо ви разминават сополите!

Прегръдки за всички!

# 671
  • Русе
Диди, Честит Рожден Ден!  Пожелавам ти много здраве, щастие и любов!    bouquet

# 672
Диди,честит роджен ден!БЪди много щастлива и обичана!   bouquet  bouquet  bouquet

Ивонска, добре дошла!  Hug
Благодаря за пожеланието!  Heart Eyes

Цветка,дано са безобидни сополките!  Praynig Simple Smile

Ним, стискам палци бирата да не свършва!  Mr. Green
Вярвам Симончето ще се държи достойно и няма да имаш повод за "рев" .  Praynig Hug

# 673
  • София

Shocked

Андж, когато бяхме във Варна ти си беше трезва и в 18 часа - какво се е променило от петък, та почваш от сутринта?  Mr. Green

# 674
  • Варна
Viki_76, ЧРД! Здраве, късмет и много щастие! Весел празник!  bdbaloni

Болните да оздравявате скоро  Hug

Мама Саша, много ти благодаря за поздрава!  Hug
За съжаление обаче, за мен това беше най-кошмарния ми рожден ден досега. Вики го приеха в болница - от началото на седмицата лекуваме спазъм, но се влоши и се оказа, че е с пневмония, обезводнен..Вече е по-добре. Надявам се скоро да е съвсем здрав и да ни изпишат.
А с ТоНи правехме планове да се видим с Ивонска уикенда...
Ним, стискам палци Симонка да слуша и одита да мине без проблеми.

Селма, И сестра ми я бяха "скопосали" като теб. Пластиката й я направиха при следващото раждане и определено не е лежала 7 дни. Има време - може да намериш и друго решение.
Анджи, снимките са много хубави. Това заведение до басейна ли е?

Общи условия

Активация на акаунт