Отговори
# 75
  • София
М, сори, ама понеже тук казуса хич не беше принципен и хипотетичен и за това така съм се разпознала.  Crazy

Кат' нема пиене, стават грешки!  Mr. Green

ПП. Но така или иначе, мненията ни са резлтат от принципите ни...  Wink

# 76
Ноемииии  Hug  bouquet

# 77
Ноеми честито   bouquet Лека и безпроблемна и страхотна новогодишна нощ ти пожелавам Heart Eyes
Клеми за съжаление явно има такива ситуации. Със сигурност е неморално - честно казано за първи път чувам за такъв случаи, ако щете ми вярвайте. Само да ви кажа, че обяви ли несъстоятелност и банката духа супата - за съжаление законът позвалява да се ояви несъстоятелност със задна дата. Освен това банката си търси парите от строителя, едва ли не е запознала купувачите със ситуацията и за мен е по-вероятно да играят заедно собственика на парцела и строителя. Не ща да защитавам банките, но със сигурност нещата не са само черни и бели.
Относно вашата позиция - мисля, че е правилната за всеки нормален човек и ако всички мислеха така, щяхме да живеем в един по-добър свят  Peace

# 78
Ноемиииииииииииииииииииии ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!! Много се радвам и за теб! Лека бременност и на финала едно послушно,здраво дете като Пресиян!!! Hug

# 79
Ноеми, честито! Лека бременност и здраво и послушно бебе. Термина ми със Софи беше 01.01. Много е вълнуващо да си пред раждане навръх нова година.  Mr. Green Макар и да ми беше тежко и трезвено ми е най-любимата и най-добре прекараната.  Laughing
Цвет, аз тъкмо се чудех къде бях чела за алергия към урбазон, но Елеонора е написала!
Клемс, и аз съм потресена. За първи път чувам такова нещо!  Shocked

# 80
  • София
Я, темичката как се оживи!...  Party

Хайде, пишете, щото ще трябва да посветим темичка и на Ноемката, пък ще дойде ред на бебката на Селма...  Crazy Дано не ми се изчерпи творческия потенциал.  Sunglasses

# 81
  • Русе
Ноеми - честитооооо   bouquet  bouquet  bouquet   Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам  Hug    ( Термина ми уж е за 26.01., но всичко е божа работа, когато дойде  Wink  )

Русенки, малко по-късно вечерта ще пиша дали ще мога в четвъртък да се присъединя към вас  Rolling Eyes

Относно тези Жилища, които се продават на зелено изобщо вяра им нямаме - ние и затова все още се чудим какво да правим. Супер тъпо е за всички невинни хора, които са си дали парите на вятъра!   #Cussing out

# 82
Ноемиииии, честито и на теб!!! Лека и безпроблемна до финала  Hug Hug Hug
Дами, аз за четвъртък засега отпадам, че Ева вдигна температура.  Tired Ще си свърша служебния ангажимент на 24 и ще се прибирам после (ако не се оправи до тогава).
В цялата градина върлува някакъв летен вирус, с висока Т, болки в стомаха.
Клемс, по твоята дилема - бизнеса е безскрупулен, там няма място за чуства и емоции, за съжаление. Голямата риба винаги изяжда по-малките.

# 83
  • София
Леле какви страхотни новини  Grinning Grinning Grinning Ноемка, Елина Честито!  Hug Пожелавам ви леки бременности и здрави и послушни бебчета  Heart Eyes
Цвет радвам се че вече сте си в къщи  Hug Как е Миша?
Ели да се оправя бързо Ева, както и всички други болни мъници  Praynig Hug

Ив честита прическа, метни някоя снимка да те видим  Wink

Ним, а в офиса как приемат че водиш Симона на работа  newsm78. При нас ми се вижда невъзможно, въпреки че днес видях едно по-големичко дете в един от отделите, но пък не знам дали не е било за кратко  Thinking

Клеми, гадна работа. Не ми се ще и да си и помислям от страната на купувачите на жилищата. Вероятно са изтеглили кредити и цял живот ще плащат едно голямо нищо.........

И сега да се похваля и аз най-накрая с реализирането на една моя мечта - да си имам виличка, някъде из села и паланки  Crazy Mr. Green.  За сега има бачкане и разходи, но се надявам в скоро време да я ползвам по предназначение  Sunglasses - за отдих, чист въздух и слънчеви бани  hahaha

Милуш и Йоана са на концерта   superuu, дано се размине големия дъжд  Rolling Eyes

# 84
  • София
...
Клемс, по твоята дилема - бизнеса е безскрупулен, там няма място за чуства и емоции, за съжаление. Голямата риба винаги изяжда по-малките.

E, има място за морал...  Rolling Eyes Може би не е съвсем идеалистичен и нестопански, но го има... Дори бизнесът трябва да следва някаква етика!  Peace

Да се оправя красавицата ти, а на теб успех в четвъртък!  Hug Чакаме резюме, може и от медиите!  Heart Eyes

P.S. Снимки не давам!  Naughty Лично, на кръчма... може и в Люлин!  Mr. Green

P.S.1 Тук не спря да вали и то обилно - как ли оцеляват концертманите?  Thinking Голям карък днес... 

# 85
Ив, аз като не отбирам хич от бизнес, та това са ми представите  Peace
Ама ние как да се телепортираме до Люлин на кръчмата, че да те видим, а  Rolling Eyes  Hug

# 86
  • София

P.S. Снимки не давам!  Naughty Лично, на кръчма... може и в Люлин!  Mr. Green

Съгласна  Mr. Green, ама нямам свободна вечер преди вторник следващата седмица  Sick.

# 87
  • София
Викс, въпсросния парцел ли? Честито!
Кога викате ще се пие?

Аз днес вече съм добре, приех ситуейшъна. Не мога да помогна, явно има такива хора. На всичко отгоре  е законно. Какво, челна стойка ли да направя?  Има такива хора, благодаряна съм, че на почти 28 години го разбрах. На всичко тогоре на на собствен гръб, можеше да е на мой, нали?
Ели,
не е така в бизнеса, повярвай ми. Това не е спортсменско. За жалост по честния начин бързи пари не се правят. Ако се бяхме съгласили можеше да направим едни бързи 10 хиляди лв. И горе-долу толкова. После се почва с проблемите.
Ман, пече те слънцето и не четеш. Банката ще направи цесия на дълга и тя отпада. Т.е. собственика не играе с фирмата, а с банката. Банката си прибира дълга и толкова. Контрата остава само и единстеено в собствениците на апартаменти. Както и да е.

Аз съм ЗА сбирка, свиркайте къде.
А на 11.07 знаете къде сте, нали?  Mr. Green

# 88
  • София
Утре, преди кафето нЕкой да е разказал за концерта!  Whistling

Ели, а и всички красиви русенки, които помня - спрете да идвате инкогнито!  Naughty Време е да намерите малко време и да провокирате една хубава сбирка на наша територия!  Heart Eyes Hug

# 89
Концертът още продължава. Слушам го от прозореца в нас.  Mr. Green Преди малко мина "Nothing else matters". Чакам мъжо да се прибере и докладва...ако има глас.

Общи условия

Активация на акаунт