Отговори
# 135
  • София
Влизам с молба за много положителна енергия днес - следобед или вечерта ще ви кажа защо ми е била,но сте ми нужни много днес.  Praynig

Да стане както е най-добре за теб и близките ти!  Praynig

# 136
# 137
Мимка  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Баси, мойто дете изкара лагера в хотела Confused А аз си извадих ботушите и сложих блузите с дълъг ръкав  Crossing Arms Искам си лятото!

Мони, изчисли ми кога ми се пада да родя момченце  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 138
Нямам време да ви навестявам но не се стърпях. Сту, Ноем супер яко беше, да!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C34MsVuxfOA&feature=autofb

Уникално! Металика са настоявали ДВД-то да се запише в България, заради страхотната публика  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 139
Последно  Blush Blush http://www.youtube.com/watch?v=ceR55BVpjwY&feature=related - специално внимание на 2.42  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 140
това твоята ръчица ли е....просиш си да те опръска ли?  Mr. Green

# 141
  • София
Мими,   Praynig

Мацки, аз съм в яка дупка, затъвам и усещам как вече яко съм се чалнала. Няма да мога да пия с вас тази вечер, но пийте по едно тоя път за моето (психическо) здраве.

# 142
  • Русе
Мими - с теб сме  Praynig
Ним -  Hug и бързо излизане от дупката!
Мони - пратих ти данни, хайде да видим "пророчеството"  Wink

# 143
  Мими, Господ да е с вас!  Praynig

Ним,какво ти е мила?Не дей да впадаш в униние!  spoko
  Симонка как е?

# 144
това твоята ръчица ли е....просиш си да те опръска ли?  Mr. Green

МръсТница  Mr. Green Аз както си пеех с отворена душа и уста и..... Whistling

Нимче, какво е станало?  Hug

# 145
  • София
Пак се притеснявам за Симона, стискайте палци да е само параноя.

# 146
  • София
Мимс, стискам палци!  Praynig

Ним,  Hug !
Хайде, другата седмица спира да вали (ха дано), моето дЯти спира да се сополиви и да кашля (ха дано) и свирим сбирка за разтуха, че явно много народ има нужда.  Grinning

За всички, които изпитват някакви негативни емоции и в момента се борят с проблеми, горе главата, всичко е само времемнно!

Бъди благодарен

Бъди благодарен, че нямаш винаги това, което си желал. Ако го имаше, към какво щеше да се стремиш тогава?

Бъди благодарен когато не знаеш нещо, защото ти се дава възможност да го научиш.

Бъди благодарен за трудните времена. През това време ти израстваш.

Бъди благодарен за ограниченията, защото те ти дават възможност за усъвършенстване.

Бъди благодарен за всяко ново предизвикателство, защото то ще изгради силата ти и характера.

Бъди благодарен за всяка своя грешка. Те ще те научат на ценни уроци.

Бъди благодарен, когато си уморен и изтощен, защото това означава, че си постигнал промяна.

Лесно е да си благодарен за добрите неща. Живот изпълнен със задоволство се дава на тези, които са благодарни за неуспехите.

Благодарността може да превърне отрицателното в положително. Намери начин да бъдеш благодарен за проблемите, които имаш и те ще се превърнат в твои блага.

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 12:40 от Klemy

# 147
Момичета, не съм писала много отдавна, но всеки ден чета темата. Радвам се на хубавите новини и се  тревожа при всеки проблем. Просто нямам никакво настроение. Но днес прочетох че Ним е в дупка и това ме накара да задам въпроса си на "глас".
Как се справяте с периодите на безсилие или депресия, изпадате ли в крайности на настроения, как излизате от "дупката" като усетите че сте там.
Извинявам се че нахълтвам с негативни въпроси в иначе положителната темичка

# 148
  • София
...
Как се справяте с периодите на безсилие или депресия, изпадате ли в крайности на настроения, как излизате от "дупката" като усетите че сте там.
Извинявам се че нахълтвам с негативни въпроси в иначе положителната темичка

1. Срещам се с приятели
2. Споделям, споделям, споделям. Понякога от собствената си уста чувам за верния начин да се справя със ситуацията, но сама трудно можеш да разиграеш такъв диалог с елементи на анализ
3. (при възможност) Пазарувам, пътувам
5. Посещавам семинари (http://essencebulgaria.org; http://www.oshoevents.net/event.php?event_id=263)
6. Ходя на юмейхо и/или рибъртинг (но това е доста скъпо)

# 149
  • София
7. Пия.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт