Отговори
# 150
  • София

"Пия" е при 1 и 2!  Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 151
  • София
Аз да ви кажа забравих каква е разликата между в дупка и извън дупка. Crazy Честно. Нещата, които съвсем трайно ще ми качат емоционалния статус са просто абсурдно далече във времето. Така че скачам като бълха от едно весело събитие на друго, а в промеждутъците (понякога с месеци) гледам да не мисля над неблагоприятните неща. И така.

# 152
  • София
Знам, че няма да ви утеша, но изход има, особено ако вярваш в него!  Hug Всеки има своите дупки, но и там огрява слънце, и изхода не е затворен...  Hug

# 153
  • София

8. Чакам нещо по-страшно да ме измъкне от дупката, в която нещо страшно вече ме е вкарало   Sad

Весни, аз съвсем сериозно съм се бъгнала вече. Проблемите със здравето на Симона и последващите проблеми с финанси, работа и т.н. тотално ме скапват между 2 пристъпа и само нещо много по-кофти успява да ме извади и да ме накара да се стегна (обикновено нов пристъп). Навивам си да мисля положително и да си повтарям, че има деца и родители, които биха се радвали да имаха само нашите проблеми.

Точки 1. 2. и 3. на Ива също работят (от опит), а понеже вярвам на преценката й, смятам, че 5. и 6. също стават и без да съм ги пробвала. И се чудя къде е точка 4. и дали Ива не може да брои или нещо е изтрила!!!  Wink

# 154
  • София
...
Точки 1. 2. и 3. на Ива също работят (от опит), а понеже вярвам на преценката й, смятам, че 5. и 6. също стават и без да съм ги пробвала. И се чудя къде е точка 4. и дали Ива не може да брои или нещо е изтрила!!!  Wink

4. е безотказния стар начин - флирт с харизматичен представител на другия пол, чиито мръсни чорапи не са ваша грижа!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Лошото е, че това може да не остане само флирт, а още по-лошото може да се окаже, че има кой друг законно да обгрижва чорапите му!  Joy

# 155
  • София
...

4. е безотказния стар начин - флирт с харизматичен представител на другия пол, чиито мръсни чорапи не са ваша грижа!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Лошото е, че това може да не остане само флирт, а още по-лошото може да се окаже, че има кой друг законно да обгрижва чорапите му!  Joy
Joy
Или че този, чиито чорапи обгрижвате (законно или доброволно  Mr. Green) може да има претенции към точка 4.

# 156
Ним Hug
Кофти е че като съм в тази дупка нямам желание за изброение 1,2,3 от Ив- макар че от опит знам че помага. 4,5,6 - не съм ги пробвала по принцип. А най-кофти е че в такива моменти пуша много.

# 157
  • София
...

Joy
Или че този, чиито чорапи обгрижвате (законно или доброволно  Mr. Green) може да има претенции към точка 4.

Страничен (д)ефект на терапията, да!  Mr. Green

# 158
Moмичета тук съм.Вадихме носната сливица на Тоти и бях на ръба на депресията,много се бях шашнала.Всичко мина добре,вкъщи сме си.Малко се мяташе докато излезне от упойка,но пък май с всички деца е така.Сега яде и гледа детски.Много е крив и мрънка,че го боли,но си е рана и няма как да не го боли.Но странното е,че изобщо не му се разбира какво говори  newsm78 Все едно му е пълна устата ,дали е нормално.?  newsm78 Във вторник сме на контролен преглед,но ако и утре говори така неадекватно ще звънна на лекаря.Благодаря ви много за палците,златни сте   bouquet

# 159
Мимито,най-страшното е зад гърба!  spoko
Това за говора,предполагам,е заради някакво подуване на тъканите след операцията.И мисля,че ще мине....(Някога имах същото,след изгарянето на сливиците с течен азот).

# 160
  • София
Мим,  Hug!
Мисля, че е нормално да "гъгне". Обади се все пак да питаш. Не ви ли предупредиха?

# 161
Миме,  Hug И аз мисля, че е някакво нормално следствие...

Весни, да веземем утре вечер да пробваме с точки 1, 2, 7, 7... и евентуално 4  Rolling Eyes Аз не знам в какво съм - ПМС или яма, но от няколко дни само крещя и се зверя...

# 162
  • София
Знаех си, че Ива може да брои и трябва да има точка 4.  Mr. Green

Мими,  Hug Струва ми се нормално след упойка тъканите да са все още отекли и да му е трудно да говори. Аз след местна упойка на венец също веднъж трудно проговорих. За твое успокоение обаче не чакай утре, че е събота, а звъни да питаш още сега. Peace

# 163
  • София
Все забравям да ви кажа едно нещо. Не знам дали ще ви развълнува де, ама мен много. Една приятелка с многогодишни проблеми, поне 10 години нямаха дете, правиха 5-6 процедури инвитро и преди 2 години най-накрая си родиха момченце. И не я бях чувала и виждала послднат година, преди седмица разбрах, че имат второ момченце. Заченато по съвсем естествен начин.  Grinning Направо невероятно, но факт. Много им се зарадвах на щастливата история.

# 164
vesni,имам склонност да изпадам в периодични дупки...Как излизам ли?

Хленча във форума... newsm45  Mr. Green
Чета разни книги (с философски уклон  #Silly ).
Гледам хубави и леки филми (комедии,либоф...).  Heart Eyes
Разхождам се сред природата,може с хубава музика в ушите.Това е най-вълшебното!  babydust7
Преди свирех на пианото по цял ден (сега никой не ми дава...  Crazy )

Клеми,чудесно е това с приятелката ти!Нека са й живи и здрави дечицата!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт